BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U-21 XIII

U-21 XIII (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: GM-Jarley

This Post:
00
149781.315 in reply to 149781.309
Date: 7/14/2010 12:48:15 AM
Overall Posts Rated:
7676
ovde je delom i moja krivica, jer mi je 3 sezone na draftu upadao poneki centar sa 8+ potencijalom... no, problm je shto ja tu poziciju ne treniram, te sam ih odma slao na tl... medjutim, smatram da sam i tu bio korektan, s obzirom da sam svaku prodaju najavljivao ovde, plus su pochetne cene bile max milion...

problem je u drugoj stvari: mene interesuje kupovina plejeva i bekova koji se treninzima brzo osbosobe za poziciju pleja... medjutim, nashi plejevi sa potencijalom 6 su chak duplo skuplji od stranih sa potencijalo 7, pa chak i 8... ja sam proshle sezone kupio jednog takvog nasheg, preplatio ga debelo, a onda grcao celu sezonu sa finansijama i da nisam ushao u drugu ligu, rasprodao bih ekipu zbog bankrota... i onda sam opet jurio slichnog ove sezone, ali onda skapiram da za te pare mogu da kupim takvih 5 stranih (ovih dana cu kupiti jednog takvog za 150k, eventualno 200k)

Ma takvi kao ti nisu problem, kamo sreće kada bi bilo tako idealno da kad neko ne trenira tu poziciju koja mu uleti na draftu odmah dotičnog stavi na TL po realnoj ceni, a sa dobijenim parama kupi nekog našeg koji mu se uklapa. Rekao sam već jednom da smo imali takav plan da redovno postavljamo timove čiji vlasnici znaju da treniraju na dobre pozicije za draft i da se čeka uletanje dobrih igrača u te timove, kako ne bismo morali da se mačujemo i preganjamo sa onima koji koriste situaciju i naše loženje za repku kako bi profitirali.

Završetak poslednje rečenice je ujedno i odgovor na tvoje pitanje, dosta njih, poučeno iskustvom nekoliko naših menadžera koji su uspeli da uvale za veliku lovu draftere i za relativno kratko vreme naprave jake timove, sada to isto pokušava na račun nas koji želimo da platimo i 1.5 do 2 puta više od realne vrednosti za našeg igrača, ali ne, oni hoće 3 puta više! Gramzivost na delu...

This Post:
00
149781.316 in reply to 149781.313
Date: 7/14/2010 1:07:06 AM
Overall Posts Rated:
7676
Resio sam da mog namerno upropastim, tbog zbog nepostovanja dogovora, i sto si me danas razbio sa tolikom razlikom;-)

Eto ti sad!

Da ne bi bilo tajni, evo kakav je to dogovor bio ponuđen sa tvoje strane- "Razmisliću da li ću pravilno da treniram SVOG igrača, ako sutra zaboraviš da namestiš postavu protiv mene!")) Xaxax, trgovački, nema šta, i jare i pare! ;)

Izvini za 70 poena razlike, ali nisam smeo da te izdvajam od ostalih, posle će reći da nisam igrao po fer-pleju protiv svih i da si ti povlašćen, jer treniraš potencijalnog reprezentativca!

This Post:
00
149781.317 in reply to 149781.304
Date: 7/14/2010 6:39:11 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ja sam dobio 19-ogodišnje centre koji su najbolje napredovali, mada je kod njih ista situacija kao sa popajevim bekovima, sa tom razlikom da su meni svi odgovorili na poruku. Skoro svi ti najbolji centri od 19god su trenirali po nahođenju svojih vlasnika, a ne repkinog trenera centara, tako da stoji zaključak da dok god se većina nas koji poznajemo finese treninga ne opredeli za treniranje igrača sa drafta, umesto što pokušava odmah na njima da profitira višemilionskim prodajama, bićemo tu gde smo, repka između drugog i trećeg šešira

