BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Sezona 32

Sezona 32

Set priority
Show messages by
From: Ogi

This Post:
00
271858.314 in reply to 271858.313
Date: 11/8/2015 7:17:07 AM
Overall Posts Rated:
172172
hahahaha
onda je bio dan od takvih triler završnica :D

This Post:
33
271858.317 in reply to 271858.315
Date: 11/8/2015 3:29:38 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
265265
Second Team:
Mount Doom
Evo, došao je i taj trenutak da i ja kažem "dosta je bilo"
Šta da kažem za kraj? Barem, igrajući sa mnom i protiv mene, nikada vam nije bilo dosadno.
Neki me vole, neki ne mogu očima da me vide( doduše daleko je više ovih drugih), ali je činjenica da i oni koji me ne vole poštuju moj trud.
Eto, recimo moj drugar Tunjevina već drugi put kupuje igrača od mene, da stvar bude gora igrača koga sam ja napravio, po mojim pravilima.Da ljudi ne pomisle svašta, da sam nastavio još da igram, možda bi nas i banovali
Eto, posle Matije, drug Tuna je tim koji je iz naše Prve lige doveo najveći broj mojih igrača, zanimljivo, priznaćete...
Bilo je tu uspona i padova u mojoj BB karijeri, međutim, nikada nisam drugog krivio, već isključivo krivca tražio u svojim redovima.
Recimo, nikada mi neće biti jasno kako me je Alavi dobio u 1/2 finalu kupa, po meni, tada sam imao znatno jači tim od njega.
Ipak, to pokazaju da dečko poznaje igru, da je pokazao da može da se pobedi znatno skuplji tim.
Eto, neki su samo ove sezone potrošili 10ine miliona i opet bili obrisani sa parketa...kako reče DV onom prilikom, džaba vam novci
moji sinovci....kad ne znate valjano da ga trošite...
Iskren da budem, da nije bilo onih koji su mi kačili epitete poput "bruka BB Srbije", verovatno bih odavno batalio ovu igru.
Ovako, naterali su me da ih još nerviram i dajem im besplatne lekcije iz ove igre...doduše, nije ih bilo u poslednje vreme, verovatno su i sami sebi dosadili?
Igrajući ovu igru upoznao sam par ljudi, sa kojima održavam kontakt i van BB-a, što je za mene daleko veći dobitak nego svi trofeji koje sam ovde osvojio.
Mogu ljudi da pričaju šta žele, ja sam igru igrao isključivo za svoj groš, postupao sam sa svojim timom onako kako sam ja hteo, baš kao što piše u pravilima...
Tu dolazimo do zanimljivih teorija, gde su mi ljudi davali razne nadimke, čak se išlo i do nekih imanigarnih imena i prezimena, svakojake gluposti su se ovde mogle pročitate a da niko ne biva sankcionisan.
Jednostavno, neki ljudi su previše pustili sebi maštu na volju, rezultat je bio neminovan...
Kao što sam naveo već, u ranijem obraćanju, prvi sam u igri krenuo da forsiram bekove sa jako visokim IS.Tada, kada sam došao na tu ideju, takvi bekovi jednostavno nisu ni postojali, ili pak ja nisam znao za njih.
Recimo, Chaperon i pre no što je stigao kod mene je trenirao po mojim savetima, molio sam tadašnjeg menadžera da mu trenira IS i OD, isti slučaj je bio sa Trevelinom, gde sam više od sezonu pratio njegov napredak i štedeo novce jer čovek nije želeo da spusti cenu.
Inače, imao sam još jednu ideju, koju možda neko od vas uspe da sprovede u delo, nešto što sada pokušava Codemaster.
Bek sa 20IS,JS 20,Dr i HA, ID 11-13, rb7-9 i OD 20.
Upravo tako izgleda Chaperon, samo nisam imao sa kim da ga uparim jer mi je falio kompatibilan igrač, igrač sledećih skilova:
IS 14, ID 19,RB15,JS18,JR što više moguće i PA takođe.
Tada bih ih rotirao u odbrani, gde bi Chaperon igrao recimo PF, a ovaj drugi PG/SG...po meni, ubitačna kombinacija.
Nešto sam improvizao, pa mi je Trevelin igrao PG u napadu a SF u odbrani, a Tian obratno, vidite i sami kako je to funkcionisalo
Osvrnuo bih se, takođe, na ovu sezonu i na tvrdnje kako ću daleko teže osvojiti domaće trofeje no B3, da li idalje mislite isto?
Takođe, gde su oni koji su vikali da su finala, koje smo igrali Matija i ja, dosadna?Jel ovosezonsko i prošlosezonsko finale bilo interesantno?
Gde su oni koji su žarko očekivali da vide kako najbolji igraju, a osotali su uskraćeni za taj užitak?
Nije, nego...sve ste pokušavali, osporavali, kritikovali, vređali...na kraju ostaje samo jedna činjenica, samo je ALAVI uspeo ono što je svima vama bio samo pust san, a to je da prekine dominaciju.
Ipak, ostaće mi sve u lepom sećanju, kako i neće kada 3 sezone ne znam za poraz
Ovom prilikom bih pozdravio moje "drugare" Dumbu i Širka, obaška to kakvi su kao menadžeri, samo znam da su ljudine i jako mi je drago da sam ih upoznao...

