BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.313 in reply to 254065.312
Date: 2/28/2014 1:45:16 PM
Overall Posts Rated:
350350
DE akkor NE írd, hogy nem nézed meg! itt a fórumon írtad ugyanis! Akkorez is hazugság a részedről.. most akkor nézed vagy sem? Az igazat írd ide is, amit cselekszel valójában.
Megírtam előbb , h nem konkrét, hanem általános példát mondtam ,mert azt mondtad nem kérsz a pm-emből.

Például mire vársz választ MÉG, ha pl ferdítesz a valótlanságra nem fogok én is a szemedbe hazudni! Annál jól neveltebb vagyok

30 vereség a charás szezonom volt, amikor +12 millióval vastagon nyereségesen kihoztam az idényt. Itt valóban "elég csak" 4-5 vereséget szenvedni és máris repült vagy 250k a pénzedből! ld 5 hét *50k

Továbbá összevetés volt a másiki hellyel, ott még 0-30-cal is +12 millióm lett, itt meg esetleg becsúszik éves 8-10 vereség, az már éves szinten akár félmilliós bukta is lehet. Összehasonlítás volt a charával. Ez hol valótlanság?

Nem 2 millát mondtam, hanem 1,8-at, csak a tényszerűség kedvéért!

"Leestem a létráról",mindig ugyanazt fogom mondani

Ki s..ja Le? Cimi még meg is keresett, én meg csak somolyogtam, ha a fiam komoly esélyes, akkor nagyon nagy bajok vannak az nt-nél. Nem hiszem, h fiam esélyes lenne, ezért mondom, h saját célra megy.
Saját érdekem meg úgy rendezem, ahogy jólesik és nem fogok pü-i károkat okozni magamnak szándékosan a nem poszton edzett multival

Ki s..ja le 2??

szeretnék segíteni scoutként, de kitúrtok, innen is onnan is. Még egyszer mondom: még mindig szívesen segítenék scoutként, akkor hogyan sz...nám le a válogatottat??

JAVASLOM,H PM-BEN FOLYTASSUK, MERT SENKIT SE ÉRDEKEL A TÉMA RAJTAD KÍVÜL.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/28/2014 1:56:44 PM

This Post:
00
254065.314 in reply to 254065.313
Date: 2/28/2014 2:12:41 PM
Overall Posts Rated:
310310
NEM írtam, hogy nem nézem meg. Ez csak a te fejedben van, mert megint továbbgondoltad, amit írtam és olyan következtetéseket vontál le, amik nem léteznek. A valóságot írtam, nézd csak vissza, megkérdezted, hogy olvastam-e, amit kintre írtál és leírtam, hogy igen.

Mire várok választ? Például a következőkre:
- Hol van az a 42 ember, aki ki lett rekesztve? Domi chaten is tart fogadóórát, pm-ben is rá lehet írni. Mennyi egyáltalán a kintre regisztrált tagok száma valójában?
- Erős, vagy gyenge az idei keret? Ha erős, akkor miért fikáztad le év elején? Miért hoztad fel megint pár napja? Ha gyenge, akkor miért volt elvárás az első hely?
- Miért sírtál 2 millával a zsebedben, hogy megélhetési gondjaid vannak itt és hogy veszélyben van az embereid nevelése?
- Melyik leveledet nem olvastam, nem nyitottam ki? Miért érvelsz ezzel, ha nem igaz?
- Bizonyítsd be, hogy a mostani keret a körülmények és ellenfelek figyelembevételével erősebb, mint a 16. szezonbeli. Nem kellenek egyelőre a 16. szezonbeli skillek, elég ha a mostaniakat elküldöd, meg mellé mondjuk az összes eddigi ellenfelünk játékosainak skilljeit.
- Milyen komoly válogatottat vertél te meg a 16. szezonban, amire annyira büszke vagy?
- Miért érzed jónak azt, amit a 16. szezonban elértél, ahhoz képest, hogy Domi ugyanezt hozta minden idők leggyengébb keretével a 24. szezonban?
- Hogy számoltad ki, hogy 70% esély lett volna megverni a franciát? Megvan a meccsmotor, és az összes skill, vagy van valamilyen statisztikád több ezer meccsről?
Egyelőre az is elég, ha ezekre válaszolsz, aztán majd mondom a többit, ha ezekre meglesznek a válaszok. Előre szólok, konkrét kérdésekre konkrét válaszokat várok, nem mellébeszélést, meg Egerváris példákat.

