BuzzerBeater Forums

Hellas - III.5 > Το Καφενείο Της III.5

Το Καφενείο Της III.5

Set priority
Show messages by
This Post:
00
177957.311 in reply to 177957.309
Date: 8/10/2011 2:01:20 PM
Overall Posts Rated:
9595
Μπανια,βολτες,καλοκαιρι....χμμμ....
1/3 εχω...μεχρι στιγμης εχω κανει 3 μπανια και αυτα κυριακη(δηλαδη σε πατω με πατεις και τρωγοντας μπαλακια του τεννις στη μαπα,μη ξεχασω και τον πακιστανο με το παρε παρε καθε λιγο και λιγακι

βλεπε http://www.youtube.com/watch?v=LV7XVKu0Zgc&feature=related )

μας εχει φαει η δουλειαααααα...πφφφφφ.....αντε 2 βδομαδες ακομα.... μετα αδειαααααααα :Ρ

This Post:
00
177957.312 in reply to 177957.311
Date: 8/13/2011 2:15:16 PM
Overall Posts Rated:
302302
σημερα στον αγωνα fantasmata-chicken force πηραμε ενα καλο μαθημα οτι το τρεξε σουταρε δεν αντιμετωπιζεται σωστα με 2-3 ζωνη...ακομα καλαθια βαζουν τα παιδια...131-132 και το τελευταιο λεπτο ηταν συγκλονιστικο αφου ο ενας εδινε στον αλλο την θεση του νικητη.

οσο για τον δικο μας ομιλο ολα τα ματσακια δεν ειχαν ξεκαθαρισει μεχρι τα τελευταια 1-2 λεπτα...(περαν του δικου μου) χαμος για αλλη μια αγωνιστικη με νικες στο καλαθι...

μια ζορικη σεζον φετος με τον epaleon(χρηστο) να τριβει τα χερια του με αυτα που βλεπει για την καταληψη της πρωτης θεσης και του απολυτου πλεονεκτηματος στα playoff...

αντε καλοδεκαπενταυγουστο σε ολους!

This Post:
00
177957.313 in reply to 177957.312
Date: 8/13/2011 6:20:34 PM
Overall Posts Rated:
235235
Αυτό που έγινε στο δικό μου ματς με τους chicken force... δεν γίνεται πουθενά!! Έχω τελευταία επίθεση, το σκορ 131-131 και κερδίζω φάουλ σε τρίποντο, ένα δευτερόλεπτο πριν την λήξη. Ο παίκτης μου χάνει και τις 3 βολές (μέχρι εκείνο το σημείο είχε 3/6)... ο αντίπαλος παίρνει ριμπάουντ, πάσα στο δικό μου καλάθι, σουτ... και με την λήξη φάουλ στον παίκτη που σούταρε, σε νεκρό χρόνο, από τον παίκτη μου που νωρίτερα έχασε τις βολές. Χάνει την 1η βολή... βάζει την 2η και πάπαλα!!!
Συγχαρητήρια στους chicken force για την νίκη τους, όμως θεωρώ πως η μηχανή με αδίκησε λιγουλάκι!! Ξέρω πως τακτικά ήμουν λάθος... όμως το ματς όπως εξελίχθηκε θα μπορούσε να κερδηθεί και από τις 2 ομάδες... απλά στο τέλος βρέθηκα μία ιδέα πιο κοντά και μου το στέρησε λίγο... βάρβαρα!! Τέλος πάντων... η ζωή συνεχίζεται... πάμε στο επόμενο ματς!!

From: zero4
This Post:
00
177957.314 in reply to 177957.313
Date: 8/13/2011 7:21:53 PM
Overall Posts Rated:
2929
για την δικια μας πλευρα τα γνωστα...καθε σεζον το χαος...βεβαια πραγματα και θαυματα οπως περυσι δυσκολο να συμβουν ξανα πιστευω...

