BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

Set priority
Show messages by
From: Tzachi

To: Alfa
This Post:
00
259440.316 in reply to 259440.315
Date: 6/22/2015 4:27:14 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
ב-2004 התקציב של מכבי עמד על סביב 11-12 מיליון דולר. התקציב שלכם היום כמעט כפול. אתה רוצה לומר לי שהקבוצה שראינו בעונה החולפת זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות בכסף הזה?

"התקציב של היום לא כפול מאז. תראה, לא בכל עונה אתה מצליח. אבל במכבי נמצאים אותם אנשים בהנהלה כבר 44 שנה. בדרך כלל זה מצליח להם. מצד שני, זה לא הגיוני לצפות שמכבי תגיע לטופ כל שנה. מה שלמכבי יש, ואת זה אי-אפשר לקנות בכסף, זה שם טוב. מכבי תמיד התייחסה לשחקנים בצורה הכי טובה, ובכל מקום שתלך באירופה תשמע על מכבי רק דברים טובים. אם אתה מסתכל על התמונה הגדולה, מכבי זה סיפור הצלחה".

מה שיותר יפה לראות זה על מה הוא מסתמך, גרינוולד טען שבזמנו התקציב היה 11-12 מיליון דולר, שהיום הוא כמעט כפול בדגש על כמעט, והוא ישר הכפיל פי 2. בנוסף לזה, ניקולה ענה שגם זה לא, והתקציב של מכבי היום לא כפול מאז.

אגב, הוא גם לא מבדיל בין סקופ, כמו שהיה לגרינוולד אז, כשמישהו מבפנים מדליף לו את התקציב, לבין הערכה בגדול, שהתקציב היום כמעט כפול מאז, כפי כל הפרסומים בתקשורת מאז. מדובר על סדרי גודל של 18-20 מיליון דולר כבר כמה עונות. הוא גם מתעלם לגמרי מהעובדה שניקולה טען שיש באירופה 20 קבוצות שמוציאות מעל מכבי, ו15 קבוצות יורוליג שמוציאות מעל מכבי.

למיטב ידיעתי, תקציב השחקנים של אולימפיאקוס, נטו, הוא סביב 10 מיליון יורו. זה אולי תקציב יותר נמוך ממה שהיה להם פעם, אבל פעם התקציב היה באמת ענק. זה לא מתקרב אפילו לתקציב השחקנים שלנו, שהוא הרבה יותר נמוך.

ניקולה גם אמר בפירוש, שבעוד תקציב השחקנים נטו של אולי' הוא סביב 10 מיליון יורו. תקציב השחקנים של מכבי לא קרוב לזה ונמוך בהרבה. אף אחד לא מנסה לעבוד על האוהדים. הכל גלוי.

*אני לא מתכוון להגיב שוב לפיני. מצטער, אבל ביזבזתי מספיק זמן על דיון הסרק הזה.

This Post:
00
259440.317 in reply to 259440.315
Date: 6/22/2015 6:18:18 AM
Overall Posts Rated:
105105
פיני - יש מצב שאחרי שחשפת בפנינו לראשונה שכל אחד מהבעלים של מכבי מכניס 2 מיליון דולר נטו בעונה, תוכל גם לספר לנו מי באמת רצח את יצחק רבין??? אה, ואת קנדי!!!

כמו הפוסט תגובה הקודם שלך. גם כאן אין באמת שום תוכן.
במקום להתמודד עם הטיעונים, אתה מתעלם מהם.
דרך טובה להצליח בחיים.

עובדתית, השתמשתי בטיעונים של צחי והגענו לסכומים האלה.
לטענתי, הסכומים גדולים באופן משמעותי מכך.
לכן, כן, בעלי מכבי מרוויחים את הסכומים שכתבת ויותר.

שזה, אגב, מסביר מדוע לא מביאים עוד שותף "לעזור".
בעלי מכבי לא יירצו, כמובן, ש-"יעזרו להם" לחלק את הכסף הזה בין עוד בעלים.

This Post:
00
259440.318 in reply to 259440.316
Date: 6/22/2015 6:27:48 AM
Overall Posts Rated:
105105
לדבר בגוף שלישי זה שלב אחד לפני לדבר על עצמך בגוף שלישי [רק אומר]

יאללה. לא 22-24 אלא 21-23.
כמה הנחה עוד אתה רוצה?
לכל אורך הדרך לקחנו (בליינד) את המספרים שאתה הבאת (למרות שהם שגויים)
ההכנסות הנוכחיות מתבססות על אותו אחד שעשה את התחקיר שאתה הבאת כהוכחה.
ולמרות זאת, זה עדיין לא מספיק טוב...

זו עובדה שבעלי המועדון מסתירים את הסכומים האמיתיים (מה שכבר מעלה שאלות).
להגיד שאם ניקולה אמר, אז זה בסלע, זה מגוחך.
אבל נתתי לך (שוב) הנחה.
ועדיין רואים הבדל עצום בין הכנסות להוצאות.

