Halandri Panthers- AEK BC 2007 1 ανεβασμενο το χαλανδρι απο τα μεσα της περασμενης σεζον ο ενωσιτης αγοραζει αγρους προφανως για τα κατσικακια μου ( ρε συ δεν εχω προβατα μονο ....αιγα..κια )
panionios- Mpakouraikos 1 δεν εχει αποδειξει οτι αντεχει την κατηγορια το μπακουρι
suncity- Katerini Mavericks 1 καμμια ελπιδα για τον τζειμς δυσκολα θα ξεφυγει απο την 7η θεση
TYFONAS- Low Gravity 1 ο τυφωνας συνηθως παιρνει τετοια παιχνιδια μετα τα κανει μανταρα
Hypersonic Dragons- New York Geeks 1 ειτε παιζει ειτε οχι το ιδιο και το αυτο για την νεα υορκη πεφτει φετος εκτος δραματικου απροοπτου
teoramones- Athens Wizzards δυσκολο παιχνιδι επιτακτικη η αναγκη νικης των γουιζαρντς αγνωσται αι βουλαι του τεο ανοικτο παιχνιδι οποτε νο μπετ
TWINS SALONIKA B.C.- ΜΩΛΟΣ CITY 2 για μια τιμητικη ηττα παει ο διδυμος στην παρο ..
SMERNA -Κατσικακια 2 αν δεν ηταν στην μεση η προπονηση και το κυπελλακι καθοτι ειναι επιτακτικη η εισροη χρηματος στην ομαδα, θα ηταν πολυ πιο ευκολη η υποθεση νικης τωρα παιζει αλλα πιστευω οτι θα κερδισουν τα κατσικακια μου.