BuzzerBeater Forums

Hellas - III.2 > Σεζόν 24

Σεζόν 24

Set priority
Show messages by
From: bu1n0u7
This Post:
00
243321.32 in reply to 243321.31
Date: 9/3/2013 2:11:24 PM
Overall Posts Rated:
99
Πάμε τώρα και στο δικό μας παιχνίδι, σήμερα παίζαμε με τον Athinaiko μια πολύ δυνατή ομάδα για την οποία ξέραμε ότι θα πρέπει να φτύσουμε αίμα για να κερδίσουμε. Σήμερα το παιχνίδι θα έλεγα ότι το κέρδισε η έδρα. Το πρώτο δωδεκάλεπτο ηταν καταστροφικό για την ομάδα μας μια και βρεθήκαμε να χάνουμε μέχρι και με 11 πόντους εαν δεν κάνω λάθος,επείσης είχαμε και ένα απρόσμενο τραυματισμό που παρ'ολίγον να μας κοστίσει ακριβά.
Οι ομάδα ανέβηκε αρκέτα στα επόμενα 12λεπτα, προσθαθούσε συνέχεια να παραμείνει κοντά στο σκόρ για να καταφέρει κάποια στιγμή να ξεκινήσει την αντεπίθεση της.
Ο Athinaikoς στο πρώτο 12λεπτο έκανε πάρτυ μέσα στην ρακέτα μας, κι εμείς δεν μπορούσαμε να βάλουμε ένα καλάθι με το c και το pf οι οποίοι έχασαν αρκετά σουτ.
Ευτυχως με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο λεπτό του 3 12λέπτου καταφέραμε να περάσουμε μπροστά κι έτσι η ομάδα πήρε την νίκη. ευτύχως που επιλέξαμε να παίξουμε δυνατά το παιχνίδι γιατί σε διαφορετική περίπτωση η διαφορά στον ενθουσιασμό θα μεταφραζόταν σε Ηττα της ομάδας.

Το μόνο που δεν μου άρεσε στον παιχνίδι ήταν στα τελευταία 3 λεπτά που ο προπονητής μας αποφάσισε να βγάλει έξω την βασική 5αδα και να βάλει μέσα τους αναπληρωματικούς και 2 παίκτες με μισθό 6κ και 3κ αντίστοιχα.
Ηταν μια αψυχολόγιτη κίνηση οι οποία παραίγο να μας καταστρέψει μιας και ο αντίπαλος ξαναμπήκε στο παιχνίδι μετά απο 2-3 επιθέσεις.
Λέω ότι δεν μπορώ να καταλαβω αυτήν την κίνηση γιατί στον παίκτη με μισθό 3κ δεν έδινε λεπτά συμμετοχής ούτε όταν έπαιζα με αντίπαλο bot.

Πάντως ήταν απο τους καλύτερους προημιτελικούς που έχω παίξει, εαν όχι ο καλύτερος.

Συνγγαριτήρια σε όλους

This Post:
00
243321.33 in reply to 243321.31
Date: 9/3/2013 3:24:22 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Θα διαφωνήσω σε όλα αυτά που λες, εκτός από τις κακές αντοχές. Πάγκο ανύπαρκτο έχει και αυτός, έναν καλό ψηλό, όπως και εγώ (τώρα που έχει τους 2 τραυματίες εννοώ). Έχω πολύ καλύτερη βασική πεντάδα, διότι έχω δει και τους παίκτες του, όταν τους είχε λίστα, δεν είναι καλύτεροι από τους δικούς μου. Από εκεί και πέρα παίζω με ψηλότερη διάθεση και 10 ενθουσιασμό (ψηλό δηλαδή) και με καλύτερες συνολικά καταστάσεις και χάνω με κατεβασμένα χέρια. Παίκτης με 1650000 dmi περιορίζεται από έναν παίκτη με 690000. Και παίκτης με 315000 αξιοσέβαστος αγ. κατάσταση παίζει καλύτερα από παίκτη με 500000 και δυνατός αγ. κατάσταση. Από όπου και να το πιάσεις δεν δικαιολογείται αυτό το αποτέλεσμα. Και μιλάω για τώρα που είχε 2 τραυματισμούς, αν όχι ήταν λογικότατο να κερδίσει.
Η ομάδα θα διαλυθεί και θα υποβιβαστεί του χρόνου. Καλή συνέχεια σε όλους σας.

