Αφού κατάφερε ο ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε από αυτήν την μετριότατη ομάδα, μέσα στην έδρα του και ενώ έπαιζε και με πλεονέκτημα εδρας, τότε τί να πεις. Δεν είμαι Ολυμπιακός, αλλά μετά θα λέτε ότι φταίει ο Μαρινάκης. Μα όταν έχετε τέτοια ευκαιρία να πάρετε 15 εκ. και να του μπείτε στη μύτη και αποκλείεστε από τέτοια παλτά......Κρίμα.... Ποτέ δεν πρόκειται να γίνει μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ
Ηταν τρελη ευκαιρια για παοκ οντως, με τετοια εικονα σαλκε και με 10 παιχτες κιολας..
Εχω την εντυπωση παντως οτι τα 15 εκ. ηταν τα συνολικα λεφτα που θα μοιραζοντουσαν, και οχι αυτα που θα επαιρνε ο παοκ...'H κανω λαθος?
Επισης οι ιδιοι οι παοκτσιδες το καραγκαντεμιασαν το ματς...Προσωπικα στο facebook κατα τη διαρκεια της προηγουμενης βδομαδας μετα το 1-1 με σαλκε, παιζει να ειδα ποσταρισμενο τον υμνο του CHL καμια 40αρια φορες...! Αφου απο σεπτεμβριο που θα ξεκινησει το CHL θα το εχω στο mute οταν παιζει ο υμνος, και οταν αυτος τελειωνει, μετα θα δυναμωνω τον ηχο..!
Τελος (ακολουθει τρελο αστειακι.. :p), ισως πρεπει να ψαξουμε το πρωταθλημα γερμανιας του 1982, οπου η σαλκε ειχε στησει ενα ματς και μπορει να ακυρωθει και αυτη φετος απο την ευρωπη..
ΥΓ: Με αγιαξ πριν 2-3 χρονια, με αποκλεισμο παλι μεσα στη τουμπα μετα το 1-1 στην ολλανδια, ηταν τελευταιος προκριματικος γυρος ή προτελευταιος? Αν ηταν τελευταιος, τοτε εχουμε επαναληψη της ιστορια με ακριβως ιδιο φιναλε..
ENTIT: Δικιο εχεις φιλε, 15 εκ θα επαιρνε..Τωρα το ειδα στο contra :)
Last edited by kavalafc at 8/28/2013 7:10:12 AM