BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 18

Σεζόν 18

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200826.319 in reply to 200826.315
Date: 11/19/2011 7:03:51 PM
Overall Posts Rated:
8888
Παίζω απο την 10 σεζον και εσυ απο την 3 και ακόμα δεν εχει πάρει τιτλο και μιλάς!!! χαχαχαχαχαχα

Last edited by EGM-Nickleon at 11/21/2011 12:15:34 PM

This Post:
11
200826.321 in reply to 200826.320
Date: 11/20/2011 5:35:51 AM
Overall Posts Rated:
8888
Για ενα πραγμα θαλω να ζητήσω συγνώμη απο ολους σας και για ενα πραγμα εχω κανει λάθος και επειδή φοράω παντελόνια και οταν κανω λαθη βγαίνω και το λεω και δεν φοβάμαι και κανέναν ειναι με το παίχτη απο την U.A.E. U21. Πιστέψτε με εχω μιλήσει με gm.
Στην ζωη μου δεν εχω κωλώσει ποτε... ειμαι επιχειρηματίας με δική μου δουλειά και οτι εχω κάνει το εχω κάνει απο μόνος μου!!! Ποτε δεν φοβήθηκα και ποτε δεν ειπα πως ειμαι αλάνθαστος, η θεός, η πως δεν εχω κάνει λάθη...Ποτε δεν απείλησα κανέναν πως θα τον τελειώσω με την θεϊκή δύναμη του ΒΒ.... ελεος οσοι με ξέρουν το αναγνωρίζουν πως παντα τα παραδέχομαι και παντα ζητώ συγνώμη ακόμα και απο τον χαμηλότερο ατομο ιεραρχικά στην επιχείρηση μου.
Ζητω σε όλους συγνώμη για αυτο με την U.A.E. U21 σας διαβεβαιώνω πως δεν εχω κανενα οικονομικό όφελος ( αν θέλετε μιληστε και με gm) αλλα αφου η συγκεκριμένη ομάδα θελει πόλεμο οπως λεει θα τον εχει οσο δεν παει... Αν ειναι και άλλοι μαζι του ΑΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ, θα αντιμετωπίσω άλλωστε μου αρέσουν τα δύσκολα και μου αρέσει στο τελος να βουλώνω στόματα!!!

ΥΓ καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!!

Last edited by EGM-Nickleon at 11/20/2011 6:32:16 AM

Message deleted
This Post:
11
200826.324 in reply to 200826.323
Date: 11/20/2011 6:18:50 AM
Overall Posts Rated:
8888
Τους εδειξες αυτα που μου ειχες στείλει πριν 2-3 εβδομαδες πως θα παμε χαλαρά στο ματς... δείξε και αλλα γιατι δεν τα δείχνεις?? ε?? κραταμε μονο οσα συμφέρουν...
Ψεματα ειναι πως μου είπες πως καλυτερα να μιλαμε με κινητό παρα απο εδω γιατι παρακολουθούμαστε? Αλλα ήξερες τι έκανες!!!

Το κινητο σου πως το εχω ρε φιλε μας δουλευεις... Ελεος... Ακομα και για τις φαρμες τι μου ειπες πως ενημερώνω να αγορασουν τις ομάδες...
Τα έβγαλες στην φορα ολα!!!! εισαι ωραίας... βγαλε και αλλα!!

Οσο μιλας μην ξεχνάς κατι πως εγω εχω ολα τα μνμ απο ολους για τα πάντα... ακομα και μεσα στην ομοσπονδία σου που αμα τα βγαλω στην φορα θα εχεις προβληλα μεγάλο...

Αλλά εγω σου ειπα φοραω παντελονια!!!!! Οπως και μετα το τελος του αγωνα σου έστειλα μνμ και σου λεω πως καλα κανονίσαμε να πάμε χαλαρα οπως μου ειχες πει εσυ στην αρχη και έπαιξες κανονικα...

Ψέματα ειναι πως οταν ανέβηκα μου ειπε πως εδω στην α1 θέλουμε να κερδισει μονο οι δικοι μας?
Ψεματα ειναι πως μου ειπε πως ο ασυνγρατητος θα πρεπει να τελειωσει? Ψεματα? Ψεματα ειναι πως μου ειπε πως ολες οι ομαδες που αντιδρούν θα εχουν κακο τελος? Γελαγα μαζι σου γιατι υποσυνείδητα περασες και στο ιδιο σου τον ευατο πως εισαι παραγκαρχης και πως ολο αυτο ειναι αλήθεια... ακομα εχω και τα μνμ που μου έστελνες στο κινητο και τα τηλ που μιλούσαμε , αυτα δεν μπορώ να τα αποδείξω αλλα δεν ειμαι τρελός...

Κριμα...Γιατι τελικα αρκετοι ειχαν δικιο... αλλα δεν μιλούν... Εγω εχασες φιλε μιαλαω και αρκετα!! Συνέχισε και θα συνεχίσω...
και μου στελνεις δεν μπορούσα... θα ειχα πρόβλημα μετα φαουλ... θες να το βγάλω στην φόρα???

Last edited by EGM-Nickleon at 11/21/2011 12:17:54 PM

Message deleted
Advertisement