Προσωπικά, το πιο ελπιδοφόρο που προκύπτει από τις λίγες εκλογικές διαδικασίες που έχω παρακολουθήσει, είναι το γεγονός ότι άπειρα άτομα που βάζουν υποψηφιότητα και δεν εκλέγονται, όταν εκδηλώνουν την πρόθεση τους για έμπρακτη συμμετοχή και βοήθεια, παίρνουν πόστα στα τιμς των εθνικών ομάδων.
Είναι κάτι που ζηλεύω. Μακάρι να είχα εγγυημένα αρκετό χρόνο, σε καθημερινή βάση. Το πρώτο πράγμα που θα έκανα στο παιχνίδι, θα ήταν να προσπαθήσω να μπω σε κάποιο από τα σχήματα, είτε άμεσα, είτε έμμεσα μέσω (καταδικασμένης)υποψηφιότητας μου και παράλληλης διαθεσιμότητας μου, στις υπηρεσίες του νικητή.
Ερχεσαι σε ουσιώδη επαφή με τους καλύτερους του παιχνιδιού, που πάντοτε είναι παρόντες και επίσης μπαίνεις από νωρίς στην κατανόηση των αριθμητικών δεδομένων του παιχνιδιού, με τεράστιο δείγμα προς επεξεργασία. Αν έχεις και το έξτρα μεράκι, λόγω του ότι προσφέρεις σε εθνικό επίπεδο, (πρέπει να)είναι απόλαυση!
Εγώ δεν έχω τον προαναφερόμενο ελεύθερο χρόνο και αποφάσισα να βοηθήσω τις Εθνικές, μακροπρόθεσμα, με άλλο τρόπο.
Θα χαρώ ιδιαίτερα αν σε δω σύντομα, στο τιμ κάποιας Εθνικής, προτιμότερα της U21. Είναι σχολείο.
Last edited by maddoghellas at 9/21/2013 6:30:05 AM