לגבי נושא ה-"מוציאות יותר", אני בהחלט יכול להסכים וזה מסתדר נפלא עם מה שאני כותב.
כי אותה רשימה ברובה ממש לא מרוויחה יותר ממה שהרוויחה בעבר וגם לא מוציאה יותר.
מה שהשתנה זה ההוצאות (שקטנו) של מכבי (וההכנסות שגדלו).
ניקולה מצד אחד הגן על "סודיות המספרים", ומצד שני הסביר מדוע המצב פחות טוב מלפני חמש עונות (למרות שכלכלית המצב היה צריך להיות הפוך מלא מעט סיבות.

* לגבי ה-* אתה (ואחרים) יכול להגיב או לא.
מניסיון, כשאתה כותב שאתה לא תגיב יותר, אתה בעצם מתכוון - שדבריך בחזקת "אלה דברי אלוהים חיים".
הם לא.

חשוב לציין שהפסקת להגיב לנתונים ולתת את הגירסה שלך, כי כמה שלא ניתן הנחות אנחנו מגיעים לאותה מסקנה.

נ.ב. - לא זוכר אם ציינתי שאנחנו לוקחים את השכר של פניני כאילו מכבי משלמת לו בעוד בפועל רובו משולם ע"י הביטוח לאור הפציעה שלו.

Last edited by Pini פיני at 6/22/2015 6:29:09 AM

This Post:
00
259440.319 in reply to 259440.317
Date: 6/22/2015 6:33:54 AM
Montanas
III.1
Overall Posts Rated:
277277
במקום להתמודד עם הטיעונים, אתה מתעלם מהם.

כי הרי זה ידוע שאתה איש שיחה נעים ונוח שמודה בטעויות שלו ומגיב לעניין...

עובדתית, השתמשתי בטיעונים של צחי והגענו לסכומים האלה.

זה גם ידוע שהכל אצלך עובדתי ומגובה בהוכחות חותכות.

מה שאתה מנסה לעשות כאן זה למכור קרח לאסקימואים. הבעיה היא שאתה חושב שכולם מטומטמים ושברגע שאתה אומר "זה ידוע ש..." או "ברור כי..." אז מבחינתך מדובר בהוכחה או עובדה מוגמרת. שהרי המידע שלך מהימן יותר מכל כתב ספורט מצוי... והרי החדשות - לא כולם מטומטמים.

Last edited by Alfa at 6/22/2015 6:34:11 AM

This Post:
00
259440.320 in reply to 259440.319
Date: 6/22/2015 6:50:53 AM
Overall Posts Rated:
105105
אני לא טענתי שאתה (או מישהו אחר) מטומטם.
אין לי שליטה על הרגשות שלך. אני גם לא פסיכולוג במקצועי.

הנתונים הם של צחי (אתה לא הצגת נתונים, אלא רק משפטי-שפר חסרי טעם).
ואיתם הגענו למסקנה.
תחת המספרים שלי המסקנה זהה רק קיצונית יותר.

מוזמן להביא איזשהו חישוב משלך שאינו נשמע כך:
חכם סיני אומר שההכנסות של מכבי הן ... וההוצאות הן ... [השלם את החסר]

"חכם סיני", כי בינתיים לא כתבת שום דבר שאי אפשר להקדימו בתחילית הזו

This Post:
22
259440.321 in reply to 259440.318
Date: 6/22/2015 6:51:55 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
צר לי לבאס אותך, אבל דברי הם לא דברי אלוקים חיים, אני פשוט התייאשתי מלנהל איתך איזשהו דיון אמיתי. אני יכול לומר לך שפנו אליי כמה בפרטי, ואמרו לי ותר, פיני פרובקטור זול שלא שווה תגובה. הוא לא מחפש דיון, הוא מחפש לעצבן. למרות הכל ניסיתי לנהל איתך דיון אמיתי, זה לא הצליח. לכן ויתרתי. לא בגלל שמה שאני אומר הם זברי אלוקים חיים. אלא פשוט כי אתה לא מוכן לנהל דיון אמיתי וכנה. זכותך. אני לא מתכוון להיכנס איתך שוב אי פען לדיון חסר תוחלת. מקווה שאעמוד בזה. אם היית אדם אמיתי ולא טרול מצוי שמחפש תשומת לב, התייחסות ופרובקציות. הייתי יותר משמח להמשיך את הדיון פה גם במשך שבועות נוספים. אבל לצערי, אתה לא.

This Post:
00
259440.322 in reply to 259440.320
Date: 6/22/2015 6:53:28 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
רק הערה אחת למי שקורא פה, שלא יתבלבלו. פיני הגיע למסקנה שרצה, עם המספרים שרצה. בלי קשר למספרים שלי. הדבר היחידי עבורו הוא לקח את המספרים שלי. זה השכר שחקנים. שנמצא על קצת מעל 8.6 כנראה, על פי החישוב שלי. הייתי לוקח אותו כ9 מיליון ליתר בטחון. כל המספרים האחרים הם גיבובי שטויות של פיני.