From: epanaleon

This Post:
00
177957.315 in reply to 177957.314
Date: 8/13/2011 9:44:35 PM
Overall Posts Rated:
9595
Κατσε γιατι φετος μπαινουμε και εμεις απο εδω σε τετοια μπλεξιματα ετσι οπως παμε....
Εγω παντως τριβω τα ματακια μου απο τα ποσοστα που εχω σε καθε ματς...Το να μπαινει ο Οκυαρ σαν αλλαγη και να κανει τετοια πραγματα με κατασταση αξιοσεβαστος δεν τα περιμενα και φοβαμαι μηπως ξεφουσκωσουν αργοτερα.

Το πρωταθλημα παντως συνεχιζεται με εντυπωσιακα ματς...
Στους υπεροχους..Ο τρομπονιακος με λιγοτερη διαθεση το παλεψε κοντρα στην καβαλα αλλα στο τελος δεν τα καταφερε..Οι Ultras πηραν την νικη στο καλαθι εκμεταλλευομενοι εδρα και διαθεση,ο Σπυρος στις Μπυριτσες ειπε να δοκιμασει εσωτερικα συστηματα κερδιζοντας ανετα και ο παοκ απο την στιγμη που πεταξε το θηριο εκτος αγωνα καταφερε και πηρε μια σημαντικοτατη νικη.(Σημειωση:Αμυντικη επιδοση που δεν μας συνηθιζει ο Παοκ..για να δουμε μπορει να παιξει και αμυνα?)

Στους Μεγαλους ευκολες νικες για εμενα,τον Αρη και την Σπορτινγκαρα.Ενω μεγαλο ματς εγινε στην chicken arena με αμυνες να εχουν παει βολτα,η μηχανη να σπαει τα νευρα ολων και το κοσμο να χορταινει θεαμα...Ελπιζω ο Kasper να ζει...

Παρατηρησα παντως οτι πολλες ομαδες βαλανε την 2-3 σημερα...νεα μοδα??θα δειξει...
Οσον αφορα το συμπερασμα του tzila για την 2-3 συμφωνω οτι δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη κοντρα σε τρεξε αλλα ας σκεφτουμε και το αλλο..μια 2-3 λογικα θελει οι 2 περιφερειακοι να εχουν καλη περιφερειακη αμυνα ωστε να αντεξουν σε εκεινο το σημειο..Για να δουμε τι κατεβασαν οι 2 ομαδες...Τα Φαντασματα απο την μια ειχαν 2 εκ των Σιχαμενοπουλο,Λανους και Σουσα(σουτσα,σου(βαθυ σιγμα)α,οπως τον λενε τελοσπαντων),ολοι αξιοσεβαστοι σε καταστασεις πλην του τελευταιου να αμυνονται στην περιφερεια ενω oι chicken ειχαν ενα 3αρι 12χιλ μισθου και ενα ποιντ 9χιλ με κατασταση αξιοσεβαστος.Αρα κατα την ταπεινη μου γνωμη και οι 2 ομαδες δεν κατεβασανε κατι που να κρατησε σε εστω αξιοπρεπη επιπεδα την περιφερειακη τους αμυνα με αποτελεσμα να φτασουμε σε τοσο υψηλο σκορ.Ισως αν ειχαν καλυτερες καταστασεις και καλυτερα αμυντικα σκιλς να ειχαμε ενα πιο μαζεμενο αποτελεσμα...

αυταααα..με επιασε σεληνιασμος βραδυατικα..η πανσεληνος θα φταει..αντε καληνυχτα και καλο δεκαπενταυγουστο να εχουμε... :)

This Post:
00
177957.316 in reply to 177957.315
Date: 8/14/2011 3:38:12 AM
Overall Posts Rated:
235235
Ζω... με ένα μικρό εγκεφαλικό... αλλά ζω!!! :P
Δεν με πειράζει τόσο που έχασα... όσο με πειράζει ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα, συν το γεγονός πως είναι το 3ο ματς στην σειρά που χάνω από λάθος καθαρά δικό μου... αστοχώντας εντελώς στην τακτική.
Από το μεταξύ μας παιχνίδι και μετά... οι επιλογές μου είναι από το κακό στο χειρότερο!! Πρέπει να βρούμε γρήγορα μία ισορροπία... δεν είναι για να μπλέκουμε σε περιπέτειες!!

