Tai kas ? Dabar losia su tavo jauniais. Juk toks treneris buvai, tai dziaukis ka isauginai, skinat tavo vaisius augintus. Saldus ? Ir nepermetynet atsakomybes stabui...Tokie atmazai tik mjo lygiui tinka...Vyriausias treneris atsako uz viska. O kad savo pavaldyniu nesuvaldei, parodo koks nekopetetingas vadovas buvai. As jau 4-5 zmogu is stabo ismetu, todel kad stebiu kaip kas dirba, o nelenkiu skerso ir paskutinis isleke Frene. Aisku pyktis uzverda kad sugeba zmones pasizadet dirbt ir lytini organa det ant visko po savaites darbo. Ar as kaltinu kazka ? Ne. 1)Vaidas(3 dienas svente gimtadieni kada reikejo skubiai darbuotis), 2)Vyckaaa-Pussycatsas(0 darbo dienu, prasesi i staba sake neturintys menesiu menesiais ka veikt, pilna laisvo laiko iki tol rasynejosi kasdien, apsiemes pareigas ima slapstytis, neatrasynet budamas online ir po keliu savaiciu pasako kad visgi laiko neturi), Frene(1 sav darbo ir slapstymasis irgi kol paklausus kas dedasi pasako kas sorry vasara atejo ir laiko nebeturi...Prasosi i stabo ir po savaites jam vasara ateina...), Heroino(tiesiog apsipykom nesusijus su buzeriu, vienintelis isties dar turintis savo sryti ir priziurintis, nors oficialiai ir nebeitrauktas i staba) tai kiek pamenu 4 isskryde is stabo. As stebiu kas vyksta ir ismetu nafik, suzinojes priezasti nedarbo. Jei kazkas kazko nepadarys, atsakomybe teks tik man ir geda tik man, nes as ejau i rinkimus, o ne jie. O palikt kaip tu palikai likimo valiai ir atmazkes metyt kad tas ir tas priziurejo ir man dzin, ta ir ta kaltink, tai cia vaikiski pasiaiskinimai. Jei kazkas nedirbo, turejai tu pats dirbt arba rast kita kas dirbs.