BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.1 > Sezona 15

Sezona 15

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169449.32 in reply to 169449.31
Date: 4/15/2011 8:40:29 AM
KK Jugoplastika
II.2
Overall Posts Rated:
227227
šta bi se reklo tko se ljuti uvalim mu kruti)

From: Taraj

This Post:
00
169449.33 in reply to 169449.30
Date: 4/15/2011 12:01:11 PM
Overall Posts Rated:
11
ja sam tebi cestitao fer i korektno,to je prvo,a kad si se vec dodirnuo nasih utakmica,to sto si ti igrao na TIE prvu nasu medjusobnu tekmu nije moja krivica,i ok takva je bila taktika,i nisi vodio cijelu tekmu nego prvo poluvrijeme,drugu utakmicu kod tebe obojica smo igrali na TIE i opet si izgubio na slican nacin,stamina ti je vjerojatno u drami, trece kad smo kod treniraca moji trenirci ne igraju u petorci cijelu sezonu,Keners I Kareaga,ali to tvoj skaut marijo naravno nije primjetio...uostalom glupo mi je pricat kaj bi bilo kad bi bilo,pobijedio si i gotovo,i ja nemam nista protiv ali da mi netko popuje kak sam ja to izgubio,to mi je ultra smijesno...a iskreno squad ti je takav da ces vjerojatno plesat u 2 ligi jednu sezonu,makar drzim ti fige da ostanes i duze,samo molim te nemoj da mi marijo kao i tvoja malenkost drzite predavanja kako sam ja to izgubio,samo to,i btw moj ent za tu tekmu je bio 11 i igrao sam doma...da sam stavio obranu man to man....ovako si dobio pol kosa...onako...nema veze
sretno

This Post:
00
169449.34 in reply to 169449.33
Date: 4/15/2011 4:24:29 PM
Overall Posts Rated:
22452245
evo vidiš kak si ti pametan ...strava...stari moj ent ti za tu utakmicu nije mogao biti viši od 9 ....11 ti je bio možda poslije utakmice...i onda ti padne na dan utakmice na 9....a takav je ent imao i dikac jer je i on igrao sve laganice..

tak da nemoj preveć pametovati kad neznaš ni koliki ti je ent bio za tu utakmicu....

ent 11 možeš imati na početku sezone dok si u kupu i ako sve tekme igraš laganicom...a kad ispadneš iz kupa nemreš imati na dan utakmice veći ent od 9 ...pa da si još 5 puta takav kakav jesi...

još puno ti moraš popapati pure pa da budeš...bolji...sory..

i na kraju krajeva ti si prvi započeo sa tom temom...da bi ti dikca razvalio ...ali nisi radi toga kaj nisi postavio ekipu....

interesantno igrači ti cjelu sezonu ne primirišu u prvu ekipu i odjednom da su igrali u toj utakmici bi zgazili dikca...

i još mi je interesantnije kak to ti nisi postavil ekipu i nisi se logirao 8 dana ..

a sve si tekme do tada igral laganice ...

kak ti onda nije ostala postavljena laganica ili normal doigravanje ...

nego trgaona doigravanje...nemoj muljati...

logiral si se ti i postavil si ekipu još kak..i bil si uvjeren da buš zgazil dikca bez problema...

e al tu si se zaribal...sory..he,he

i naravno sad možeš živčaniti i biti ljut na nas koji ti pametujemo...

i pisati da bu dikac odigral samo jednu sezonu u 2 ligi...

to kaj si ti 3 puta bil u 2 ligi i plesal samo jednu sezonu...ne znači da buju i drugi isto tak plesali kao ti samo jednu sezonu šmrc šmrc..::::(((

a i žalosno je da igraš od 6 sezone a nisi uspio složiti ekipu da ostaneš u 2 ligi...

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
Message deleted
This Post:
00
169449.36 in reply to 169449.34
Date: 4/15/2011 6:45:17 PM
Overall Posts Rated:
11
na kraju krajeva ti si prvi započeo sa tom temom...da bi ti dikca razvalio ...ali nisi radi toga kaj nisi postavio ekipu....

to nije istina,ja sam samo napisao da se to dogadja kad ne slozis ekipu...ali ti se si se onda nasao prozvan da meni objasnis,ipak si ti marijo h iz dugava...strasno...uzivaj care

This Post:
00
169449.37 in reply to 169449.36
Date: 4/16/2011 3:45:47 AM
Overall Posts Rated:
22452245
na kraju krajeva ti si prvi započeo sa tom temom...da bi ti dikca razvalio ...ali nisi radi toga kaj nisi postavio ekipu....

