BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενείο η Ωραία Αίγα X

Καφενείο η Ωραία Αίγα X (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241958.318 in reply to 241958.307
Date: 8/27/2013 4:38:52 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Αφού κατάφερε ο ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε από αυτήν την μετριότατη ομάδα, μέσα στην έδρα του και ενώ έπαιζε και με πλεονέκτημα εδρας, τότε τί να πεις. Δεν είμαι Ολυμπιακός, αλλά μετά θα λέτε ότι φταίει ο Μαρινάκης. Μα όταν έχετε τέτοια ευκαιρία να πάρετε 15 εκ. και να του μπείτε στη μύτη και αποκλείεστε από τέτοια παλτά......Κρίμα.... Ποτέ δεν πρόκειται να γίνει μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ

This Post:
00
241958.319 in reply to 241958.318
Date: 8/27/2013 4:47:39 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Ρε φιλε εχεις δικιο εν μερει...σαφεστατα αδικησε τον εαυτο του αλλα ειναι νεα ομαδα..οτι και να πεις τα παιδια προσπαθησαν...ειναι κριμα δυστυχως αλλα ετσι ειναι το ποδοσφαιρο...οσο για τον μαρινακη που λενε ο μαριακης κατα την αποψη μου ειναι απλα το ονομα που περιγραφει την κατασταση που δημιουργηθηκε εδω και πολλα χρονια στο ελληνικο ποδοσφαιρο..οκ ο ολυμπιακος τις περισσοτερες φορες αξιζε πραγματικα τον τιτλο αλλα δεν ειναι και λιγες οι φορες που ευνοηθηκε(θα μου πεις και ο παοκ εχει ευνοηθει καποιες φορες) αλλα δεν μπορεις να ακους απο φιλαθλους και δημοσιογραφους του ολυμπιακουα οτι τα παιδια του σαββιδη και εννοωντας τους διαιτητες βαλανε μπροστα και φετος..Ανατρεξτε λιγο στο παρελθον

Φιλικα παντα απο εναν φιλαθλο του Π.Α.Ο.Κ.

This Post:
00
241958.320 in reply to 241958.318
Date: 8/28/2013 3:04:27 AM
Overall Posts Rated:
2525
Φιλε μου τι ομαδα εισαι;

This Post:
00
241958.321 in reply to 241958.320
Date: 8/28/2013 3:42:31 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Ξεκαθάρισα από την αρχή ότι δεν είμαι Ολυμπιακός, νομίζω ότι αυτό φτάνει. Δεν είμαι Άρης και αυτό φτάνει.

This Post:
00
241958.322 in reply to 241958.1
Date: 8/28/2013 4:34:48 AM
Overall Posts Rated:
1919
αγορινες μπορει να ειναι λιγο ακυρο αλλα , την ερχομενη σεζον θα γινουν εκλογες στην εθνικη ανδρων της κυπρου. Με συνεργασια της ομαδας τον Νεων χρειαζομαστε εναν μανατζερ που να εχει διαθεση και υπομονη για την εθνικη. Ξερω οτι εχετε και τις δικες σας εκλογες αλλα δεν υπαρχουν Ελληνες υποψηφιοι ωστε να υπαρχει καλυτερη επικοινωνια :).ευχαριστω πολυ καλη συνεχεια

This Post:
00
241958.323 in reply to 241958.318
Date: 8/28/2013 6:57:19 AM
Overall Posts Rated:
9696
Αφού κατάφερε ο ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε από αυτήν την μετριότατη ομάδα, μέσα στην έδρα του και ενώ έπαιζε και με πλεονέκτημα εδρας, τότε τί να πεις. Δεν είμαι Ολυμπιακός, αλλά μετά θα λέτε ότι φταίει ο Μαρινάκης. Μα όταν έχετε τέτοια ευκαιρία να πάρετε 15 εκ. και να του μπείτε στη μύτη και αποκλείεστε από τέτοια παλτά......Κρίμα.... Ποτέ δεν πρόκειται να γίνει μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ

Ηταν τρελη ευκαιρια για παοκ οντως, με τετοια εικονα σαλκε και με 10 παιχτες κιολας..

Εχω την εντυπωση παντως οτι τα 15 εκ. ηταν τα συνολικα λεφτα που θα μοιραζοντουσαν, και οχι αυτα που θα επαιρνε ο παοκ...'H κανω λαθος?

