Portugal
Użytkownicy: 1149
Sezon: 5
Menager: GM-damena
(38978) (Mistrz LN sezon: 3, 4 i 5; Puchar Portugalii sezon 5)
No i stało się już w poniedziałek gramy z Portugalią. Graliśmy z nimi w ubiegłym sezonie podczas Mistrzostw Europy
(1830). Przegraliśmy niby nie aż tak wyraźnie, sam mogę powiedzieć, że w tym meczu trochę przesadziłem trudno, wnioski mam nadzieję wyciągnąłem właściwie i tym razem zagramy z lepszym skutkiem.
Oczywiście Portugalia jest dużo mocniejsza od nas kadrowo, ale kto nie był? Na papierze nawet Estonia wydawała się być faworytem, że o Holendrach nie wspomnę. Nasza szansa to kolektyw, zawodnicy może nie zarabiają tyle co Alvim
(837709) czy Borges
(2592882) ale powalczyć zawsze można.
O grze Portugalii można najprościej napisać, że grają wszystko Run and Gun
(2092), Push the Ball
(2462), ale głównie Look Inside
(2123),
(2425),
(2501). Jeżeli coś można z tego wywnioskować to tylko tyle, że albo ich trener jest nadmiernie przywiązany do LI, albo też w ostatnim meczu chciał nam zasugerować co zagra, bo czego już teraz nie zobaczycie z Singapurem zagrał Jacinto
(2574207) pomimo przeciętnej formy, ok. pensja robi wrażenie, ale w tym samym meczu miał 2 obwodowych w sprawnej formie i 4 silnej. Może się mylę ale chyba nie tylko ja ukrywam przed groźnymi rywalami kierunek w który mam zamiar zaatakować.
My no cóż chciałbym wam napisać, że jesteśmy faworytem do zwycięstwa, ale tak nie jest. Mamy wysoki entuzjazm ale Portugalia też ma taki, gramy u nas i to jest nasza główna nadzieja w tym meczu, jeżeli zdrowie pozwoli to powinniśmy powalczyć i kto wie może pokusimy się o niespodziankę w przeciwnym razie …, co będzie jak przegramy pomyślimy po przegranej. Do ideału brakuje mi jednego zawodnika który marnuje się w U21:), no ale skoro hatchet twierdzi, że ma nadal 1% szans na awans
(45899.204) to nie będę mu podbierał koszykarzy, co najwyżej mogę spytać jakie kraje odwiedził w wakacje, skoro ma specyfiki z aż taką dawką hmmm... optymizmu:). A wracając do meritum przywalimy im tam gdzie się nas spodziewają albo i nie, w każdym razie to nie będzie ładny mecz o wszystkim zapewne zdecyduje defensywa.
Last edited by al_said at 9/26/2008 6:00:42 AM