O 23:00 nášho času hráme v Uruguaji už tradičné priateľské derby s Českou republikou
(10907). Je to môj prvý zápas na lavičke nášho NT, preto by som chcel, tak ako som písal ešte pred voľbami, trochu zaexperimentovať s podkošovou taktikou. Hráčov na to máme podľa mňa vcelku dobrých (dobrý DR, PA a pod košom dobrých strelcov), tak uvidíme ako to zvládnu (presne to chcem vidieť, či sa dá táto taktika hrať aj v súťažných zápasoch, alebo je pre nás nepoužiteľná). Obranu a ani presnú zostavu však ešte neprezradím :) Poviem len toľko, že šancu dostane aj mladá nádej kvôli zvýšeniu skúseností - Jozef Renác
(11068270). Síce bude hrať len z lavičky, ale celkom dobrú porciu minút by mohol dostať. Takž držte všetci palce!
V pribehu zajtrajšieho dňa sem dám predbežný zoznam hráčov podľa mojich predstáv a ku každému hráčovi čo-to napíšem o jeho súčasnosti a predpokladanej budúcnosti :)
Edit:
TaktikaChlapci sa budú snažiť rýchlo tlačit všetko pod kôš (
Rýchlo dnu = Look Inside) a v obrane budú brániť osobne každý svojho hráča. Pozície si pri bránení vymenia Frenko a Turcan.
Zostava je nasledovná:Frenko - Bombara - Bombara
Hrabkovský - Jarábek - Dubravcák
Turcan - Sopko - Dubravcák
Drunek - Renác - Tabacár
Capela - Renác - Buhla
Tréner bude
Striktne dodržiavať náhradníkov a pri ohrození vyfaulvoaním nebude robiť drahoty a
nechá ich hrať :)
Last edited by Matej_B at 7/5/2010 4:57:20 PM