Извињавам се унапред јер се обраћам једном од (по мени) најбољих менаџера нове генерације на негативан начин (у овоме нема ничег личног! нити увредљивог):
1. ко год суди о нечијој памети приказује себе у лошем светлу поготово ако се обраћа са ''ти''
2. оваквим постом доводиш у питање високо мишљење које имам према менаџеру екипе која се звала Лос Ангелес Прибој (написано латиницом) садашњег КК Апатина
3. немам довољно разумевања за оне који мењају своја имена, презимена,.. па чак ни за никове и екипе у овом случају - јер то изгледа као да се нечег у својој прошлости стиде
п.с. Да ли се то променило мишљење или карактер менаџера екипе Лос Ангелес Прибој (или се као Артуковић не сећа ничега) о три везане сезоне у четвртој лиги кад је погубио доста мечева.. да ли је и тад важило то правило с ким си онакав си.. или само кад се уђе (или довољно приближи) међу најбоље екипе -
јер ми у нашем језику имамо доста пословица типа видела жаба па.. или човек са села оде из села у град али село из ..(само наводим - не вређам!) -
лично бих се замислио и запитао да ли треба бити груб у обраћању према било коме уколико тај неко није прешао границу доброг укуса, непоштовања личности..(ипак је овде реч о скауту репрезентације, неважно које, који мало треба да одваже речи у обраћању новијим или релативно новијим корисницима..да ли би се таквим речима обратио и водећим менаџерима код нас јер сви смо, или скоро сви, почели ову игру из четврте лиге па стигли ту где смо, неки се заглибили, други поиспадали, понеки узнапредовали дотле да ће ускоро закуцати на врата прве лиге али сам сигуран да се скоро нико није постидео одакле је на тај пут кренуо)
Није без разлога један од наших најбољех ББ менаџера ставио потпис типа (парафразирам) да и онај последњи менаџер на листи није ништа гори од оног првог (време ће показати ко је какав)
И ето, цео овај роман написах на основу почетака две реченице, прве и задње..(који истина нису истргнути из контекста). А сад ми се спава.. Лаку ноћ (и у нове радне победе)!