BuzzerBeater Forums

Hellas - III.3 > Στοιχηματικές Προβλέψεις

Στοιχηματικές Προβλέψεις

Set priority
Show messages by
This Post:
00
307826.316 in reply to 307826.315
Date: 3/16/2021 9:21:09 AM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
mpekrides
Kyanos

This Post:
00
307826.319 in reply to 307826.318
Date: 3/18/2021 4:10:04 PM
Overall Posts Rated:
7979
Η χρονιά θα είναι μεταβατική, έχω στόχο να μην πέσω κ να κάνω εξορθολογισμό στα οικονομικά. Βέβαια, επειδή είμαι γνωστός risk player, θρλω να εφαρμόσω εάν μπορώ κ μια ιδέα που μου ήρθε.. Θα δείξει..
Πάντως ρε χαρτινε μην αγχώνεσαι. Κ τα μποτ μου σε δυσκολεύουν.. Εσύ;; πας για άνοδο παλι;;;;

This Post:
00
307826.320 in reply to 307826.318
Date: 3/18/2021 4:10:27 PM
Overall Posts Rated:
7979
Η χρονιά θα είναι μεταβατική, έχω στόχο να μην πέσω κ να κάνω εξορθολογισμό στα οικονομικά. Βέβαια, επειδή είμαι γνωστός risk player, θρλω να εφαρμόσω εάν μπορώ κ μια ιδέα που μου ήρθε.. Θα δείξει..
Πάντως ρε χαρτινε μην αγχώνεσαι. Κ τα μποτ μου σε δυσκολεύουν.. Εσύ;; πας για άνοδο παλι;;;;

This Post:
00
307826.323 in reply to 307826.322
Date: 3/20/2021 11:38:49 AM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Δεν εκανα προβλεψη για σημερα γιατι το θεωρησα αδικο αφου ηξερα οτι δε θα κατεβω.

This Post:
11
307826.324 in reply to 307826.323
Date: 3/21/2021 4:09:07 PM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Μια δυσκολη αλλα ταυτοχρονα διασκεδαστικη σεζον φτανει στο τελος της.

Η ομαδα πετυχε το στοχο της ο οποιος ηταν η ανοδος με ταυτοχρονη προπονηση των 2 αστερων Κατσουλακη και Κιν.

Αυτη η ομαδα ξεκινησε να στηνεται πριν 7 σεζον οταν η αποφαση που παρθηκε ηταν φτιαχτουν 2 παικτες με σκοπο να γινουν οι κολωνες της. Τα χρηματα που δαπανηθηαν ολες αυτες τις σεζον πολλα τοσο για αγορες προπονητων οσο και για τη κατασκευη υποδομων που βοηθησαν στην αναπτυξη. Η υπομονη επισης ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Τοσες παρασκευες που παροτι πληρωναμε αδρα το πρασινο βελακι δεν ηρθε. Παρ ολα αυτα δε μετανειωνουμε για τιποτα. Στο τελος ανταμειφθηκαμε με δυο συνεχομενες ανοδους και το μελλον ειναι ακομα μπροστα μας...

Η λογικη επισης πανω στην οποια χτιστηκε ολο αυτο συγκεκριμενη. Οι μεταγραφες που εγιναν και γινονται κινουνται παντα στο ιδιο μοτιβο. Δε θα αποκαλυψω τα μυστικα μας αν και ειναι ευκολο να τα διαβασει κανεις ριχνοντας μια ματια στον ομιλο αλλα και στα αποτελεσματα της ομαδας.

Σαν συμβουλη φιλικη και χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος θα πω : προσπαθειστε να χτισετε την ομαδα σας πανω σε μια λογικη και μη ξεφευγεται απο αυτο. Θα προτεινα επισης να ασχοληθειτε με τη προπονηση παικτων (καποιοι βλεπω οτι το κανουν). Ξερω θελει υπομονη αλλα μονο κερδος δινει. Αντιθετα αποφυγετε αγορες υπερηλικων που το μονο που κανουν ειναι να σας δημιουργουν χασουρα. Αν δεν υπαρχει σαλιο οπως λεει ο φιλος Ενωσιτης, μπειτε καλυτερα στον αυτοματο πηγαινοντας στη IV μερικες σεζον και γυριστε πιο δυνατοι με ανανεωμενες ομαδες.

Οπως και να χει ευχομαι καλη συνεχεια στο παιχνιδι σε ολους σε οτι στοχο κ αν εχει θεσει ο καθενας.

Κλεινοντας να πουμε οτι μπορει να τερματισαμε πρωτοι στις προβλεψεις στον ομιλο αλλα ο φιλος Ενωσιτης μας εβαλε τα γυαλια βγαινοντας 14ος στο κοσμο στις προβλεψεις Β3. Πραγματικα τρομερο κατορθωμα! Αρα δικαιουται το τιτλο του καλυτερου στις προβλεψεις (y)

This Post:
00
307826.326 in reply to 307826.325
Date: 3/22/2021 7:57:02 AM
Overall Posts Rated:
7979
Γειά σε όλους!! Πως να τον συναντήσεις ρε χαρτινε;;; μόνο εάν αποφασΐσει να ξαναπέσει κάποια στιγμή, γιατί για να ανέβεις εσύ.. Ασε που δεν σε χάλασε που ανέβηκε γιατί άνοιξε ο δρόμος για σένα..χαχαχαχα κ καλά στο μυαλό σου όλα αυτά..
Κυανος συγχαρητήρια για την άνοδο αλλά κ την όλη παρουσία σου στο φόρουμ!! Εξαιρετική ομάδα!! Υπομονή είναι αρετή.. Έχεις απόλυτο δίκιο.. Δυστυχώς εγώ έριξα την ζαρια μου κ έχασα... Τώρα θα κοιτάξω να δω πως θα κινηθώ.. Πάντως η προπόνηση παικτών, μόνο για πώληση, δεν είναι πλέον ενδεδειγμένη λύση. Εάν σου βγει λαχείο στα νφραφτ, τον δίνεις κ βγάζεις κ περισσότερα..
Καλή συνέχεια σε όλους.. Περιμένω δυνατούς μπεκρή κ σαρκς για να μην ανέβει το παλτό του στοιχήματος...

Advertisement