Υ.Γ. Έλεος παίζω 15 σεζόν και χάνω τέτοια παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο.

This Post:
00
243321.34 in reply to 243321.33
Date: 9/3/2013 6:32:47 PM
Overall Posts Rated:
99
Κι εγώ σου ξαναλέω πως έχεις δίκιο σε αυτά που λες, είναι πολύ μεγάλο σπάσιμο να χάνεις έτσι παιχνίδια,
έχω χάσει άνοδο γιατί στα playoff είχα 4 βασικούς τραυματίες, κι εχω χάσει πρωτάθλημα (ευτύχως ανεβηκα σαν φιναλιστ) επειδη δεν έδωσα εντολές στον τελευταίο αγώνα και το σύστημα έβαλε αυτά που είναι πρόχειρα αποθηκευμένα σαν εντολές. Αστα, ειδικά με τους τραυματίες είχα ρίξει τα μπινελίκια τις ζωής μου.

From: Coach D

This Post:
00
243321.35 in reply to 243321.34
Date: 9/4/2013 2:06:41 AM
Overall Posts Rated:
1717
αδερφε τα ειπες ολα εσυ αλλα θα προσθεσω κατι ακομα για τον αφροδιτη ζωγραφου...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΣΑ!!!!!χωρις πασα η επιθεση κολλαει....ο μενιδι πολυ οργανωμενη ομαδα...ανα παρατηρησεις εχει πει οτι θα παιζει λοου ποστ και εχει φροντισει να παρει στην περιφερεια 2 παικτες (φανταζομαι και ο κυπριος ετσι θα ειναι) με τρομερη πασα και αμυνα ατσαλενια...αυτο εχει ως αποτελεσμα να σου χαλαει την επιθεση και πιθανοτατα επαιρνε ο ζωης επιθεσεις βιαστικες για αυτο και να μην μπηκαν...επισης με την καλη πασα αποδιοργανωνει την αμυνα σου!ασε που ρε φιλε... εχεις 5 παικτες και οι 3 σεντερ??πως να κερδισεις?δεν ξερω...παντως ο παναθηναικος (gr) στα ειπε πολυ καλα!!

Υ.Γ. εχεις δικιο οτι η μηχανη τα παιζει σχετικα με την υπερβολικη αστοχια παρ' ολα αυτα. αλλα οπως ειπαμε πολυ κακη πασα.

This Post:
00
243321.36 in reply to 243321.35
Date: 9/4/2013 2:10:03 AM
Overall Posts Rated:
1717
Σχετικα με τον ημιτελικο μου στενοχωρηθηκα που εχασα γιατι ηταν η πρωτη φορα που μπηκα play-off με αξιωσεις...τις αλλες χρονιες εμπαινα για το ονορε ή τα λεφτα...τεσπα...μου στοιχισε πιστευω η χειροτερη αγ. κατασταση που ειχα. Ακομη θα ηθελα να προσθεσω οτι ο γκομεζ δεν γινεται εχει 3/19 σουτ σε ενα τοσο κρισιμο ματς...θα το χαρακτηριζα απαραδεκτο. Επισης εφαγε παρα πολλους ποντους απο τον κουζμινς αντιστοιχα...τους βρσικω παρα πολλους βασικα!τεσπα...δεν πειραζει...ελπιζω να τα καταφερω οικονομικα γιατι του χρονου θα ειμαι πιο ετοιμος και δυνατος και οχι 4ος...ΕΛΠΙΖΩ! καλη επιτυχια παναθηναικε

This Post:
00
243321.37 in reply to 243321.35
Date: 9/4/2013 2:45:46 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα φίλε μου,

