Kedves hozzászólók
Először is megismétlem,mert úgy látszik
elkerülte mindenki figyelmét, hogy építő jellegű hsz volt a részemről.
Még alá is húztam, hogy 1-1-ben jobban meg tudtuk volna verni őket a masszív védekezés miatt (mint ahogy Montenegró és Tunézia ellen is sikerült 60+ pontot csinálni 1-1-ben!)
Ez tényként is kijelenthető.
2)
Az is elkerülte bizonyára a figyelmetek, hogy Domi eredetileg ROSSZ támadási taktikát választott! Konkrétan egy normál tempós támadást (sok futás) akart azzal a felszólítással, hogy szeretné a legnagyobb különbséget kihozni.
Még jó, hogy én és dzsevasz észhez térítette őt és elterelte a gyorsabb támadásra (rng). (Ha nem szólunk közbe, akkor még 50 pont se lett volna a difi)
3) Megszólalt még előttem egy rutinos játékos (dzsevasz), aki konkrétan leírta, hogy 7-es kondi alatt nem játszatna egészpályást rng-vel
ha sok a 7 alatti nem mennék két gyors taktikával
. Azután megszólalt a jelenlegi nt kap, (ex u21 kap) cimi azt mondván, hogy
Az egész pályás nem biztos,hogy jó ám. Én vigyáznék vele.
Vagyis rajtam (szintén ex u21 kap) kívül még 2 fő ellenezte, aki kellő u21 rutinnal rendelkeznek.
Magyarán arra akartam célozni: jó lenne tanulni a korábbi hibáinkból, amikor már volt részünk kellemetlen élményben az egészpálya miatt.
4)
Kérnék minden lesajnáló hozzászólót, hogy sorolja fel a
használható taktikákat a játékban! Tessék, soroljátok!
Meg fogtok lepődni az egészpálya nem lesz közte!
Támadásban van kb 4 ideális taktika (2p, higgadt közel rng és sok futás)
védekezésben meg mondjuk 3 (1-1, 3-2 és nagy jóindulattal as 2-3, bár utóbbitól borsózik a hátam válogatott szinten.)
5) csak egy hülye hasonlat jut eszembe, de igaz ide is...
Hárman is mondtuk Dominak, hogy ne egyen a mérges gombából, mert nem lesz jó vége...
Erre ő mégis megeszi... akkor most kérdem ki az ostoba, aki rászól, hogy ne szedjen mérges gombát vagy az, aki dafke a figyelmeztetések ellenére is megeszi???
Részemről ennyit a dologról, biztos vagyok benne, hogy bentmaradt 8-10-12 pont a meccsben
Mi szóltunk időben, de a felelős ismét vakot és siketet játszott..
Ezt csak sajnálni lehet...
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 11/6/2013 11:11:17 AM