Sto se non stop menja vreme pocetka utakmice, nervira me to, cas u 17h cas u 18h, neka se odluce vec jednom?
Sto se non stop menja vreme pocetka utakmice, nervira me to, cas u 17h cas u 18h, neka se odluce vec jednom?Prelazak na zimsko racnanje vremena. Kod nas se sat pomerao prosle nedelje a kod amerikanaca je bilo prekjuce
pa kave to veze ima, kad sam pocinjao da igram buzzer igralo se sve od 17h, pa su posle prebacili od 18h, mislio sam da se npr. pola godine igra od 17 pola od 18h (ono zimsko letnje racunanje vremena) a ne da kombinuju kako im cefne?!
jel bi mi mogao neko objasniti na koju foru se sad daju oglasi za transfer igraca? hvala..
jel bi mi mogao neko objasniti na koju foru se sad daju oglasi za transfer igraca? hvala..Kliknes na link "Zajednica" u meniju. Onda na toj strani imas onaj padajuci meni (prva opcija koja se vidi je "Forumi") i na kraju menija imas opciju "Novi oglas". Izaberes "Oglas za transfer igraca" i to je toA evo i malo da se zezamo :P http://img688.imageshack.us/img688/8089/45280232.png
Nisam ni sumnjao da ces sve lepo objasniti (tj. nacrtati nam odgovor) :-)
Nisam ni sumnjao da ces sve lepo objasniti (tj. nacrtati nam odgovor) :-)Pa , eto, nije me mrzelo :P :P