To nie jest tak, ze ten jeden mecz sprawil, ze napisalem co napisalem.Chcialem zaznaczyc, co mi sie nie podoba w PLK i dobrze by bylo, gdyby kazdy troche inaczej zaczal podchodzic do rozgrywek. Pare osob podzielilo tu moj poglad, a kazdy tez wie ile dostal propozycji w sprawie ustawek... wszyscy gramy w jednej lidze to wiemy.Moze rzeczywiscie bardzo pechowo wyszedl ten mecz, bo jak sie na niego patrzy szczegolnie z mojej perspektywy to wszystko wygladalo jak ustawione, a ze ustawki to chleb powszedni w ostatnim czasie to ciezko bylo dac wiare, ze moze byc inaczej.
To nie jest tak, ze ten jeden mecz sprawil, ze napisalem co napisalem.Chcialem zaznaczyc, co mi sie nie podoba w PLK i dobrze by bylo, gdyby kazdy troche inaczej zaczal podchodzic do rozgrywek. Pare osob podzielilo tu moj poglad, a kazdy tez wie ile dostal propozycji w sprawie ustawek... wszyscy gramy w jednej lidze to wiemy.Moze rzeczywiscie bardzo pechowo wyszedl ten mecz, bo jak sie na niego patrzy szczegolnie z mojej perspektywy to wszystko wygladalo jak ustawione, a ze ustawki to chleb powszedni w ostatnim czasie to ciezko bylo dac wiare, ze moze byc inaczej.ładna ustawka z Jokerem na sam koniec :P tego po Tobie się nie spodziewałem :D