evo vidiš kak si ti pametan ...strava...stari moj ent ti za tu utakmicu nije mogao biti viši od 9 ....11 ti je bio možda poslije utakmice...i onda ti padne na dan utakmice na 9....a takav je ent imao i dikac jer je i on igrao sve laganice..
tak da nemoj preveć pametovati kad neznaš ni koliki ti je ent bio za tu utakmicu....
ent 11 možeš imati na početku sezone dok si u kupu i ako sve tekme igraš laganicom...a kad ispadneš iz kupa nemreš imati na dan utakmice veći ent od 9 ...pa da si još 5 puta takav kakav jesi...
još puno ti moraš popapati pure pa da budeš...bolji...sory..
i na kraju krajeva ti si prvi započeo sa tom temom...da bi ti dikca razvalio ...ali nisi radi toga kaj nisi postavio ekipu....
interesantno igrači ti cjelu sezonu ne primirišu u prvu ekipu i odjednom da su igrali u toj utakmici bi zgazili dikca...
i još mi je interesantnije kak to ti nisi postavil ekipu i nisi se logirao 8 dana ..
a sve si tekme do tada igral laganice ...
kak ti onda nije ostala postavljena laganica ili normal doigravanje ...
nego trgaona doigravanje...nemoj muljati...
logiral si se ti i postavil si ekipu još kak..i bil si uvjeren da buš zgazil dikca bez problema...
e al tu si se zaribal...sory..he,he
i naravno sad možeš živčaniti i biti ljut na nas koji ti pametujemo...
i pisati da bu dikac odigral samo jednu sezonu u 2 ligi...
to kaj si ti 3 puta bil u 2 ligi i plesal samo jednu sezonu...ne znači da buju i drugi isto tak plesali kao ti samo jednu sezonu šmrc šmrc..::::(((
a i žalosno je da igraš od 6 sezone a nisi uspio složiti ekipu da ostaneš u 2 ligi...
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!