E sad ga i ti pretera.. Imas bar 10 centara sa platom preko 14k koji ce ako se nastavi sa takvim radom svi biti kao Grubor kada dospeju do mlade repke.. A imas i preko 20 centara sa platom preko 10k.. I odakle tebi ta informacija i nemoj da siris dezinformacije kako je to radjeno po sopstvenom nahodjenju vlasnika jer znam kako im je i koliko objasnjavano kako se i sta radi, i na koliko je mejlova svaki dan odgovarano tim ljudima.. To je likcina radio sa velikim entuzijazmom, objasnjavao osnovne stvari, kopirali mu kako su namestili trening i svasta.. 4-5 najboljih centara sem bumcetovog je u stranim klubovima sa kojima je takodje imao kontakt i svaki je slusao njegov savet za trening i imao je odlican odnos sa njima.. Moze neko da se slaze ovde sa njim ili ne ali to je cinjenica.. Kotur je zasluzio da ga napadate za neozbiljnosti koje je napravio ali ovo je pozitvna strana njegovog mandata i zato ti i ostali koji su preuzeli posao zasucite rukave i da nam od ovih igraca bar pola u mladu repku dodju kao vrhunski, jer ovoliki broj pravilno treninranih igraca od 19 godina nikada nismo imali, da li zbog manjeg broja aktivnih menadzera, loseg rada selektora i njegovog strucnog staba ili sta vec.. Mislim da je dovoljno bilo prepucavanja i vrtenja jedne te iste price u krug, treba raditi jer nedelje prolaze i igraci propadaju..

Message deleted
From: BUM BUM

This Post:
00
149781.319 in reply to 149781.317
Date: 7/14/2010 7:01:18 AM
Overall Posts Rated:
7070
Ispao bih nevidjeno smece od coveka kada ovo nebi potvrdio!!! (Navarov post iznad), vise puta sam govorio likcini da nema potrebe da trosi energiju na grujicu(trening je od pocetka vodjen na jednoj poziciji(vrlo retko na dve)) ne znam kakav je odnos imao sa drugim menadzerima ali prema meni je bio ok!....nikada se nije mesao u trening,jedino je trazio povremeno da kopiram skilove!
Po pitanju treninga sam i dalje u kontaktu sa Flavijusom Constant....:) ostali scouti koje zanima plan rada i grujanovi skilovi neka me slobodno kontaktiraju!

Grujan ce biti broj jedan za dve sezone taman ja ispao u cetvrtu ligu!

From: PePa

This Post:
00
149781.320 in reply to 149781.318
Date: 7/14/2010 7:30:11 AM
Overall Posts Rated:
22
Batice, ovo je tema vezana za u21 reprezentaciju. Nadji neku prikladniju temu za pitanje u vezi igraca..
PS: Igrac je krs :)

From: dongale

To: PePa
This Post:
00
149781.321 in reply to 149781.320
Date: 7/14/2010 7:33:45 AM
Andjeli
III.8
Overall Posts Rated:
7575
Ovo je tema vezana zau21 reprezentaciju...pa zasto onda ne pricate o njoj?

This Post:
00
149781.322 in reply to 149781.315
Date: 7/14/2010 7:35:36 AM
Overall Posts Rated:
122122
sada to isto pokušava na račun nas koji želimo da platimo i 1.5 do 2 puta više od realne vrednosti za našeg igrača, ali ne, oni hoće 3 puta više!
Istina, ja sam takodje svedok ... Samo sto ove sezone sam filmsku traku preseko ... pa ce ameri da imaju koristi od trenera lvl 6 (i doduse ne bas pune minutaze) ...
No, tako nam i treba mozda

Fair play!!!
This Post:
00
149781.323 in reply to 149781.317
Date: 7/14/2010 7:38:08 AM
Overall Posts Rated:
122122
Mislim da je dovoljno bilo prepucavanja i vrtenja jedne te iste price u krug, treba raditi jer nedelje prolaze i igraci propadaju..
onaj Juan Carlos mi se bas i ne dopada ali ovaj nas ume k'a Njegosh nekad ;)

Fair play!!!
From: PePa

This Post:
00
149781.324 in reply to 149781.321
Date: 7/14/2010 7:38:42 AM
Overall Posts Rated:
22
Pa kako se ne prica?

From: dongale

To: PePa
This Post:
00
149781.325 in reply to 149781.324
Date: 7/14/2010 7:40:24 AM
Andjeli
III.8
Overall Posts Rated:
7575
pljuju se,svadjaju se,vredjaju...ako je to U21,onda super....
e posto ni oni ne pricaju o reprezentciji,ni moje pitanje nije suvisno...

Advertisement