A chara engem nem érdekel. Itteni dolgokról beszélgettünk, pont leszarom, hány vereséged volt egy másik játékban (amit egyébként frankózol, meg mondod, ott hogy mennyire jól megy neked, erre kiderül, hogy ott 0-30-as szezonod volt). Itt meg nem csúszott be 30 vereség, sem 10-12 (amit most leóvatoskodtál 8-10-re). 2 szezon alatt 5 vereséged volt és már sírtál, pedig 23 heted nyereséges volt, plusz ott volt 2 milla a zsebedben a saját bevallásod szerint.

Aham, tehát te is úgy gondoltad, hogy tök esélytelen a fiad, de azért nem kezdtél esélyes nevelésébe. Nekem ez nem baj, csak akkor te se kérd számon máson. Most le is írtad, hogy a saját érdekeid nézed csak, tehát tökéletesen megfelelsz annak a leírásnak, amit te magad írtál alig fél éve.

A scoutos dolog meg ugyanolyan blöff, mint az hogy adjunk neked egy 218 centis, csupa hetes legendát. Tudtad előre, hogy nem fog bekövetkezni. Amilyen összeférhetetlen és megbízhatatlan vagy, nem csoda, hogy nem vállalták, hogy te a stáb tagja legyél. A stáb egy csapat. Mindenkinek egy irányba kell húznia, ami rólad teljesen elképzelhetetlen. Azt meg hadd ne kelljen már megmagyarázni, hogy milyen veszélyei vannak annak, ha egy scout felülbírálja a kapitány döntését és a saját feje után megy.

Last edited by LA-Charlie50 at 2/28/2014 2:16:34 PM

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.315 in reply to 254065.314
Date: 2/28/2014 2:28:21 PM
Overall Posts Rated:
350350
Azt írtad, h nem akarsz velem pm-ezni. Ez számomra azt jelenti, h totál let..d a témát és rá se nézel, ezek szerint méégis...
Én örülök ennek ezért PM-ben majd megírom és kérnélek, h maradjunk azon vonalon.

A kérdések zöme már 150-szer lerágott csont, amúgy meg olvass vissza miket mondtam. Küldöm pm-ben

ch-án pü-i nyereségre hajtok és jól megy, ahogy írod. ;-) A játék része nem izgat különösebben.

A fiamról leszállhatsz. Majd, ha tudtok 18 éves esélyest mutatni, amilyen posztot szeretnék edzeni, akkor visszatérhetsz edzek-e esélyest vagy sem? Addig is edzem Verebeséket, már nincs sok ideje, h maxoljon!

Blöff?? ha most bevesztek becsszóra ígérem: befogom a szám és egy irányba húzunk.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/28/2014 2:31:49 PM

This Post:
00
254065.316 in reply to 254065.315
Date: 2/28/2014 2:55:53 PM
Overall Posts Rated:
310310
Látod, megint nincs válasz. Pm-ben sem lesz és ezt már előre tudom. Nem 150-szer lerágott csont egyébként, ugyanis ezekre a kérdésekre még sosem feleltél, mindig csak a maszatolás ment.
Azt viszont elvárom, hogy ha már nyilvánosan olyanokat mondasz rólam, hogy én neveletlen vagyok, mert nem nyitom ki a leveleidet (kijelentve, nem feltételezve), akkor mutasd is meg, melyik leveledet nem nyitottam ki. Ugyanígy egyébként a többi kérdést is megválaszolhatnád nyíltan, ha már te is nyíltan kritizáltál, állítgattál, feltételezgettél.
Nyilvánosan kijelentetted, hogy a 16. szezonban te fényes eredményt értél el. Akkor azt is nyíltan írd le, hogy mi volt a fényes eredmény. Melyik jó válogatottat tudtad legyőzni?
Nyilvánosan leírtad, hogy 42 ember ki lett rekesztve. Akkor azt is írd le, hogy hány fő van a kinti fórumra regisztrálva. Csak nem államtitok.
Nyilvánosan leírtad, hogy gyenge ez a keret, majd utána azt is, hogy ilyen erős kerettel elsőnek kellett volna lenni. Akkor most azt is írd le nyilvánosan, hogy mi a valódi véleményed. Gyenge, vagy erős a mostani keret?
Nyilvánosan írtad azt is, hogy 70% esélyünk volt a franciák legyőzésére. Jöhet a válasz is nyilvánosan, hogy hogyan számoltad ki. Főleg a skillek ismerete nélkül.