Επισης οι ιδιοι οι παοκτσιδες το καραγκαντεμιασαν το ματς...Προσωπικα στο facebook κατα τη διαρκεια της προηγουμενης βδομαδας μετα το 1-1 με σαλκε, παιζει να ειδα ποσταρισμενο τον υμνο του CHL καμια 40αρια φορες...! Αφου απο σεπτεμβριο που θα ξεκινησει το CHL θα το εχω στο mute οταν παιζει ο υμνος, και οταν αυτος τελειωνει, μετα θα δυναμωνω τον ηχο..!

Τελος (ακολουθει τρελο αστειακι.. :p), ισως πρεπει να ψαξουμε το πρωταθλημα γερμανιας του 1982, οπου η σαλκε ειχε στησει ενα ματς και μπορει να ακυρωθει και αυτη φετος απο την ευρωπη..

ΥΓ: Με αγιαξ πριν 2-3 χρονια, με αποκλεισμο παλι μεσα στη τουμπα μετα το 1-1 στην ολλανδια, ηταν τελευταιος προκριματικος γυρος ή προτελευταιος? Αν ηταν τελευταιος, τοτε εχουμε επαναληψη της ιστορια με ακριβως ιδιο φιναλε..

ENTIT: Δικιο εχεις φιλε, 15 εκ θα επαιρνε..Τωρα το ειδα στο contra :)

Last edited by kavalafc at 8/28/2013 7:10:12 AM

This Post:
00
241958.324 in reply to 241958.323
Date: 8/28/2013 7:13:13 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
O αγωνας με τον αγιαξ ηταν προτελευταιος προκριματικος..μετα ειχε αλλον εναν

Last edited by Meteoritis at 8/28/2013 7:14:03 AM

This Post:
00
241958.325 in reply to 241958.321
Date: 8/28/2013 9:26:14 AM
Overall Posts Rated:
2525
Οχι δεν φτανει,γιατι για να λες παλτα τη Σαλκε λογικα εισαι γεννημα θρεμα οπαδος της Μπαγερν ή της Ντορτμουντ. Αλλιως ειναι αστειο να μιλας ετσι.

Οκ,το βλεπουν ολοι οτι ο ΠΑΟΚ ειχε μια φοβερη ευκαρια λογω συγκυριων (τιμωρια μεταλιστ,πολυ κακη περιοδος της Σαλκε),αλλα οχι να βγαλουμε και αποτυχια τον αποκλεισμο.Να προσεχουμε τι λεμε.Μιλαμε για μια ομαδα με 5πλασιο μπατζετ απο τον ΠΑΟΚ,την 4η της Γερμανιας την ωρα που ο ΠΑΟΚ ειναι 2ος σε ενα πρωταθλημα με 2 ομαδες.Μια χαρα πηγε η ομαδα,δεν το αξιζαμε και δεν περασαμε.

Οποιος θεωρει τη Σαλκε τον περιμενω παρασκευη να δουμε μαζι την κληρωση του Γιουροπα γιατι λογικα θα ειναι τουλαχιστον εκει η ομαδα του.

This Post:
00
241958.326 in reply to 241958.325
Date: 8/28/2013 9:34:56 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Φίλε, σοβαρεψου που θα με βγάλεις και χαρούμενο, επειδή αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ. Πόσο χρονών είσαι και μιλάς με αυτόν τον τρόπο; Επειδή είπαμε την άποψη μας μας χαρακτηρίζεις γέννημα θρέμμα Γερμανούς θαυμαστές; Καμιά δεν γουστάρω από αυτές. Σε πονάει να ακούς την αλήθεια; Αν ναι, τότε ας σταματήσουμε τη συζήτηση. Αν όχι, τότε ναι αυτή η Σάλκε πραγματικά ηταν ένα συνοθύλευμα κακού προπονητή, μέτριων παικτών (πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων) και ακριβού μπάτζετ. Τί θα πεί ότι έχει μεγαλύτερο μπάτζετ; Ακόμα και στο bb να το δεις αυτός που έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ, δεν έχει την καλύτερη ομάδα, άρα αυτό δεν είναι επιχείρημα. Φυσικά και δεν χάρηκα με τον ΠΑΟΚ, αλλά όχι η Σάλκε δεν ήταν καν καλή ομάδα. Έχετε ρίξει τόσο τον πήχη μόνο και μόνο για να δικαιολογείτε ότι στην Ευρώπη, εκτός κάποιων αναλαμπών, είστε ανύπαρκτοι. Όπως όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, ιδίως τα τελευταία χρόνια. Τελεία και παύλα.

