Oskar dla najlepszego managera PLK i II ligiCzesław (55642), za skuteczny powrót do PLK - okraszone fajnym finałem...no i chce mu się więcej zrobić i dziobać doświadczenie:)
Oskar dla najlepszego managera niższych ligmajkel (55674) - wytrenował super gracza, ma to i owo pod kopułą, osiągnął PO od strzała po awansie do 3 ligi..na awans do 2 ligi niech poczeka z sezon minimum (aż ja wyjdę z tej ligi) ;)
Oskar AktywistaVinnie_Jones - za sezony mrówczej roboty
Oskar Społecznik&ForumowiczB.B.King - jeśli się odrzuci zaburzenia społeczne i teksty o tym, że każdy wpis na forum jest jawnym lub nie (zależy od sytuacji i korzyści jakie z tego mogą być) atakiem na jego osobę..to pozostała treść jest dobrą sprawą dla nowych użytkowników, a i stare wygi coś dla siebie wyciągną.
Super Oskaral_said - na zachętę do działania :) - bo cisza aż w uszy kole:)
Najlepszy mecz(32749878) - przegrasz!!! ;)
MVP sezonuZygmuntowski - cenię dualizm korzyści..kadra i klub wciąż z niego korzystają...to przykład, że SF zwraca się po dłuuuugim czasie..ale z jakim % ;)
Wydarzenie sezonuBB tour czyli początek spotkań twarzą w twarz (kufel w kufel?) użytkowników..Wrocław wygrał..czekam na więcej ..w Krakowie sam pewnie podejdę:)
Bug sezonuB.B.King i jego belka w oku.
Jak mi pasuje tak wklejam posty - dowolność interpretacji i wklejania postów ...ocena bardzo dobra - wąska grupa trzymająca kadrę w szponach, jesteś złym człekiem, siejesz syf;) i Chile na zawołanie..no i dlaczego mnie atakujesz pisząc o nastawieniu w meczu z Litwą - no jak dla mnie bomba:) -