Ja sam dobio 19-ogodišnje centre koji su najbolje napredovali, mada je kod njih ista situacija kao sa popajevim bekovima, sa tom razlikom da su meni svi odgovorili na poruku. Skoro svi ti najbolji centri od 19god su trenirali po nahođenju svojih vlasnika, a ne repkinog trenera centara, tako da stoji zaključak da dok god se većina nas koji poznajemo finese treninga ne opredeli za treniranje igrača sa drafta, umesto što pokušava odmah na njima da profitira višemilionskim prodajama, bićemo tu gde smo, repka između drugog i trećeg šešira.Raduje me jedino činjenica da su ti najbolji centri dopali u ruke ljudi koji znaju kako dobro odraditi trening ili onih koji još uvek nisu maximalno upoznati sa tim, ali su spremni na saradnju. Mnogo je lakše sada raditi savetovanje treninga, jer je veliki broj ljudi ovde već 4-5 sezona, pa se ne troši mnogo vremena u objašnjavanju, već se u tri rečenice sporazumemo šta treba trenirati. Samo tako nastavite momci!
Sve sto sam ja napisao ima veze sa mozgom,jos jednom sam dokazao da si kompleksas jer si prvi poceo svadju. Znas sa normalnim ljudima kao sto su Flavius i Jarley moze lepo da se prica dok sa takvima kao ti to je nemoguce. Ti se vodis onom: "ko nije samnom protiv mene je" a to ti je jako lose.Mene ne zanimas ti i da li je tebi bitno sta ja mislim o tebi jer si mi nevazan lik,ja sam samo rekao Samuraju ko je jos kriv za neke stvari i spomenuo sam tebe jer mislim da je glupo da se o tome cuti.Moji postovi su za tvoje izuzetno kvalitetni,bez pljuvanja, vredjanja i takvih stvari po kojima su tvoji postovi poznati.Ja cenim da ti u realnom zivotu imas veliki kompleks koji ovde pokusavas da lecis,ali na meni neces jer sam ja mnogo zajebaniji nego sto ti mislis. A na tvoj komentar o mojoj srednjoj skoli ja cu se samo lepo nasmejati,ali svakako da sam mladji i uspesniji od tebe DEDA BILI ;)
ovde je delom i moja krivica, jer mi je 3 sezone na draftu upadao poneki centar sa 8+ potencijalom... no, problm je shto ja tu poziciju ne treniram, te sam ih odma slao na tl... medjutim, smatram da sam i tu bio korektan, s obzirom da sam svaku prodaju najavljivao ovde, plus su pochetne cene bile max milion...problem je u drugoj stvari: mene interesuje kupovina plejeva i bekova koji se treninzima brzo osbosobe za poziciju pleja... medjutim, nashi plejevi sa potencijalom 6 su chak duplo skuplji od stranih sa potencijalo 7, pa chak i 8... ja sam proshle sezone kupio jednog takvog nasheg, preplatio ga debelo, a onda grcao celu sezonu sa finansijama i da nisam ushao u drugu ligu, rasprodao bih ekipu zbog bankrota... i onda sam opet jurio slichnog ove sezone, ali onda skapiram da za te pare mogu da kupim takvih 5 stranih (ovih dana cu kupiti jednog takvog za 150k, eventualno 200k)
Resio sam da mog namerno upropastim, tbog zbog nepostovanja dogovora, i sto si me danas razbio sa tolikom razlikom;-)
Ja sam dobio 19-ogodišnje centre koji su najbolje napredovali, mada je kod njih ista situacija kao sa popajevim bekovima, sa tom razlikom da su meni svi odgovorili na poruku. Skoro svi ti najbolji centri od 19god su trenirali po nahođenju svojih vlasnika, a ne repkinog trenera centara, tako da stoji zaključak da dok god se većina nas koji poznajemo finese treninga ne opredeli za treniranje igrača sa drafta, umesto što pokušava odmah na njima da profitira višemilionskim prodajama, bićemo tu gde smo, repka između drugog i trećeg šešira
sada to isto pokušava na račun nas koji želimo da platimo i 1.5 do 2 puta više od realne vrednosti za našeg igrača, ali ne, oni hoće 3 puta više!
Mislim da je dovoljno bilo prepucavanja i vrtenja jedne te iste price u krug, treba raditi jer nedelje prolaze i igraci propadaju..