Asi si přehlídl včerejší Caprfildův příspěvek, který diskuzi začal
(261254.285), končil větou
Budu čekat na vaše připomínky. Takže já to nevnímám tak, že Caprfild přišel s hotovým konceptem. A od toho přece je diskuze, abychom prezentovali svoje názory. Samozřejmě konečné rozhodnutí ohledně U21 je v tuto chvíli na Caprfildovi.
Podle mne mu právě ale zatím ta jasná ucelená ustálená vize, za kterou by si šel, chybí a snaží se jí teď i za pomoci této diskuze nalézt. A je podle mne jen dobře, když Lukainos, flumpinka nebo kdokoli jiný v těch návrzích vidí trhliny tak, abychom na ně upozornili a zacelili je hned na počátku, než když se nějaký čas pojede podle něčeho a až pak se zjistí to, na co diskutující upozorňují už nyní.
Jinak můj pocit z toho je, že v minulé diskuzi počátkem sezony se k nějakým základní rysům koncepce došlo, ale v některých věcech se od nich Caprfild v tuto chvíli docela hodně odklonil.
Co se týče toho poslední, co uvádíš ... podle mne stačí 1 základní mustr pro PG/SG, 1 základní mustr pro PF/C, přičemž cílové hodnoty nastaveny pro každého hráče jednotlivě podle jeho vlastností a potenciálu. U SF je to složitější, tam podle mne 1 mustr nenajdeme, lépe řečeno nemyslím si, že by bylo efektivní trénovat SF podle jednotného mustru.