očigledno je da si izgubio kompas! zar je mesto selektora toliko opterećujuće, kad svi poblesavite na pola mandata???
nisam hteo da te prosvećujem, niti da te bilo šta kritikujem. hteo sam samo malo da "popričamo" oko razvoja igrača. zašto svi selektori imate odbojnost prema pitanjima, prema kritici??? ovde još niko nije nešto pitao u vezi repke, a da nije bio napušen.
ušli smo u malu raspravu i ti si odma nadrkan na mene. nećeš više da komuniciraš. što? zato što sam ti odgovorio, a nisam rekao izvini flaviuse što sam postavio pitanje? najbolje da svi tapšemo po ramenu i pičimo dalje...
Ti si lepo dobio ponudu da se aktivno prikljucis mladoj reprezentaciji, od Jarleya. Jel tako???
dobio sam ponudu i prihvatio sam je. posle toga me više niko ništa nije pitao. jednom me je jarley pitao za taktiku sa senegalom, da se malo vežbam dok ne dođu ozbiljnije tekme. a ja imao nekog posla, pa sam zaboravio da mu pošaljem svoje mišljenje. posle toga me više niko ništa nije pitao, niti sam ja nekog nešto pitao. kontao sam da ste shvatili grešku i da niste trebali da me zovete u sš :)