μπορεί και να φταίνει και οι καλές αντοxές σου βασικά. είναι τόσο καλές που ίσως δεν επιτρέπουν στον πάγκο πολλές φορές να παίξει. και δυστυχώς οι παίκτες δεν αντέχουν 48λεπτα. δεν σε έχω τσεκάρει, αλλά εμένα μου έχει συμβεί αυτό αρκετές φορές.
Ακριβώς αυτό Στέλιο!!Και εγώ έχω αυτή την υποψία!!Ειδικά στους ψηλούς που έχουν αντοχή 8,όχι 9,πολές φορές ο αναπληρωματικός Wandel δεν προλάβαινε να μπει καθόλου από τον προπονητή,ειδικά στη θέση του Κινέζου καθώς ήταν αλλαγή σε 2 παίχτες!Αλλά ήταν χειρότερος απο τους βασικούς!Και όταν τελείωνε το 10λεπτο δεν υπήρχε περίπτωση να μπει πάλι ως τα τέλευταία λεπτά του επόμενου!
Είχα δοκιμάσει τα πάντα!!Και ''άσε τον προπονητή'' και ''επιλογή από λίστα'' και αυστηρή''!!
Δηλαδή ίσως το υποτιθέμενο πλεονέκτημα αντοχής,λειτουργούσε ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο σε μερικά ματς!
Υπήρχε η λύση του BLU,αλλά δεν τόλμησα να το επιχειρήσω γιατί οι ψηλοί δεν είχαν μεγάλες OD και φοβόμουν μη τυχόν τους έβαζε για λίγο σε άκυρη θέση!
Από την άλλη παίχτες με 8-9 αντοχή,πόσο πτωση της απόδοσης να έχουν,ακόμα και να παίξουν 46-48 λεπτά!
Last edited by ALEXANDROS7 at 1/16/2015 5:00:49 PM