Diezgan padrūmi. Es ar ievēroju, ka kopējo komandu skaits strauji krities, kā arī tiešsaistē esošo cilvēku skaits. Un man kā reiz bija tā situācija, kad pēdējās 5-6 sezonas spēlēju pasīvi un krāju naudu vienkārši, bija iekrāti kādi 12m, vecos laikos būtu uzbūvējis tādu komandu, ka tik turies, tagad ko nu salasīju, to salasīju, nez, vai pietiks pat tikšanai uz Virslīgu.
Bāc, kāds hajs bija pirmās 20 sezonas - forums kūpēja, izlases sitās, spēlētāji auga griezdamies. Bet nu jāsaka, kā ir - bazzeris nav baigi gājis laikam līdz un ja esi spēlē jau savas 15+ sezonas, diezgan apnīk tā rutīna. Es tam esmu spilgts piemērs - no 4. sezonas darījos un priecājos, bet tad kaut kā palēnām zuda kaifs - darba lietas, dzīves lietas atņēma to interesi un laiku, ķeksītim tik ielogojos salikt sastāvu un atkal var aizmirst uz 5 dienām. Tagad ir doma atkal pieķerties vairāk spēlei, taču skatos, ka vējš svilpo visapkārt.
Saprotu gan, ka dabīgs process arī būs bazzera beigas - tagad aplikāciju ērā katru dienu nāk kas jauns, grūž mēmo piķi iekšā, sapelna un mauc tālāk nākamo produktu - visu laiku viss mainās. Bet bazzeris balstās tikai uz dažu cilvēku entuziasmu, mazām finansēm, brīnos, ka vispār ir dzīvs šajā šakāļu laikmetā.