NEM írtam, hogy nem nézem meg. Ez csak a te fejedben van, mert megint továbbgondoltad, amit írtam és olyan következtetéseket vontál le, amik nem léteznek. A valóságot írtam, nézd csak vissza, megkérdezted, hogy olvastam-e, amit kintre írtál és leírtam, hogy igen.
Mire várok választ? Például a következőkre:
- Hol van az a 42 ember, aki ki lett rekesztve? Domi chaten is tart fogadóórát, pm-ben is rá lehet írni. Mennyi egyáltalán a kintre regisztrált tagok száma valójában?
- Erős, vagy gyenge az idei keret? Ha erős, akkor miért fikáztad le év elején? Miért hoztad fel megint pár napja? Ha gyenge, akkor miért volt elvárás az első hely?
- Miért sírtál 2 millával a zsebedben, hogy megélhetési gondjaid vannak itt és hogy veszélyben van az embereid nevelése?
- Melyik leveledet nem olvastam, nem nyitottam ki? Miért érvelsz ezzel, ha nem igaz?
- Bizonyítsd be, hogy a mostani keret a körülmények és ellenfelek figyelembevételével erősebb, mint a 16. szezonbeli. Nem kellenek egyelőre a 16. szezonbeli skillek, elég ha a mostaniakat elküldöd, meg mellé mondjuk az összes eddigi ellenfelünk játékosainak skilljeit.
- Milyen komoly válogatottat vertél te meg a 16. szezonban, amire annyira büszke vagy?
- Miért érzed jónak azt, amit a 16. szezonban elértél, ahhoz képest, hogy Domi ugyanezt hozta minden idők leggyengébb keretével a 24. szezonban?
- Hogy számoltad ki, hogy 70% esély lett volna megverni a franciát? Megvan a meccsmotor, és az összes skill, vagy van valamilyen statisztikád több ezer meccsről?
Egyelőre az is elég, ha ezekre válaszolsz, aztán majd mondom a többit, ha ezekre meglesznek a válaszok. Előre szólok, konkrét kérdésekre konkrét válaszokat várok, nem mellébeszélést, meg Egerváris példákat.
A chara engem nem érdekel. Itteni dolgokról beszélgettünk, pont leszarom, hány vereséged volt egy másik játékban (amit egyébként frankózol, meg mondod, ott hogy mennyire jól megy neked, erre kiderül, hogy ott 0-30-as szezonod volt). Itt meg nem csúszott be 30 vereség, sem 10-12 (amit most leóvatoskodtál 8-10-re). 2 szezon alatt 5 vereséged volt és már sírtál, pedig 23 heted nyereséges volt, plusz ott volt 2 milla a zsebedben a saját bevallásod szerint.
Aham, tehát te is úgy gondoltad, hogy tök esélytelen a fiad, de azért nem kezdtél esélyes nevelésébe. Nekem ez nem baj, csak akkor te se kérd számon máson. Most le is írtad, hogy a saját érdekeid nézed csak, tehát tökéletesen megfelelsz annak a leírásnak, amit te magad írtál alig fél éve.
A scoutos dolog meg ugyanolyan blöff, mint az hogy adjunk neked egy 218 centis, csupa hetes legendát. Tudtad előre, hogy nem fog bekövetkezni. Amilyen összeférhetetlen és megbízhatatlan vagy, nem csoda, hogy nem vállalták, hogy te a stáb tagja legyél. A stáb egy csapat. Mindenkinek egy irányba kell húznia, ami rólad teljesen elképzelhetetlen. Azt meg hadd ne kelljen már megmagyarázni, hogy milyen veszélyei vannak annak, ha egy scout felülbírálja a kapitány döntését és a saját feje után megy.
Last edited by LA-Charlie50 at 2/28/2014 2:16:34 PM
Don't feed the troll