Da li ce ove sezone na kraju da se resetuje forma igraca, cini mi se da prosle sezone nisu resetovali formu?
Da li ce ove sezone na kraju da se resetuje forma igraca, cini mi se da prosle sezone nisu resetovali formu?Hoce, a za ovo drugo ti je slabo pamcenje. ;)
Mozda, a mozda se ovim igracima sa drafta samo ne restuje forma, znam da mi neki igraci imali nepromenjen DMI...
Mozda, a mozda se ovim igracima sa drafta samo ne restuje forma, znam da mi neki igraci imali nepromenjen DMI...Ostaje isti DMI, ali je forma svima 7. Draftovani igrachi nemaju DMI. Tako ce biti sledece nedelje, a onda od petka DMI se uskladjuje sa formom.
Posto moj rodjak hoce da igra buzzer, a nema internet kuci moze li on igrati preko mog kompjutera dok ne prikljuci internet???
Posto moj rodjak hoce da igra buzzer, a nema internet kuci moze li on igrati preko mog kompjutera dok ne prikljuci internet???Naravno da moze ali morate STROGO da vodite racuna da ne kupujete igrace jedan od drugog jer se za tako nesto odmah dobija kazna: izgubicete obojica ekipe.