to nije istina,ja sam samo napisao da se to dogadja kad ne slozis ekipu...ali ti se si se onda nasao prozvan da meni objasnis,ipak si ti marijo h iz dugava...strasno...uzivaj care

a ne,ne , nisam ja marijoh iz dugava, nego si ti Taraj ....i ti si Car ...i ajde nemoj se duriti bez veze sve je ovo samo zajebancija ...

i da se podigne malo komunikacija između menađera ...a i dobra svađa dobro dođe u periodu kad nema tekmi...da se bar nekaj zanimljivog događa ...pa da drugi mogu bar čitati prepucavanja ...kad več nemaju tekme...

i care pokori , iduče sezone tu 3.1 ligu kad ovi , starosjedioci nemaju namjeru ići iz nje ...

Zola, Ante , Nemesis i INA-boys...kaj vi mislite strunuti u toj ligi....ajde trgnite se malo...pa vi ste gori od mene ja sam bio 6 sezona u 3-1 ligi ali vi ste me totalka zajebali..

poz svima iz 3-1 lige.....

From: dikac

This Post:
11
169449.38 in reply to 169449.33
Date: 4/16/2011 5:56:37 AM
KK Jugoplastika
II.2
Overall Posts Rated:
227227
ja sam tebi cestitao fer i korektno,to je prvo,a kad si se vec dodirnuo nasih utakmica,to sto si ti igrao na TIE prvu nasu medjusobnu tekmu nije moja krivica,i ok takva je bila taktika,i nisi vodio cijelu tekmu nego prvo poluvrijeme,drugu utakmicu kod tebe obojica smo igrali na TIE i opet si izgubio na slican nacin,stamina ti je vjerojatno u drami, trece kad smo kod treniraca moji trenirci ne igraju u petorci cijelu sezonu,Keners I Kareaga,ali to tvoj skaut marijo naravno nije primjetio...uostalom glupo mi je pricat kaj bi bilo kad bi bilo,pobijedio si i gotovo,i ja nemam nista protiv ali da mi netko popuje kak sam ja to izgubio,to mi je ultra smijesno...a iskreno squad ti je takav da ces vjerojatno plesat u 2 ligi jednu sezonu,makar drzim ti fige da ostanes i duze,samo molim te nemoj da mi marijo kao i tvoja malenkost drzite predavanja kako sam ja to izgubio,samo to,i btw moj ent za tu tekmu je bio 11 i igrao sam doma...da sam stavio obranu man to man....ovako si dobio pol kosa...onako...nema veze
sretno

Hvala na čestitkama,što se tiče stamina tu si sigurno u pravu pošto sam nakon drugog poraza od tebe odmah stavio trening stamine i svima se podigao za 1 nivo što je možda i presudilo u konačnici bez obzira na sve,za drugu ligu ako uđem u nju si MOŽDA u pravu sezona je duga i ovisi o protivnicima tako to ćemo još vidjeti,vjerujem da si dobar čovjek/dečko/dečkić ne znam koliko imaš godina pa ne znam kako da te oslovim ali pozdravljam te i nemoj me krivo shvatiti nikkave otrovne strelice nisu upućene prema tebi nego eto samo mali osvrt na naše rivalstvo.Lijep pozdrav.
P.S. Na marija se jednostavno moraš priviknuti on je ipak dobri duh buzzera i njegove su kritike dosta konstruktivne bez obzira koliko nas to boljelo)

This Post:
11
169449.39 in reply to 169449.38
Date: 4/16/2011 6:34:35 AM
Overall Posts Rated:
22452245
evo ti tuć ...i niš nebum rekel...više.....::)))

This Post:
00
169449.40 in reply to 169449.39
Date: 4/17/2011 8:14:30 AM
Overall Posts Rated:
306306
daj se malo još svadite...
baš mi je zanimljivo... :))

Ajmo Diky !!!

This Post:
00
169449.41 in reply to 169449.38
Date: 4/17/2011 2:08:17 PM
Overall Posts Rated:
22452245
bravo dikac.....čestitke....ajmo sad pokoriti, drugu ligu.....

This Post:
00
169449.42 in reply to 169449.41
Date: 4/17/2011 2:17:54 PM
Overall Posts Rated:
306306
Bravo Diky...
Sad fino dojdi k nama...pa da se svi zajedno pozabavimo sa Mariolom... :))

Advertisement