Τώρα όσο αναφορά τον ημιτελικό έχω να προσθέσω κάτι. Σίγουρα οι αγωνιστικές καταστάσεις έπαιξα ρόλο διότι εγώ τους είχα όλους καταρτισμένους εκτός απο τον smero αν δεν κάνω λάθος. Τώρα όσο αναφορά για τον κουζμινς και τον γκόμες απλά έχω να αναφέρω ότι έχω αρκετα υψηλες άμυνες, και φταίει και το γεγονός ότι ο κουζμινς άλλαζε συνεχώς θέσεις μέσα στο παιχνίδι με αποτελεσμα να βρίσκει miss match, έπαιξε αρκετά λεπτά σαν sg και σαν sf και αν δεν κάνω λάθος πρεπει να έπαιξε και 1-2 λεπτά σαν pf.
Επείσης εαν δείς τον προηγούμενο αγώνα μας επιθετικά δεν ήμουν τόσο καλός διότι επέλεξα να παίξω βασική επίθεση, κάτι που βεβαίως δεν θα το έκανα ποτέ στα Playoff, είδα ότι βγαζεις λίγο χαμηλότερη περιφεριακή αμυνα σε σχέση με την εσωτερική γι αυτό αποφάσισα να χτυπήσω εκεί.
Επείσης μεγάλο ρόλο παίζει και η έδρα, μην ξεχνάτε ότι στις παραπάνω κατηγορίες κάποιοι σφάζονται για να πάρουν το πλεονεκτιμα έδρας. Δεν είναι τυχαίο.
Εγώ οικονομικά δεν είμαι εκεί που θέλω, θα προσπαθήσω για το καλύτερο στους επόμενους αγωνες, εαν δεν καταφέρω κάτι του χρόνου θα ακολουθήσω κι εγώ τον epanastati !!! Θα προπονήσω θα ρίξω την ομάδα, θα φτιάξω γήπεδο και θα επανέρθω την επόμενη. :)