Srecan osmi mart,Peki! Bolje?
Kad se pojavljuju draft drugari!? :D
Kad se pojavljuju draft drugari!? :DProsle sezone su se pojavili iza 00:00 h.
Alooo bre ljuuudi!!!!Sta ste svi danas nadrndani?!?!Da se ja pitam, ja bi ovuda proterao autobus!xDDDDDAjde bre dajte kezove na lice, 8. je mart!Kupite cvece devojci ili zeni i u setnju!:))
Alooo bre ljuuudi!!!!Sta ste svi danas nadrndani?!?!Da se ja pitam, ja bi ovuda proterao autobus!xDDDDDAjde bre dajte kezove na lice, 8. je mart!Kupite cvece devojci ili zeni i u setnju!:))Kupi devojci ili zeni cvece i vodi je u setnju svaki dan a ne samo za 8. mart! ;)
Alooo bre ljuuudi!!!!Sta ste svi danas nadrndani?!?!Da se ja pitam, ja bi ovuda proterao autobus!xDDDDDAjde bre dajte kezove na lice, 8. je mart!Kupite cvece devojci ili zeni i u setnju!:))Kupi devojci ili zeni cvece i vodi je u setnju svaki dan a ne samo za 8. mart! ;)Za sada mi treba devojka...:)Ali Vi pojma nemate šta znači ljubav... Nije to cmakanje po ulicama... Ljubav je bila u XVI veku.xDD
Alooo bre ljuuudi!!!!Sta ste svi danas nadrndani?!?!Da se ja pitam, ja bi ovuda proterao autobus!xDDDDDAjde bre dajte kezove na lice, 8. je mart!Kupite cvece devojci ili zeni i u setnju!:))Kupi devojci ili zeni cvece i vodi je u setnju svaki dan a ne samo za 8. mart! ;)Za sada mi treba devojka...:)Ali Vi pojma nemate šta znači ljubav... Nije to cmakanje po ulicama... Ljubav je bila u XVI veku.xDDPa tada sam ja rodjen! ;)
Alooo bre ljuuudi!!!!Sta ste svi danas nadrndani?!?!Da se ja pitam, ja bi ovuda proterao autobus!xDDDDDAjde bre dajte kezove na lice, 8. je mart!Kupite cvece devojci ili zeni i u setnju!:))Kupi devojci ili zeni cvece i vodi je u setnju svaki dan a ne samo za 8. mart! ;)Za sada mi treba devojka...:)Ali Vi pojma nemate šta znači ljubav... Nije to cmakanje po ulicama... Ljubav je bila u XVI veku.xDDPa tada sam ja rodjen! ;)Zato te svi zovu "Cika"