BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým II

Národní tým II (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
160618.313 in reply to 160618.312
Date: 1/3/2011 2:24:50 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Tak jsem hned využil toho, že máme po sezoně a aktualizuju si hráče širšího výběru. Musím konstatovat, že další zahraniční borec nezvládá trénovat Zlatohlávka, byť se dušoval, že trénovat bude, od přestupu 6.12. neudělal ani jediný skok.

This Post:
00
160618.314 in reply to 160618.313
Date: 1/4/2011 5:44:41 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Provedl jsem si analýzu toho, jak by mohla vypadat naše skupina na příštím ME. Aktuálně jsme v Evropě 14., těsně před 15. Estonskem, ale obhajujeme prohru z přáteláku, Estonci výhru, takže nebude tak jednoduché se vtlačit za ně, pokud bychom viděl tuhle možnost jako výhodnější. A jaké jsou ty možnosti?

Skupina B
1 - Švýcarsko nebo Francie (Francie pokud vyhraje finále MS, jinak asi Švýcarsko)
2 - Holandsko (za předpokladu výhry Itálie ve finále turnaje útěchy, jinak by to byla asi právě Itálie nebo Chorvatsko)
3 - Česko (nebo Estonsko)
4 - Řecko nebo Makedonije (ten kdo zahraje hůře přátelák za týden, při prohře/výhře obou asi Řecko)
5 - Bulharsko, Slovinsko nebo Bosna (těžko odhadovat, na té kritické pozici je teď Bulharsko)
6 - Bělorusko, Kypr, Norsko, Albánie (jsou našlapaní v 1,5 bodu, pozici má teď Bělorusko)
7 - Rusko nebo Gruzie (takže tady číhá nepříjemné překvapení v 7. koši, aby to byla Gruzie, musí za týden vyhrát, Rusko prohrát a ještě to není 100% jisté)
8 - Malta

Skupina C
1 - Francie nebo Švýcarsko (Francie pokud nevyhraje finále MS, jinak asi Švýcarsko)
2 - Německo (v případě prohry Itálie asi Holandsko)
3 - Estonsko (nebo Česko)
4 - Makedonie nebo Řecko (ten kdo zahraje lépe přátelák za týden, při prohře/výhře obou asi Makedonie)
6 - Bělorusko, Kypr, Norsko, Albánie (jsou našlapaní v 1,5 bodu, pozici má teď Bosna)
7 - Gruzie nebo Rusko (aby to bylo Rusko, musí za týden Gruzie vyhrát, Rusko prohrát a ještě to není 100% jisté)
8 - Wales nebo Azerbajdžán, bude to asi na těsno, spíše Wales, pokud nevyhraje a Azerbajdžán neprohraje

Tak se můžete vyjádřit, jestli se vám zdá za těchto podmínek lepší se spokojit se skupinou B nebo se pokusit proniknout do skupiny C. Samozřejmě je tam spousta otazníků ohledně ostatních účastníků a jeden velký otazník ohledně losu samotného, před 2 sezonama byl s ním problém a BB-mani ho neopravili úplně, ale tuhle sezonu u U21 pokud si pamatuju, již proběhl tam, jak jsem čekal.

This Post:
00
160618.315 in reply to 160618.314
Date: 1/4/2011 6:52:52 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Ještě bych dodal, že pořadí zápasů pro tým z 3. koše je: 7, 6, 5, 8, 2, 1, 4.
Takže případný vypečený zápas s Ruskem by byl hned na úvod celého ME. Osobně se mi asi více líbí skupina B a to zejména s ohledem na velkou pravděpodobnost, že ve skupině C bychom mohli potkat Německo.

Last edited by rwystyrk at 1/4/2011 6:53:04 AM

This Post:
00
160618.316 in reply to 160618.315
Date: 1/4/2011 7:38:16 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Pokud někomu Nightwalkers slíbil, že jeho hráč zůstane do pátku, či ještě déle v U21, chtěl bych vás požádat, abyste ho požádali o uvolnění z U21 (zajímají mě hráči potenciál 9, větší tam nejsou a ten jediný 8, co mě zajímá, je na trhu, takže u něj je to jedno). Pokud někomu jde o vlaječku, mohu vám ty hráče až do resetu nálady NT nechat v NT, jen potřebuji přehled nad těmi hráči co nejdříve, abych si mohl udělat kompletní přehled. Díky

This Post:
00
160618.317 in reply to 160618.294
Date: 1/4/2011 7:53:00 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Rád bych se vrátil k 21 letým hráčům, které jsem uvedl nedávno jako adepty na NT v budoucnosti (ať již bližší nebo vzdálenější)

Antonín Böhm, pot 9 - ještě ho čeká kus práce, ale je na dobré cestě, v dobrých rukách
Oldřich Sivko, pot 9 - taky ho čeká ještě spousta práce, cesta ještě delší než u Böhma
Vladimír Tláskal, pot 9 - tady moc nevěřím, že to dotáhne, potřeboval by intenzivnější trénink, než dostává
Jiří Volný, pot 9 - nadějný hráč pod koš a věřím, že to do NT dotáhne
Oldřich Kočí, pot 9 - je na dobré cestě, bude se muset sladit, jak ideálně trénovat současně jeho a Rádsetoulala
Bohuslav Rádsetoulal, pot 9 - je na tom o kus lépe než Kočí a je to kandidát na problémovou pozici SF
Jan Břečka, pot 9 - velký otazník, tempem 5 skoků za sezonu to bude mít hodně těžké, musel by začít trénovat maximální intenzitou
Ladislav Adámek, pot 9 - nadějný hráč, jeho šance výrazně ovlivní, do jakého klubu povedou jeho další kroky
Tomáš Havlas, pot 10 - už je v Lotyšsku a ne v Mexiku, ale myslím, že tam nám jeho vadu asi nikdo dotrénovávat nebude

David Klimt, pot 8 - výrazná postava letošní U21, pokusím se ho předělat na SF, uvidíme, jestli se to povede dost rychle
Ernest Tokajuk, pot 8 - na SF by se dal vyprofilovat, ale je otázka, jestli než doroste bude schopen ještě konkurovat ostatní s tímto potenciálem

A během nejbližší dní (něco už možná i dnes) bych se chtěl vyjádřit ještě k 20, 19 a 18 letým hráčům.

