Kad ce vise da dodju ovi igraci sa drafta, da vidim dal nesto vredi ili da se odmah bacam na soping??? :-)
Kad ce vise da dodju ovi igraci sa drafta, da vidim dal nesto vredi ili da se odmah bacam na soping??? :-)Iskustvo kaze - spremaj cegere pa u shopping! ;)
Kad ce vise da dodju ovi igraci sa drafta, da vidim dal nesto vredi ili da se odmah bacam na soping??? :-)Strpi se do ponedeljka i naoshtri za otpushtanje. ;)
Da li ce ove sezone na kraju da se resetuje forma igraca, cini mi se da prosle sezone nisu resetovali formu?
Da li ce ove sezone na kraju da se resetuje forma igraca, cini mi se da prosle sezone nisu resetovali formu?Hoce, a za ovo drugo ti je slabo pamcenje. ;)
Mozda, a mozda se ovim igracima sa drafta samo ne restuje forma, znam da mi neki igraci imali nepromenjen DMI...
Mozda, a mozda se ovim igracima sa drafta samo ne restuje forma, znam da mi neki igraci imali nepromenjen DMI...Ostaje isti DMI, ali je forma svima 7. Draftovani igrachi nemaju DMI. Tako ce biti sledece nedelje, a onda od petka DMI se uskladjuje sa formom.