This Post:
00
241958.327 in reply to 241958.326
Date: 8/28/2013 10:25:13 AM
Overall Posts Rated:
2525
Εγω να σοβαρευτω; Εσυ λες παλτα μια ομαδα που πριν 2 χρονια ηταν στους 4 τους Champions League. Ναι για τα δεδομενα της Σαλκε ειναι τραγικη φετος,αλλα το τραγικη ειναι υπεραρκετο για να αποκλεισει μια ελληνικη ομαδα.

Επισης υπαρχει μεγαλη διαφορα απτο "μεγαλυτερο μπατζετ" μεχρι το "πενταπλασιο μπατζετ". Τωρα δε θα μπω στον κοπο να αναλυσω αν ειναι υπαρκτος ο ΠΑΟΚ σε καποιον που δε λεει καν τι ομαδα ειναι -οχι οτι εχει σημασια,απλα πρεπει να υπαρχει και ενα μετρο συγκρισης- γιατι θα γραφω ολο το απογευμα.

Η αληθεια ειναι οτι ο ΠΑΟΚ για τα δεδομενα του επαιξε καλα,σταθηκε αξιοπρεπως,τελικα ομως αποκλειστηκε απο μια καλυτερη ομαδα.Και για να καταλαβεις τι εννοω καλυτερη ομαδα,ο μονος που ισως επαιζε 11αδα στη Σαλκε ειναι ο Στοχ,ο οποιος ειναι δανεικος.

Τελευταιο,περυσι ο ΠΑΟΚ αποκλειστηκε απτο Γιουροπα χανοντας 3-0 απτη Ραπιντ.Φετος παλεψε τη Σαλκε και μπηκε ομιλους Γιουροπα.Αντι λοιπον το φυσιλογικο αποτελεσμα να το βαφτιζουμε αποτυχια (αυτο το κανουν και οι παοκτσηδες και με εκνευριζουν),αποδεχτειτε οτι η ομαδα βελτιωνεται.

This Post:
00
241958.328 in reply to 241958.327
Date: 8/29/2013 2:20:09 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Εγώ θα παίζω 3η κατηγορία φέτος, νομίζω σε βοήθησα. Δεν είμαι Σέρρες ή Λάρισα όμως. Έτερον εκάτερον. Μην μου αναλύεις την ανυπαρξία ή όχι του ΠΑΟΚ, το αποτέλεσμα, δηλαδή ο αποκλεισμός, έχει σημασία. Θα ήθελα όμως να μου πεις σε σχέση με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟ (κυρίως) ή τον Ολυμπιακό τί ακριβώς έχεις να δείξεις στην Ευρώπη.

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην το επιχειρήσεις καν, διότι θα γελάει όλη η Ελλάδα. Μια Άρσεναλ του Γουιντερμπερν και του Κίον απέκλεισες και αυτό λές συνέχεια. Να σου πώ ότι εγώ κόντραρα τη μεγάλη Ρεάλ δύο φορές σε μια χρονιά; Τη Ρόμα, την Ίντερ, νίκησα τη Μίλαν ή τη Λεβερκούζεν ή τη μεγάλη Αιντχόφεν του Ρομάριο (αν τον πρόλαβες) ;

Άντε να σε δούμε γράψε όλο το απόγευμα. Να δούμε τί έχεις να αντιπαρατείνεις σε σχέση με τους 3 άλλους. Θα ήθελα να σε παρακαλέσω τουλάχιστον να μην ξεκινήσεις το κυνήγι φαντασμάτων για εύνοιες διαιτησιών στους άλλους. Ναι, υπάρχει εύνοια σε όλες τις ομάδες διαχρονικά, αλλά δεν σου φταίει κανεις αν χάνεις από Παναιτωλικούς και Πλατανιάδες.

Last edited by epanastatis79 at 8/29/2013 2:21:37 AM

Advertisement