This Post:
00
160618.318 in reply to 160618.317
Date: 1/5/2011 7:20:04 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Na příští pondělí jsem přijal přátelák od Chorvatska, jak zápasu přistoupím se ještě rozhodnu podle toho, jestli budou nějaké ohlasy na to, jestli usilovat o skupinu C nebo se smířit se skupinou B.

This Post:
00
160618.319 in reply to 160618.318
Date: 1/6/2011 9:42:48 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Jen pro informaci, příští týden začnou volby trenéra NT pro příští 2 sezony. S předstihem oznamuji to, co stejně všichni čekají, že budu kandidovat a mám zájem pokračovat, ať se můžete rozhodnout, pokud někdo třeba uvažoval, že by to chtěl zkusit a tohle oznámení ho přiměje kandidovat proti mně nebo naopak se rozhodne za této situace nekandidovat.

This Post:
00
160618.320 in reply to 160618.319
Date: 1/6/2011 10:05:21 AM
Overall Posts Rated:
2525
Já budu kandidovat ,ale ne v ČR ,ale někde v cizině.

This Post:
00
160618.321 in reply to 160618.320
Date: 1/6/2011 10:15:46 AM
Overall Posts Rated:
7979
:-) :-D Myslím, že tedy nemá cenu kandidovat nebo že bych to zkusil! ;-) Možná až budu v důchodě...

This Post:
00
160618.322 in reply to 160618.321
Date: 1/6/2011 10:18:29 AM
Overall Posts Rated:
2525
To je pravda :-) tady je každý outsider :D. Kdyby vyhrál někdo jiný než rwystyrk tak to by asi šla ČR asi o nějaké příčky dolů.

This Post:
00
160618.323 in reply to 160618.319
Date: 1/6/2011 10:24:50 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Pokračuji v evidenci našich nadějí v mladších ročnících.
Někde na to sice upozorňuji, protože si to pamatuju, ale neprojížděl jsem to u všech. Hráči, kteří mají větší sklony k faulům, můžou mít cestu do NT těžší. Dlouhodobě bych se chtěl spíše zaměřit na hráče, kteří faulují spíše méně.
Hráče s potenciálem 8 už neuvádím vůbec, myslím, že bude stále těžší se s tímto potenciálem do NT dostat, případně některé individuální případy budu posuzovat až odrostou U21.

20 letí hráči - více méně mezi nima asi není nikdo, kdo by při intenzivním tréninku mohl na NT dosáhnout dříve než v nějakých 23/24 letech

potenciál 10 - tohle je potenciál, na který bychom se měli dlouhodobě zaměřit
Miroslav Jirák, 185 cm - krásně maká v tréninku, ale čeká ho odstraňování jedné velké slabiny, pokud by měl jednou zaujmout místo v NT
František Šírek, 201 cm - ještě ho čeká spousta práce, možná by stálo za zvážení předělat ho na PF, nebude to lehké, ale stejně tak vytrénovat z něj SF zabere ještě spoustu času v tréninku
Dominik Průcha, 188 cm - naděje pro PG/SG, ale v zásadě by se mohl obejít bez tréninku mimo posty
Michal Rapavý, 196 cm - naděje na SF, potřebuje všestranný trénink
Jaroslav Čadek, 203 cm - naděje na PF, ale potřeboval by asi více zabrat v tréninku a určitě ho čeká hodně tréninku mimo posty
Josef Otáhal, 208 cm - naděje na PF/C, čeká ho drill pod košem, mimo posty možná někdy v hodně vzdálené budoucnosti

potenciál 9 - s tímhle potenciálem už budou mít šanci na NT jen ti nejefektivně trénovaní, nebude snadné překonat současné reprezentanty se stejným potenciálem
Stanislav Křivánek, 208 cm - PF/C, až dojede podkoš, musel by mimo posty
Pavel Kovač, 185 cm - PG/SG, tak by musel něco mimo posty natrénovat, až vytáhne dostatečně perimetr
Zdeněk Ira, 190 cm - PG/SG, nevím, jestli je reálné, aby v Polsku trénoval mimo posty
Oliver Zdražil, 190 cm - PG/SG/SF, jsou u něj 2 směry, kterými by se mohl ubírat, všestrannýma tréninkem na SF nebo s minimem mimo postového tréninku na PG/SG
Jiří Drvota, 213 cm - PF, až odroste U21, musel by mimo posty, ale hodně fauluje, což může být velký handicap
Tomáš Houser, 211 cm - PF/C, má slušný základ, jeden skill mu trochu komplikuje hranici trénovatelnosti, mimo posty by to mohl mít relativně snazší než někteří ostatní

František Calta, Jiří Švatarák, Pavel Bursa, Petr Hobza, Tomáš Chmelař, Přemysl Vyžral, Gregor Strnádik - to jsou další hráči, kteří nejsou úplně bez šance, ale museli by mimořádně zabrat v tréninku

Advertisement