Chara még mindig nem érdekel, felesleges itt ezzel példálóznod. Ez ugyanis nem a Chara, hanem egy igazi játék, amiben van kihívás. Amit eddig meséltél róla, abból az jön le, hogy ott nincs.

Mondd milyen posztra edzenél és jövőre mutatok neked esélyest. Idén is volt minden posztra esélyes egyébként, csak kérdezni kellett volna. Az viszont hogy beírsz egy olyan játékost, amilyen még sosem volt magyar drafton (de talán külföldin sem), az csak takarózás.

Én speciel nem hiszek az ígéreteidnek. Ha a kapitányok igen, az az ő dolguk, de nem lepődnék meg, ha ők sem hinnének. Mindenesetre ezzel őket kell megkeresned, én nem vagyok illetékes új stábtagok felvételében, bár ha az lennék, rajtad az sem segítene. Ha meg mindketten elutasítják, akkor talán elgondolkodhatnál, hogy miért van ez.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.317 in reply to 254065.316
Date: 2/28/2014 3:02:12 PM
Overall Posts Rated:
350350
Mivel rajtad kívül nem érdekel mást a téma,ment egy pm.
Ne zaklasd közösséget a hülye kérdéseiddel, amire már 98989845444447* feleltem
Pm-ben kommunikáljunk, és akkor senki se fog felháborodni mi megy itt 1 hete....

This Post:
00
254065.318 in reply to 254065.317
Date: 2/28/2014 3:57:11 PM
Overall Posts Rated:
310310
Nem feleltél egyszer sem, mindig csak terelés ment.
Most megjöttek a "válaszaid", hát nem lepődtem meg. Semmire nem válaszoltál, megint csak a maszatolás ment. Nem csodálom, hogy nem akartad ide beírni őket, mindketten tudjuk, mennyien értettek volna veled egyet megint.

Don't feed the troll
This Post:
22
254065.319 in reply to 254065.317
Date: 2/28/2014 4:04:06 PM
Na ez a legviccesebb az egész, 2 hete teszed fel a hülyébbnél hülyébb kérdéseket, és amikor számon kérik rajtad akkor meg a másikra mutogatsz, hogy mert ő idegesíti itt a jónépet, pedig pont az ellenkezője történik/történt itt. Egyébként engem "érdekel a téma" annyiban, hogy megunod e végre, hogy másokon mindent számon kérsz, de te érinthetetlen és mindent jobban tudó. És amit említesz, hogy nem volt elég jó játékos a piacon az elmúlt években nettó faszság, csak a legtöbb külföldre ment mert az általad sokat szídott I. és II. ligás nem veszik meg őket és edzik őket fel, amit egyébként ugyan úgy csinálsz, csak az nem bassza a csőröd....

Szóval a lényeg, kérlek folytassátok nyugodtan itt, most már egy hete bírja akit érdekel, akit meg nem érdekel úgyis itt hagyta már.

Edit.: a PM tartalmát ha senki nem sértődik meg miatta legyen nyilvános, mert úgyis ide tartozik

Edit2.: Mielőtt bárki kifordítaná a szavaimat, no offense az I ésII. ligás csapatokra nézve, mindenki úgy játssza ahogy akarja ezt a játékot, a válogatott csak egy plusz, ami valakit érdekel valakit nem.

Last edited by Kaiblack at 2/28/2014 4:07:36 PM

This Post:
00
254065.320 in reply to 254065.319
Date: 2/28/2014 4:08:17 PM
Overall Posts Rated:
350350
Nem folytatjuk, mert unalmas végtelenszer ismételni ugyanazt. Ha 1* érted érted, ha meg nem, akkor meg kár 555985989 * ismételnem. GM Chosen sztem örömtáncot lejt, ha VÉGRE befejezzük itt

UI1 A PM tartalma privát levelezés, NEM LESZ nyilvános

UI2 Nem tudtatok olyan játékost mutatni,amit kértem, de ezt Charlie is megerősítette.
közepes 4-500k-s játékosért meg cseszegetve vagyok, hogyan mertem csak egy ilyen nyomi húzóembert feledzeni,mint Zimmermann volt?

