Dundrajko (**********) vredja i niko nista .... Pa jel ovo igra vas 20tak il smo svi jednaki ????A ni tebi se Golub nije obratio, vec selektoru , pa si se ti tu nasao prozvan . A tebi sam se obratio samo iz razloga sto vredjas , a to je strogo zabranjeno, mada ti prodje bez kazne .selektor kaze : Posebna zahvalnost ide na racun selektora mlade repke Srbije koji je sa jedne strane svesno zrtvovao rezultate mlade repke a sa druge napravio niz reprezentativaca koji su okosnice i to ce dugo biti - nase seniorske repke. ako moze selektor da mi objasni kako je on to zrtvovao rezultat ? Jel on dodatno trenira reprezentativce ili vec kako ?Je li morao da gubi, pa da bi igraci dobijali skilove? Mada to nisam vidio u pravilniku igre
Sad nam je repka vrh...Cestitke na uspesima...
Dundrajko (****) vredja i niko nista .... Pa jel ovo igra vas 20tak il smo svi jednaki ????A ni tebi se Golub nije obratio, vec selektoru , pa si se ti tu nasao prozvan . A tebi sam se obratio samo iz razloga sto vredjas , a to je strogo zabranjeno, mada ti prodje bez kazne .
sta si napao na dundrajka, zar ti ne znas za pravilo da se Dundrajko moze obratit svakome, a njemu samo onaj kome on dozvoli, kako to ne znas posto je sampion (bivsi) on sme vredjat al ako se njemu posalje uvreda onda to nije dobro obicno ban, tako da znas da se ne zaleces