Επίτρεψε μου να διαφωνήσω στο συλλογισμό σου. Το σπρώξιμο που έπαιξα δεν χρειάζεται τόσο μεγάλη πάσα και η διαφορά στα λάθη ήταν 6. Όχι τόσο τραγικό για να πεις ότι έχασα από αυτό. Οι άμυνες του αντιπάλου είναι χειρότερες από τις δικές μου. Εκτός από το τριάρι που κατ' ανάγκην τον έβαλα εκεί (και δεν έγινε από εκεί η ζημιά αν και είχα Miss match) όλοι οι άλλοι έχουν 14+ άμυνα με τον Ζώη να έχει 18. Ο 3ος σέντερ έπαιζε πάγκο, όπως και του αντιπάλου. Σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται να χάνω με 12π. με ψηλότερη διάθεση και με γενικά καλύτερη ομάδα τώρα που είχε 2 βασικούς εκτός. Δες απλά τα dmi και θα καταλάβεις. Επίσης το δεν έχει πάσα, όταν ο ποιντ σου έχει φτάσει μια ανάσα από Εθνική, μάλλον είναι άτοπο. 13 πάσα έχει σε σύστημα που η πάσα δεν παίζει τόσο ρόλο όσο στο κοίτα μέσα λ.χ.

Παίκτης με 1600000 dmi με καταρτισμένος αγ. κατάσταση να περιορίζεται από παίκτη με 650000 dmi, αυτό δεν γίνεται. 40 πόντους έπρεπε να είχε βάλει με 15/20 σούτ. Τέλος πάντων η απόφαση έχει παρθεί, του χρόνου η ομάδα δεν θα κατέβει σε κανένα παιχνίδι ή θα κατέβει με τον παίκτη που προπονώ και 4 παλτά. Μόλις φτάσω το γήπεδο στις 20000 με έμφαση στις δεύτερες φθηνές, τότε θα τα ξαναπούμε. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε όλους σας.

Last edited by epanastatis79 at 9/4/2013 2:46:47 AM

This Post:
00
243321.38 in reply to 243321.37
Date: 9/4/2013 4:03:45 AM
Overall Posts Rated:
1717
καλη η κινηση για το γηπεδο, συμφωνω...σχετικα με το dmi που λες εχεις ενα δικιο. αλλα δες και το εξης... εχει 5 παικτη εναν με 3000 μισθο...δεν ειναι κακο αυτο?απλα σου λεω οτι μπορει στην επιθεση σου να μην μετραει στην δικη του και αντιστοιχα στην αμυνα σου μετραει η πασα που εχει το μενιδι. δεν εχει κακους παιτκες στην περιφερεια απλα δεν ειναι σκορερς...τεσπα ολα σχετικα ειναι και δεν εχει νοημα να το συζητησουμε παραπανω οτι εγινε εγινε!ελπιζω το σχεδιο σου να παει καλα και να τα καταφερει η ομαδα σου. καλη συνεχεια

This Post:
00
243321.39 in reply to 243321.31
Date: 9/4/2013 4:54:08 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Επίσης να σου απαντήσω στο ότι ο πάγκος μου είναι για τα μπάζα. Συμφωνώ, μόνο που στο παιχνίδι με το Μενίδι είχα 6 παίκτες κανέναν δηλαδή από τον "κακό" πάγκο. Άρα μάλλον δεν παίζει αυτό που λές και συγγνώμη κιόλας. Απ' όπου και να το πιάσεις δεν δικαιολογείται το χθεσινό αποτέλεσμα.

This Post:
00
243321.40 in reply to 243321.39
Date: 9/4/2013 6:15:55 AM
Overall Posts Rated:
99
Παιδιά πάρα πολλοί gm επιμένουν ότι η μηχανή δεν έχει κάποιο bug, απλά έχει κάποια μυστικά που ακόμα δεν έχουν βγεί μπρος τα έξω, όλα παίζουν το ρόλο τους. Μην κολλάτε στο πως διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα.
Το αποτέλεσμα βγαίνει 10 λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, απλά η μηχανή αποφασίζει τον τρόπο που θα σου δείξει οτι έχασες, πχ μπορεί να χάσεις με ένα πόντο και να αστοχίσεις στην τελευταία επιθεση εσύ, η μπορεί να χάσεις με ένα πόντο πάλι και ο αντίπαλος να σε έχει κερδίσει με καλάθι buzzerbeater στο τελευταίο δευτερόλεπτο.
Εσύ με την σειρά σου κάθεσαι και λες γιατί να χάσω στο τελευταίο δευτερολεπτο και ψάχνεις να βρείς τι εφταιξε στην τελευταία επίθεση, ένω στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Στα στατιστικά του αγώνα αποτυπώνεται η αληθεια για το game τις περισσοτερες φορές. Κοιτάς τι άμυνες έβγαλες, τι έβγαλε ο αντιπάλος και συγκρίνεις τα στοιχεια.
Δεν ξέρω μερικά πράγματα δεν τα έχω κατανοήσει και πιστεύω ότι θα περάσει αρκετός καιρός.
Κατι άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι ένας παίκτης όταν έχει μεγάλο "μπάσιμο" μερικές φορές είναι καταστροφικό.
Δίοτι αντιλαμβάνεται ότι ο ίδιος έχει περισσότερες πιθανότητες να ευστοχίσει σε σούτ παρά να δώσει πάσα σε κάποιον άλλον με αποτέλεσμα να παίρνει πάρα πολλές επιθέσεις και να αστοχεί.

