Skoro skille były publikowane wielokrotnie, to czemu nie mamy rzeczy takich graczy? To że są one publikowane wielokrotnie w różnych wątkach to nie znaczy jeszcze że to załatwi całą sprawę. Znowu skupiliście się na jednym aspekcie, który z którym możecie walczyć, a zapominacie o innych jak chociażby zwiększenie dostępności tej wiedzy. Bo nie powie mi ktoś, że wystarczy podkleić wątek na forum. Trzeba też włożyć trochę wysiłku żeby dotrzeć do samych menadżerów.
Co do demotywacji to się nie zgadzam, bo w założeniach (moich) jest dotarcie do tych, którzy w tym momencie nie są zainteresowani treningiem. Poza tym nawet jak ktoś się znudzi w połowie? Nie wiem czemu tak kurczowo trzymacie się tego, że zawodnik musi być wytrenowany przez jednego zawodnika. Już kilkakrotnie pisałem, że w kadrze obecnie ponad połowa graczy była trenowana przez więcej niż 1 osobę. Czyli jednak okazuje się, że się da.
Co do zasad małych kroczków. To skoro nie jakiś ogólny plan, to jak chcesz coś takiego wprowadzić? Do tego potrzebni są skauci, którzy interesują się losem zawodników. A tego też teraz brakuje (przynajmniej w dorosłej kadrze).
Jeszcze raz podkreślę. Wcale nie uważam, że jedynym rozwiązaniem jest wprowadzenie jakiegoś ogólnego planu i uporządkowanie wątków kadrowych. Osobiście uważam, że to by pomogło, ale możecie mieć inne zdanie, ok. W takim razie może zastanówmy się co można zrobić innego?
Last edited by gooziec at 10/19/2017 11:06:33 AM