Last edited by Tzachi at 6/22/2015 6:54:42 AM

This Post:
00
259440.323 in reply to 259440.321
Date: 6/22/2015 7:00:29 AM
Overall Posts Rated:
105105
כל דבריי היו עינייניים.
לא אני היה זה שגלש כאן לפסים אחרים.

אתה יכול לחזור ולצעוק "פרובוקטור", אבל העובדה היא שלא רק שניהלתי איתך דיון, לקחתי את הצד שלך ועדיין הוכחתי את מה שאני טוען.

אין דרך אחרת להגדיר את זה.
הבאנו את המספרים שלך והוכחנו רווח תפעולי גדול מאד.
רווח, שתחת המספרים שאני טוען, גדול הרבה יותר.

אין לך שום דרך לספר שאני מתקטנן על מספרים ומטריל לגביהם, כי נהפוך הוא - הלכנו על המספרים שלך.

אין לך שום דרך לספר שדיברתי דיברי סרק, כי לא אני היה זה שזרק מדי פעם ביטויים מעליבים (או מנסים להעליב).

אין לך שום דרך לתמוך בשום דבר ממה שאתה טוען.
וזה נכון גם על הדיון המקורי וגם לגבי הניסיון הזה להסיט אותו לקווים בלתי קשורים בעליל.

This Post:
00
259440.324 in reply to 259440.322
Date: 6/22/2015 7:08:03 AM
Overall Posts Rated:
105105
רק הערה אחת למי שקורא פה, שלא יתבלבלו. פיני הגיע למסקנה שרצה, עם המספרים שרצה. בלי קשר למספרים שלי. הדבר היחידי עבורו הוא לקח את המספרים שלי. זה השכר שחקנים. שנמצא על קצת מעל 8.6 כנראה, על פי החישוב שלי. הייתי לוקח אותו כ9 מיליון ליתר בטחון. כל המספרים האחרים הם גיבובי שטויות של פיני.

מעבר לזה שהתחלנו גם לעגל (יאללה בוא נעגל למספר עגול יותר - 100 מיליון),
ההכנסות היו לפי המקור שלך!
המקור שלך טען להכנסות של כ-פי שניים מ-11-12.
העובדה שמחירי כרטיסים עלתה היא עובדה (והייתי רך מאד ב-3 אחוז עלייה)
וכו'.

ת'כלס, זה לא מיקרי שכל מה שאתה כותב לא מסתכם לכדי תוצאה. [אגב, זו ההגדרה להטרלה. כתיבה חסרת פואנטה]
כי לא משנה כמה נעגל את המספרים לכיוון שאתה רוצה, התוצאה תהיה באותו הכיוון.

כל זה מסתדר (באופן לא מפתיע) עם העובדה הפשוטה שכל עונה שעוברת , מכבי מתקשה עוד יותר בליגה.
היא עדיין מובילה בביטחה (בכל זאת הכנסות של יותר מפי 10 מרוב הקבוצות בליגה להוציא אחת אולי), אבל הפערים מצטמצים ולא בגלל היריבות, אלא בגלל כל מה שנכתב כאן - הגדלת רווחים של בעלים ע"ח איכות קבוצה.

This Post:
00
259440.325 in reply to 259440.324
Date: 6/22/2015 7:12:32 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
סבבה. צודק. שיכנעת אותי.

This Post:
11
259440.326 in reply to 259440.321
Date: 6/22/2015 7:17:46 AM
B.C. TOTO
III.4
Overall Posts Rated:
128128
צר לי, מה שנעשה לפיני זה רצח אופי. בהתבסס על העבר שלו כמובן.

אפשר לומר שהסגנון שלו קצת מעצבן, אבל הבן אדם התייחס לכל נקודה שלך ונתן הסברים מנומקים.
עקבתי אחרי הדיון בשקט ואני חושב ששניכם דיברתם יפה בגדול, רק קצת עוקצניים מתסכול אחד כלפי השני.

מה שכן לא יכול להתקבל בהבנה זה אנשים שלא השתתפו בדיון ולא ירדו לרמת הפרטים שהגעתם אליה, ושעוקצים את פיני סתם בשביל הכיף. ממש מחפשים איפה אפשר לזרוק הערה שתקבל כמה כדורים פורום.
זה לא מכובד.

מעבר לזה דיון די סתמי.
אתהבעצמך ביקרת מאוד בשנה שרה את ההנהלה שהם מרוויחים המון כסף בכל שנה.
גם אם גודס נכשל(ואני חושב שהוא נכשל בקטנה, לא מספיק בשביל לפטר כשגם ככה אין אלטרנטיבה ממש בולטת לו), להנהלה גדול יותר בכישלון.
הם כבר שנים עובדים על הקהל של מכבי בעיניים

Advertisement