Tényleg nem könnyű a Po műfaj úgy en bloc. Van, amikor belefér a normál első meccseken. A negyeddöntőm mocskos nehéz volt, Kőszeg 12-vel is ment a 3. negyedben, onnan jöttünk vissza. Elődöntő sima lett, csak a cseréim elszórakozták a végét és nem lett 20 körüli eredmény. a döntő 1. meccs meg adta, hogy feladod: Rátkai 48 perc előző meccsen, Baccarani 6-os forma.
De azonoson is feléd billent volna mérleg, így nem vagyok dühös utólag. Ennyivel jobb vagy, ez van.
Sokat tesz a multizás, a jó edzésterv, a jól sikerült edzések. Többet ér mintha vagon lóvéd lenne és piacról mazsoláznál.
Az edzés legjobb erősítés szerintem, és saját elképzelésed alapján megy tehát olyat csinálsz, amit megtervezel hellyel-közzel.
Többet ér edzeni,mint piacolni. És igen, közben csöpögött a lóvé.
Nem akarom fényezni magam, de toronymagasan a legtöbb jegybevételt szedtem be, ergo a legjobb átlag jegybevétel is az enyém. A csapat statok szerint meg jó pár kategóriában élen zártunk a ligában, pl pontátlag, mezőny %, csapat gólpassz átlag, blokkátlag, hatékonysági index. Szóval ilyen szempontból maximálisan elégedett lehetek.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 4/22/2015 7:02:37 AM