nejaki ste vsetci mudri teraz :D.. tak to trochu poopravim, nezbankrotoval som, mal som -300k, takze stale sa to dalo riesit, ale nejak som stratil motivaciu.. prestal som vidiet zmysel mojej prace, kedze sa mi uz par sezon nedarilo postupit.. stacilo predat podkosaka a bolo by to v pohode.. alebo vymenit trenera, ktory uz mal 80k
1. samozrejme, ze multiskillovych hracov som mal a tahal som aj sekundarne (lacne) skilly, takze tam problem nebol
2. prerobenie bolo uplne samozrejme, hed si porovnas ceny SG/PG pred 4 sezonami a teraz, tak prerobi kazdy..
3. lavicka bol samozrejme problem, to priznavam, ale bolo to skoro neriesitelne, kedze som mal negativnu financnu bilanciu
podstatou tejto hry je Inside a ja som mal PF/C s inside shooting 10, to bol problem kardinalny.. trenoval som sice 2 mladych, ale zameral som sa u nich na sekundarne skilly, takze boli este hodne slabi na to, aby som mal lepsie vysldky.. chcelo to este 2-3 sezony treningu a bolo by lepsie
moj plan je jasny, kupim 3 mldych reprezentantov a zacnem ich trenovat.. aspon ma tato hra zacne znova bavit ;)