bezzi bre ti...,preko debele veze si ugurao tog Caneta Vidojevića u repku,posto imamo pobednika ja takodje ostajem suuzdrzan!:P jbg jak lobi ... :))
bezzi bre ti...,preko debele veze si ugurao tog Caneta Vidojevića u repku,posto imamo pobednika ja takodje ostajem suuzdrzan!
1. Zato sto je u timu preko debele veze, trenira ga moj brat i u njega imam najvise poverenja za trening i odgovarajucu minutazu.2. Zato sto mi se moze tako
ao bre covek ti je to napisao jer si vise nego dosadan. i drugo koliko vidim taj tvoj je 21god i vec je istreniran igra na poziciji BEKA a cane je 20 god superstar i tek treba da napreduje i igra KRILO!!
Najmanje je bitno ko je selektor ako svi radimo u interesu iste. Tada sa uloga selektora svodi samo na to da podesi sastav i taktiku koju zajedno dogovorimo.
Najmanje je bitno ko je selektor ako svi radimo u interesu iste. Tada sa uloga selektora svodi samo na to da podesi sastav i taktiku koju zajedno dogovorimo.Ako je najmanje bitno ko je selektor, evo postavite onda mene za selektora, ja sam neutralan, nisam nakolnjen prema nikome, i onako ce drugi donositi odluke, ja cu biti samo formalno selektor, a bas mi je zelja... :-) :-) :-)