АЙ, це просто жах, а не фінал!
тому мене і Суми можна сміло визнати як фіналістами))
ну хоча б для галочки )
- Після сьогоднішнього матчу в лізі, як вважаєш ще заслуговуєш "галочку" фіналіста розіграшу кубка, ладно Суми намудрили трохи з тактикою в півфіналі і то мовчали на рахунок цього...
- А самий "пэчальний" фінал треба ще заслужити щоб щось говорити!
- після мого другого і третього речення стоять "напівсмайлики", що означає "напівхохіт" та "напівпосмішку". і якщо хтось не розуміє того, що це було написано жартома і просто для того, щоби виявити бажання ще раз побувати фіналістом кубку, то я в цьому не винен.
бо, як на те пішло, я в півфіналі з меншим рахунком поступився Металу, аніж ти в фіналі. і вважаю, що більшість з нас не злився би в фіналі, не зіграв би з меншим настроєм + з лєвою тактикою. а всіма своїми силами та можливостями боровся би за кубок, знаючи при цьому про "непереможність" Айрона. як не як, але були ж сезони, коли він програвав і в фіналах кубків і регулярки СЛ.
- з вищевказаного мною було і обурення в першому реченні. бо вважаю, що злиття в самому вирішальному матчі - це є ФЕ!
п.с. до чого тут сьогоднішній матч? у тебе свої бачення гри і плани на сезон, у мене - свої. якби хотів дуже виграти сьогодні, то зіграв би з більшим настроєм)
успіху далі і наступної здачі гри :) вона буде ж скоро, чи не так? - десь на стадіях ПО регулярки, мабуть)