Situācija ir bēdīga ne tikai Latvijas, bet arī visas Pasaules sadaļā un drīz vien jau tikai beigtas mušas te lidināsies..
Skumji, bet fakts. Tirgus vispār nobrucis, jo spēlētāju kas kaut ko kačā un akumulē kopējo skilu summu ir gaužām maz un tagad TOP špīleri ir ar 34, 35 gadiem, kas agrāk bija neiedomāji pensionāri. Tagad ar ļimaki vari tikai dupsi noslaucīt, bet agrāk puskomanda varēja uzbūvēt ar ko uzvarēt. Teorētiski pat naudas krāšana neko nedod, jo Buzera inflācija iet pa priekšu un naudas vērtība krasi devalvējas ne pa sezonām bet gan dienām. Pats ar jau kādu laiku apsveru domu mest pie malas, jo perspektīvas drūmas un neinteresantas. 18834 tik aktīvu spēlētāju uz šodienu ir palicis pasaulē, ja pieņem, ka katram otrajam ir 2 komandas, tad pasaulē ir 9 000 unikālo lietotāju, kas kaut ko dara. No kuriem vismaz vismaz 50% procenti neko nekačā, bet kādi 25%-30% imitē treniņus. Tobiš reālajā dzīvē tikai kādi apmēram 1800-2000 dod reālu pienesumu BB pasaulei un padara ekonomiku dzīvotspējīgu. Man personīgi šķiet, ka kritiskā masa jau kādu laiku ir pārsniegta un tagad tik uz leju... Skumji, bet fakts. P.S. Nav ko slēpt, man arī ir divas komandas un jau ir vienalga mani izdzēš vai nē ....