Interesanta strategie dar cred ca datorita numarul destul de mic de echipe la nivel total BB (21320) fata de 50k cat erau cei mai multi se reduce destul de mult numarul de jucatori care sunt antrenati. Pe vremea cand erau 50k atunci majoritatea aveau macar o echipa a doua neoficiala (mai ales China)

) cu care se antrenau un numar foarte mare de jucatorii mai ales pentru nationale. Acuma prima liga antreneaza ori rezerve ori cumpara foarte scump un 21-22 de ani si ii termina antrenamentul.
Eu unul sincer am folosit aceasta tactica in sezonul 18 cand ai infiintat tu echipa asta presupun totusi ca ai avut alta echipa inainte din moment ce ai promovat atat de repede

.
Sincer nu stiu daca mai rabdare/chef sa mai fac asta inca o data. Dupa cum vezi majoritatea echipelor care au stat ceva timp in RBBA se cam pensioneaza. Sa vedem cine stie poate se intampla si o sa incep iara sa antrenez si atunci o sa te anunt

.
Din pacate concluzia este ca in ritmul asta inflatia o sa ajung prea mare avand in vedere ca game engine-ul nu a facut decat sa scada veniturile constant. Din cate am vazut chiar au mai reglat un pic si valoarea skilurilor, lucru care se intampla inainte sa scada vertiginos preturile in urma cu cateva sezone. Au incercat sa mai creasca un pic numarul de jucatori prin introducerea Utopia. Dar asta o sa mai dureze macar vreo 3 sezoane pana sa se simta putin. Mai ales ca sunt foarte multe ligi care nu mai antreneaza nimic.
Last edited by LA-macabroo at 9/12/2015 4:32:23 PM