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/28/2014 4:15:46 PM

This Post:
00
254065.321 in reply to 254065.320
Date: 2/28/2014 4:11:03 PM
Nem azzal van a baj, hogy én nem értem, vagy hogy más nem érti, mert aki végig rágta magát ezen a párszáz(?) hsz-en az érti. A baj az, hogy te nem értem, és szvsz rádöbbentél hogy nettó hülyeség amit írtál és inkább elmenekülsz a "folytassuk inkább PM" lelépővel.

This Post:
00
254065.322 in reply to 254065.321
Date: 2/28/2014 4:19:53 PM
Overall Posts Rated:
350350
Azért mert Chosen egyetértett, h pm be folytassuk. (254065.287)
Senkinek sem hiányzik a vita, a többségnek biztosan nem, különben vonyítanának, h "fejezd már be!!!" mint te is tetted már illetve 43-an a Kossuth téren..

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/28/2014 4:23:16 PM

This Post:
00
254065.323 in reply to 254065.319
Date: 2/28/2014 4:21:00 PM
Overall Posts Rated:
310310
A teljes üzenetet nem másolom be, mert nem tudom, engedélyezi-e a szabályzat, hogy a hozzájárulása nélkül megtegyem, úgyhogy csak a lényeget írom.

Hát a 42 kirekesztett emberről kiderült, hogy abban benne van Domi, cimi, Dzsevasz, Wolwerine, Chosen, Péter, te, én, sőt még a rég eltűnt wenger is, valamint Dawa, Norbi, Lazic, Hakeem, szóval mindenki, aki amúgy itt bármikor minden infót megkap. Egyébként a 43 regisztrált tagból összesen 13-an írtunk legalább egy hozzászólást az idők folyamán. A 42 ember az végülis Gila egyedül, de annak meg oka van.
A keret erősségéről megint kétértelmű válasz jött, nem sikerült megválaszolni, hogy ha szezon elején is le lett szólva a keret, meg most egy hete is, akkor miért is volt elvárás az első hely a csoportban a világranglistavezető előtt.
A pénzügyeknél szerinte a charáról beszélt és nem a saját problémáit hozta fel, hanem általánosságban, mások nevében beszélt. Szerintem meg nem, úgyhogy nem tekintem megválaszoltnak a kérdést.
Az hogy én nem nyitom ki a leveleit valamiféle gondolatolvasással párosított túlfilózás következménye lehet, mert nem tudott példát mondani ilyen esetre.
Nem ismeri az idei skilleket, szóval az összehasonlítás megint csak benyögés alapján történt. Ráadásul ugye a saját időszakánál azt mondta, hogy figyelembe kell venni a körülményeket, szóval erre még várom a választ, hogy a mostani és a 16. szezonbeli keret hogy állt erősségben az aktuális ellenfelekhez viszonyítva.
Igazából nem tudom, hogy értékeljem a következő kérdésre adott válaszát (kérdésre kérdéssel válaszolt: "Ki mondta, h megvertem komoly csapatot?"). Szerintem elismerte, hogy nem vert meg semmi komoly válogatottat a 24. szezonban, még ha virágnyelven is. Arra viszont nincs válasz, hogy akkor mire vonatkozott az az állítás, hogy ő egy Trabanttal ért el eredményt az F1-es mezőnyben. Konkrétan a norvégokat, skótokat, svédeket, azerieket és fehéroroszokat sikerült legyőznünk, meg a második körben a rettegett holland sztárcsapatot (irónia).
Annyit legalább már sikerült kihúzni, hogy az akkori továbbjutásban "volt benne szerencse, de azt nem kell magyarázni". Szerintem meg csak és kizárólag a vakszerencsén múlt, szóval ezt sem igazán tekintem megválaszoltnak. Vagy felőlem játszhatunk olyat, hogy nem kell megmagyarázni, de akkor idén se kelljen.

Don't feed the troll
Advertisement