This Post:
00
177957.317 in reply to 177957.315
Date: 8/14/2011 3:40:56 AM
Overall Posts Rated:
302302
καλα τωρα το ειδα και εφριξα...δεν ντρεπεσαι...ναι ναι εσυ...μην κοιτας αλλου...χρηστο κατασκευαζεις παικτη ομοιο με τον silvistra...οσο ατομικη προπονηση και να τον κανεις εχει πολλα ψωμια για να φτασει ο skoufos τον ελληνα γιγαντα μου,τον φοβο και τρομο στις παραλιες,τον ανθρωπο παρε παρε εχω τοντοριδου...

απλα νιωθω αηδιασμενος και οπως λεει και ενας φιλος μου(asigratitos) καθαροτερο πρωταθλημα θελουμε....

This Post:
00
177957.318 in reply to 177957.316
Date: 8/14/2011 4:31:12 AM
Overall Posts Rated:
3030
kasper συμφωνώ ότι η μηχανή σε αδίκησε. ναι μεν έχασες τις 3 βολές αλλά μετά με 1 δευτερόλεπτο να απομένει η μπάλα μετά από ριμπάουντ έφτασε στην άλλη μπασκέτα!!! όσο για το τρέξε και σούταρε δεν το είχα ξαναπαίξει από τότε που έφτιαξα την ομάδα. επειδή αγόρασα PG και έβαλα αυτόν που έπαιζε πριν(PG) SG ήθελα να τον δοκιμάσω και παράλληλα να σε παραπλανήσω αφού σε όλα τα προηγούμενα ματς έπαιζα κοίτα μέσα.

This Post:
00
177957.319 in reply to 177957.318
Date: 8/14/2011 4:37:32 AM
Overall Posts Rated:
235235
Απλά όλα έγιναν μέσα σε 1 δευτερόλεπτο!! Ριμπάουντ-πάσα στην ρακέτα μου-σουτ-φάουλ σε νεκρό χρόνο-1/2 βολές και...τέλος!!! Όσο για την τακτική το παραδέχομαι δεν το περίμενα να παίξεις έτσι... όμως και πάλι θεωρώ πως θα έπρεπε να είχε εξελιχθεί κάπως διαφορετικά το παιχνίδι!! Δεν πειράζει όμως... μαθαίνουμε από τα λάθη μας!! Συγχαρητήρια για την νίκη!!

This Post:
00
177957.320 in reply to 177957.319
Date: 8/14/2011 4:46:26 AM
Overall Posts Rated:
3030
κοίτα εγώ είμαι περισσότερο επικεντρομένος στο κύπελλο για να παίρνω τα λεφτά. γι΄αυτό άλλοστε έβαλλα και χαλαρή. πίστευα ότι το ματσάκι ήταν τελειωμένο πριν καν αρχίσει (υπέρ σου). έτσι αποφάσισα να μην το κυνηγίσω για να κερδίσω τον ενθουσιασμό αλλά παράλληλα να δοκιμάσω νέα πράγματα. τώρα η μηχανή είχε κέφια. τι να κάνουμε?!

This Post:
00
177957.321 in reply to 177957.319
Date: 8/14/2011 4:47:27 AM
Overall Posts Rated:
302302
δεν θελω ανωτεροτητες και βλακειες...ξεκατινιασμα,βρισιδη και γενικα λιγο να πλακωθουμε...ξερεις τι εχει να γινει αν με κερδιζε ετσι ο χρηστος...χαμος...βασικα τι λεω εχω γινει(το επαιζα ανωτερος) δες σεζον 14 στον ομιλο...ημουν στο 1-0 και ειχα στησει την ομαδα αριστουργιματικα και τελικα εγιναν τα πανω κατω και εχασα μια μοναδικη ευκαιρια για ανοδο(σχεδον γευτικα την ΙΙ)οποτε εσυ εισαι σε καλυτερη μοιρα...

Advertisement