Παιδιά συγγνώμη αλλά αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ κουραστική επαγγελματικά και μόνο σήμερα βρήκα χρόνο να δω forum και γενικότερα να κάνω τα update μου στο παιχνίδι.
Φίλε ParisTS πράγματι το timing που ανέφερες ήταν περίεργο. Μου είχε περάσει από το μυαλό όταν μεγαλώσω κι άλλο τον Προμπονά και μέσω αυτού ψηθώ στις υψηλότερες κατηγορίες της Ελλάδας να έβαζα υποψηφιότητα για την Εθνική.
Δεν είχα δει καν πότε γινόντουσαν οι εκλογές της Ανδρών και των Νέων.
Για την ακρίβεια μία μέρα μπήκα στο site της Εθνικής μας και είδα την ανακοίνωση για την προεκλογική περίοδο.
Εκεί μου μπήκε η ιδέα να θέσω υποψηφιότητα, αν και ήλπιζα περισσότερο στο να μπω απλά σε μία κάστα επιφανών χρηστών του παιχνιδιού. Το να βγω βέβαια ήταν τόσο τιμητικό, όσο και έκπληξη για μένα.
Όμως μεσω της πέρα για πέρα κακής πορείας μου ως τώρα, έχω μάθει από εσάς τόσα πράγματα όσα δεν είχα μάθει στους 6 μήνες που ασχολούμαι με το παιχνίδι. Το σημαντικότερο όμως είναι πως μίλησα και γνώρισα άτομα μέσα από δω αξιόλογα που τους αρέσει το παιχνίδι, όσο κα μένα, άσχετα αν εδώ με κράζουνε και ίσως δικαιολογημένα.
Φίλε James Bond σε ευχαριστώ για τον parrot. Τον χρησιμοποιώ σαν σύμβουλο και όχι σαν ευαγγέλιο. Με την Πορτογαλία πάντως που δεν τον άνοιξα καθόλου και άκουσα τρίτους δεν πήγα καθόλου καλά, όχι μόνο λόγω ήττας, αλλά και εν γένει απόδοσης.
Φίλε JohhnyB σε ευχαριστώ και σένα για τις ώρες που διέθεσες και διαθέτεις στην προσπάθειά σου να με κάνεις καλύτερο. Για τα link σου, για τα αρχεία σου και γι αυτά που έχεις να μου δείξεις ακόμη.
Αλλά και τόσοι άλλοι, G.P., Rotondo, Tyfona, Panagiwtisi, Kavala44, Sokero, Lyga, η λίστα μπορεί να πιάσει άλλες δύο γραμμές και πάλι κάποιον μπορεί να αδικήσω με το να μη τον αναφέρω.
Πλέον θέλω να φέρω αποτελέσματα για εσάς περισσότερο από ότι για μένα. Και μάλλον θα καταφέρουμε να επικρατήσουμε των τριών τελευταίων αντιπάλων, όχι τόσο επειδή θα κάνω κάτι καλύτερο, αλλά απλά επειδή θα έχουμε καλύτερη ομάδα. Η ουσία θα είναι να μπορέσουμε να παρατάξουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό σύνολο τη σεζόν 12, με το οποίο εκτός του να καταφέρω να κερδίσω και κανένα αγώνα με την Εθνική, να καταφέρω να κερδίσω και το σεβασμό τον δικό σας, όπως έχω κερδίσει ως σήμερα το σεβασμό των αντιπάλων μου στις συλλογικές κατηγορίες που έχω παίξει.
Εντάξει κατήγοροι μονοδιάστατοι σαν το Νικο64, τον AstePao που δεν θα καταφέρω ποτέ να τους "κερδίσω" θα υπάρχουν πάντα, αλλά τι φταίνε αυτοί αν εγώ τους δίνω πρόσφορο έδαφος?
The secret of communication lies in defeat...