This Post:
00
271858.318 in reply to 271858.317
Date: 11/8/2015 3:35:01 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
265265
Second Team:
Mount Doom
....
Takođe, jako drago mi je bilo da igram protiv Alavog, Markovića i Krmelja poslednjih sezona, bilo je tu jako dobrih utakmica.
BB ostaje mladim nadama, tu pre svega mislim na Milana, Laleta, Revana, Lebrona, kojima sigurno neće biti lako pored brata Širka i Alavog, koji svojim iskustvom sigurno mogu do trofeja.
Takođe bih da pozdravim i druga iz Pionira, docka
Sa mnogim drugima sam se dopisivao da ne zaboravim nekog, da neko ne ostane uvređen
Ovim putem bih se svima vama zahvalio što ste me trpeli sve ove godine, puno pozdrava od Lionela Mesija

Last edited by LA-Saur0n at 11/8/2015 3:39:42 PM

This Post:
00
271858.319 in reply to 271858.317
Date: 11/8/2015 4:17:06 PM
Overall Posts Rated:
740740
Kao sto sam ti i rekao, sada ces imati visak vremena za one normalne stvari, jer ovde ti vise nije mesto.

Pruzio si svima dva "zanimljiva" finala protiv Ivka, nakon onoliko dosadnih protiv Matije i smirio malo zajednicu.

Castio si Krmelja jedan trofej da ima i on cime da se dici (mada i dalje mislim da to nisi trebao).

Zao mi je sto nece biti five peat pa da zajedno gledamo to rusenje poslednjeg rekorda koji je ostao u BBB da nisi srusio.

Ipak na kraju mogu da kazem da mi nisi ni prismrdeo po broju srpskih BB titula.

Uzivaj matori, pa se cujemo i gledamo Sirkovo finale BBB-a u sezoni 35

From: Sire

This Post:
00
271858.320 in reply to 271858.319
Date: 11/8/2015 4:42:38 PM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
Znam sta cu na kraju ovog posta reci, ali mi pocetak fali...

Jedno veliko hvala za svo uzivanje u tvojim utakmicama! Kad vec nisam kadar nikad bio za BBB scenu, bar sam u tvojim i Matijinim utakmicama i dominaciji uzivao! Obojica ste imali jasan plan i istrajali ste u tome, sto samo govori kakvi ste ljudi i zato ste i uspesni u zivotu. Skidam kapu za sve sto ste postigli!

Kao sto si rekao, na kraju, upoznati ljude za koje sa ponosom mozes reci da su ti prijatelji je najvredniji pehar. Pehar koji ce ostati da sija i kada se sva BB svetla ugase!

Zdrav da si i dobro razmisli sta novo sada kreces, jer ces sigurno demonstrirati silu. A potrudi se da to ne bude vise virtuelno ;)

P.S. Dumba, brate moj. Ispratismo i drugu turu velikana! Ko zadnji gasi svetlo ;)))

From: Ogi

This Post:
00
271858.322 in reply to 271858.319
Date: 11/9/2015 9:15:17 AM
Overall Posts Rated:
172172
Zaista impresivna BB karijera i spektakularna završnica iste. Svako dobro ti iskreno želim!
Šteta, jedino, što nisi odlučio da praviš nekog srpskog Chaperiona, ali tvoja odluka koju treba ispoštovati, zasiti se čovek vremenom svega, a kamoli neće neke online igre :-)
Živ i zdrav bio !

Last edited by Ogi at 11/9/2015 9:18:03 AM

This Post:
00
271858.323 in reply to 271858.322
Date: 11/9/2015 10:47:03 AM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Cestitke na svemu rezultatski ostvarenom u BB svetu. Ukratko, nije mi drago sto se ''penzionises'', ne valja kada odlaze briljantni menadzeri. Sa mnogim odlukama, tvojim i Matijinim, se nisam uopste slagao, prvi sam vas napadao i davao vam razne ''epitete''. I dalje se drzim toga, smatram da to nije moralo da se odigrava sezonama na taj nacin, vase znanje uopste ne osporavam. Tada me je to nerviralo, kasnije sam se navikao na takvu situaciju. Nista licno. U prosloj sezoni sam resio da pokusam da ti ispariram, koliko su finansije to dozvoljavale, kao i slobodno vreme, a opet igraca poput Cveleta nisam hteo da prodam jer je nas i vezao sam se, iako bi mi to otvorilo nove mogucnosti za formiranje jaceg tima od tog formiranog. Sve u svemu, bar u toj jednoj sezoni sam ti bio rival, koliko toliko
Sve najbolje i uzdravlje! Mogao si da nadjes mozda neku drugaciju vrstu motivacije i satisfakcije da nastavis igru, po mom misljenju. Nesto slicno sto cu i ja sada da probam recimo. Bilo bi lepo kada bi napravio nekog naseg world class igraca ili se nekako ukljucio u rad oko reprezentacije. Ok, svako od nas ima svoje ambicije, to i jeste draz ove igre.

This Post:
00
271858.324 in reply to 271858.317
Date: 11/9/2015 6:17:37 PM
Tunjevina
II.1
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Krompir
Malo kasnim, ali cestitke i od mene.

Advertisement