A teljes üzenetet nem másolom be, mert nem tudom, engedélyezi-e a szabályzat, hogy a hozzájárulása nélkül megtegyem, úgyhogy csak a lényeget írom.
Hát a 42 kirekesztett emberről kiderült, hogy abban benne van Domi, cimi, Dzsevasz, Wolwerine, Chosen, Péter, te, én, sőt még a rég eltűnt wenger is, valamint Dawa, Norbi, Lazic, Hakeem, szóval mindenki, aki amúgy itt bármikor minden infót megkap. Egyébként a 43 regisztrált tagból összesen 13-an írtunk legalább egy hozzászólást az idők folyamán. A 42 ember az végülis Gila egyedül, de annak meg oka van.
A keret erősségéről megint kétértelmű válasz jött, nem sikerült megválaszolni, hogy ha szezon elején is le lett szólva a keret, meg most egy hete is, akkor miért is volt elvárás az első hely a csoportban a világranglistavezető előtt.
A pénzügyeknél szerinte a charáról beszélt és nem a saját problémáit hozta fel, hanem általánosságban, mások nevében beszélt. Szerintem meg nem, úgyhogy nem tekintem megválaszoltnak a kérdést.
Az hogy én nem nyitom ki a leveleit valamiféle gondolatolvasással párosított túlfilózás következménye lehet, mert nem tudott példát mondani ilyen esetre.
Nem ismeri az idei skilleket, szóval az összehasonlítás megint csak benyögés alapján történt. Ráadásul ugye a saját időszakánál azt mondta, hogy figyelembe kell venni a körülményeket, szóval erre még várom a választ, hogy a mostani és a 16. szezonbeli keret hogy állt erősségben az aktuális ellenfelekhez viszonyítva.
Igazából nem tudom, hogy értékeljem a következő kérdésre adott válaszát (kérdésre kérdéssel válaszolt: "Ki mondta, h megvertem komoly csapatot?"). Szerintem elismerte, hogy nem vert meg semmi komoly válogatottat a 24. szezonban, még ha virágnyelven is. Arra viszont nincs válasz, hogy akkor mire vonatkozott az az állítás, hogy ő egy Trabanttal ért el eredményt az F1-es mezőnyben. Konkrétan a norvégokat, skótokat, svédeket, azerieket és fehéroroszokat sikerült legyőznünk, meg a második körben a rettegett holland sztárcsapatot (irónia).
Annyit legalább már sikerült kihúzni, hogy az akkori továbbjutásban "volt benne szerencse, de azt nem kell magyarázni". Szerintem meg csak és kizárólag a vakszerencsén múlt, szóval ezt sem igazán tekintem megválaszoltnak. Vagy felőlem játszhatunk olyat, hogy nem kell megmagyarázni, de akkor idén se kelljen.
Don't feed the troll