Dzaba vam pare jedan je MVP! ;)
Da li moze neko da mi objasni kako ovaj Dorcol igra neizvesnu utakmicu samnom?Entuzijazam, domaci teren, TAKTIKA, game rating... sve je na mojoj strani!!!!!I on opet izgubi samo 11 razlike! Pa pod ovakvim okolnostima 30 razlike sam trebao da ga pobedim!!!P.S.Pozdravi za M. Andelinica od D. Márqueza ;)
a jel moze meni neko da objasni kako doticni odigra celu sezonu sa samo 5 igraca i nikad mu se niko ne povredi i nikad niko ne izadje sa 6 licnih i nikad se niko ne umori a igraju u proseku preko 40 minuta.jednom recju GLUPI ENGINE :)))))
sa ovim se apsolutno slažem i bezveze je što igrica tako funkcioniše! u tom pogledu će verovatno nešto morati da se radikalno menja!
Prosto je...u pitanju je -> Z - N - A - NJ - E! ;)
a jel moze meni neko da objasni kako doticni odigra celu sezonu sa samo 5 igraca i nikad mu se niko ne povredi i nikad niko ne izadje sa 6 licnih i nikad se niko ne umori a igraju u proseku preko 40 minuta.jednom recju GLUPI ENGINE :)))))sa ovim se apsolutno slažem i bezveze je što igrica tako funkcioniše! u tom pogledu će verovatno nešto morati da se radikalno menja!
A Zabe Krastace:Diego Márquez ~> 40,5Kristijan Grkovic ~> 39,6Dejan Bogdanovic ~> 33,7Gorka Pellico ~> 28,5Cak sta vise sada mislim da je ova igra sto se toga tice i vise nego realna. A to sto je Dumbarajku sada krivo sto nisam izgubio i sto ne moze da optuzi mog Grkovica da ima 3 puta vise asistencija nego njegov plej, pa se na kraju hvata za minutazu to je vec za neku drugu pricu ;)