This Post:
00
243321.41 in reply to 243321.36
Date: 9/4/2013 6:29:54 AM
Overall Posts Rated:
99
Τώρα όσο αναφορά τον ημιτελικό έχω να προσθέσω κάτι. Σίγουρα οι αγωνιστικές καταστάσεις έπαιξα ρόλο διότι εγώ τους είχα όλους καταρτισμένους εκτός απο τον smero αν δεν κάνω λάθος. Τώρα όσο αναφορά για τον κουζμινς και τον γκόμες απλά έχω να αναφέρω ότι έχω αρκετα υψηλες άμυνες, και φταίει και το γεγονός ότι ο κουζμινς άλλαζε συνεχώς θέσεις μέσα στο παιχνίδι με αποτελεσμα να βρίσκει miss match, έπαιξε αρκετά λεπτά σαν sg και σαν sf και αν δεν κάνω λάθος πρεπει να έπαιξε και 1-2 λεπτά σαν pf.
Επείσης εαν δείς τον προηγούμενο αγώνα μας επιθετικά δεν ήμουν τόσο καλός διότι επέλεξα να παίξω βασική επίθεση, κάτι που βεβαίως δεν θα το έκανα ποτέ στα Playoff, είδα ότι βγαζεις λίγο χαμηλότερη περιφεριακή αμυνα σε σχέση με την εσωτερική γι αυτό αποφάσισα να χτυπήσω εκεί.
Επείσης μεγάλο ρόλο παίζει και η έδρα, μην ξεχνάτε ότι στις παραπάνω κατηγορίες κάποιοι σφάζονται για να πάρουν το πλεονεκτιμα έδρας. Δεν είναι τυχαίο.
Εγώ οικονομικά δεν είμαι εκεί που θέλω, θα προσπαθήσω για το καλύτερο στους επόμενους αγωνες, εαν δεν καταφέρω κάτι του χρόνου θα ακολουθήσω κι εγώ τον epanastati !!! Θα προπονήσω θα ρίξω την ομάδα, θα φτιάξω γήπεδο και θα επανέρθω την επόμενη. :)

This Post:
00
243321.42 in reply to 243321.41
Date: 9/4/2013 8:14:21 AM
Overall Posts Rated:
1717
το σχολιο για τον γκομεζ το εκανα γιατι ολοι στην περιφερεια εχουν καλη αμυνα..το ιδιο και ο γκομεζ!επισης οσο καλη αμυνα και να εχεις αυτο δεν σημαινει οτι θα βαλει ο γκομεζ 3/19!!σιγα...οσο καλη αμυνα και αν εχεις..ενας παικτης σαν τον γκομεζ θα επρεπε να σκοραρει περισσοτερο...παντως εχεις δικιο για το bug κτλ. ειναι διαφορα πραγματα που παιζουν ρολο στο πως θα λειτουργησει μια ομαδα...το λιγοτερο που μετραει ειναι οι μισθοι...πχ ο λεαλ που μου πηρες εκανε τρομερα ματς σε σενα εν αντιθεση με μενα που θα το χαρακτηριζα υπερμαλακα που εκτος απο ασσιστ δεν εκανε κατι αλλο...ειναι θεμα ομαδας και το πως θα δεσει...απλα πρεπει ολοι να φροντιζουμε να εχουμε το σωστο παικτη για καθε θεση. ειναι μειον πχ για μενα που εχω C για ΠΦ..αν με καταλαβαινετε. το PG κατα κυριο λογο οργανωση, το SG εκτελεση και τα λοιπα...

Advertisement