Zo stvrtej ligy by si sa mal dostat viac-menej s hociakym timom, takze do nejakych velkych nakupov by som sa nepustal. Skorej by som odporucil vyuzit ten cas na nejaky kvalitny trening. Teraz je trh plny mladych hracov, tak silno doporucujem kupit k tomu tvojmu SF nejakych 2 dalsich hracov na jednopostovy trening. Najlepsi by boli asi nejaky 18-19 rocny guardi s potencialom hviezdicka-hviezda, pre zaciatok. Vyssi potencial je zbytocne drahy na 4. ligu. Platovo by som pozeral tak po 3-5 tisicovych. K nim nejakeho trenera s urovnou 4 a po sezone jednopostoveho treningu mas na obvode ako-tak kvalitny zaklad do 3. ligy.
Skautovanie je vec preferencii, niekto vraza penazi viac, niekto menej... V lige nemas (zatial) jedineho bota. Vsetci su neskuseni a nepredvidatelni :) na zaciatku by som vybral asi 10k/tyzden a potom upravil podla toho, aka bude situacia v lige, ked zbotuju timy, pridat. Ked nie a budes vysoko v tabulke, ubrat.
K ekonomike, mas 15 hracov, ale bohato by stacilo 12-13. Tych co maju plat pod 3000, tak tych by som pustil rovno. Za zvysne prachy, co Ti ostanu po nakupoch a zmenach zostavy, aby vyhovovala treningu a nakupe nejakeho personalu, by som vrazil do rozsirenia areny.