Chcesz cenzury i filtrowania forum żeby pojawiały się na nim tylko "odpowiednie" posty? To zapraszam na HT, tam można śmiało dostać bana za własne zdanie i potem usłyszeć że możesz się odwołać ale to raczej i tak nic nie da. Sory ale nie chciałbym takiej sytuacji tutaj.
Chłopak, do którego się doczepiłeś w normalny sposób wyraził swoje zdanie (nie zrobił tego po chamsku) i wbrew pozorom pewnie całkiem sporo osób takie zdanie ma. Być może jest młody jak to prymitywnie podkreślasz, ale to tym bardziej oznacza że może nie mieć o pewnych sprawach pojęcia. I zamiast mu to spróbować wytłumaczyć, żeby może sobie pewne sprawy uświadomił to ty go bez sensu obrażasz i burzysz się jak śmiał napisać coś sprzecznego z twoim zdaniem. Trochę ogłady i spokoju nie zaszkodzi. Ja rozumiem że w takim dniu jak dziś mogą puścić nerwy jak się widzi coś co rani po raz kolejny, ale nie można pozwolić emocjom na jakieś prymitywne zachowanie - bo nie warto, szczególnie że nieznam nie napina się tylko mówi że nie do końca tak odczuwa tą sytuację jak my.
Nie jest to co prawda temat do takich dyskusji aczkolwiek jak dla mnie to lepiej żeby były prowadzone takie dyskusje w tym temacie (w sensie co każdy z nas myśli w takim momencie) niż pisanie kondolencji, które są rzeczą tak oczywistą, że aż niepotrzebną. Takie jest moje zdanie i mam nadzieje że nikt mnie zaraz nie zlinczuje za nie publicznie.
Pozdrawiam,