BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.32 in reply to 254065.31
Date: 2/18/2014 4:55:15 AM
Overall Posts Rated:
350350
Hát tudod, ez baromira szubjektív dolog. Végig az u21 a téma igaz vannak benne kis kacskaringók erre-arra, de az u21 esélyei, ts-e , ellenfelei volt a főtéma. És itt jelenleg is az megy, csak közben offtopik üzemmódban kell lenni a fő fórumtéma helyett.
Javasolnám, hogy átmozgatható hsz-ek legyenek a topikok közt.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/18/2014 4:57:29 AM

Message deleted
This Post:
00
254065.34 in reply to 254065.30
Date: 2/18/2014 5:57:51 AM
Overall Posts Rated:
411411
a szerbeket nem szabad sosem leírni, most is nagyon izmosak, a lettek és izraeliek verhetők sztem.

Azokat a szerbeket nem akarod leírni akik most MOTSOLTAK? Az u21-et nem olvastam még végig, tömény agymenés lehet, de azt azért meg kell kérdeznem, Értesz ehhez a játékhoz, vagy az elmúlt szezonokban teljesen elfelejtettél már róla mindent? A másik csoport sokkal kellemetlenebb csoport mint ez. Itt egy meccset fel lehet adni fixen, egyet fixen el lehet lazázni, a többi meccsen meg eldönthetjük mi legyen a cél a 2. vagy a 3. hely. Ha ez nem jó akkor semmi. Így, hogy a spanyolok eljátszották ezt, szerintem ez a csoport lett a gyengébb.

This Post:
22
254065.35 in reply to 254065.32
Date: 2/18/2014 6:30:47 AM
Overall Posts Rated:
411411
Végig olvastam azt a szánalmat ami az u21-be volt. Nem tudom mit is érzek pontosan! valami hasonlót !

Ha te tényleg úgy látod, hogy átvertük a közösséget és hazudtunk neki sajnállak! Úgy tűnik nem vagy hajlandó átnézni a fán, hogy lásd az erdőt! Ez egy taktika része volt, ami jól működött, hiszen megtévesztettünk téged is. Ha ezt nem tudod pozitívan elismerni akkor sajnállak. Ahelyett, hogy gratulálnál a stábnak, hogy ilyen kis apróságokra is ügyel, ezt negatív példának felhozni egyszerűen ........... (nem találok szavakat)! Sajnos nem írhatom le a szavakat érzéseket amik kavarognak bennem, mert azonnal kapok egy kitiltást innen 2 hétre. A véleményemet neked rólad meg pláne nem írom le, mert elfutsz azonnal az illetékesekhez és a végeredmény ugyan az lesz 2 hét pihi! Amit itt csináltál 1 nap alatt, az minden volt csak nem európai viselkedés.

A kinti fórumról csak annyit, tök szuper tök jó, senki sem mondta, hogy ne használjátok. Egyszerűen inaktív, mert az a 30 ember nem ír oda semmit nem csinál ott semmit. Amikor nem volt föderáció akkor se történt ott semmi. Senki nincs kizárva sehonnan, ezt nem tudom honnan vetted. Senki se tartja vissza az ottani 30 embert, hogy szételemezzenek meccseket és kibeszéljék a következő meccseket. Nem olvastam sehol sem, hogy Domi vagy Cimi írta volna, hogy senki se használja a fórumot mert nem jó. Tehát felmerül a kérdés bennem, ki vagy mi tart vissza bárkit is attól, hogy ott ugyan az menjen mint a föderációba? Domi és Cimi is PM-ben bárkinek megmondja a dolgokat ha kérdeztek. Nem kell se fed se fórum se semmi. Infót lehet kapni bármiről.

Elkeserít, hogy képes vagy egy nyílt fórumon TS kérdésekről beszélni, hogy egész Európa tisztába legyen azzal, hogy állunk. Ennyire nem lehetsz ..............! Megint sikerült annyit ártanod a közösségnek és a csapatnak amennyit csak tudtál. Ezen gondolkozz azért el!

Köszönöm, hogy visszatértél közénk, nem gondolnád át ezt a dolgot újra kérlek! Az látszik, a vér nem válik vízzé, a kutyából nem lesz szalonna.

This Post:
00
254065.36 in reply to 254065.35
Date: 2/18/2014 7:08:53 AM
Overall Posts Rated:
350350
kedves thevoyager, ide írom, mert ez tényleg off az u21-ben bár idei meccs is kötődik hozzá.

Emlékszel még grúz vereségre? Bizonyára igen.. Utána bírálták (nemcsak én más is) domit, h ezt mi volt?
Volt egy kis vita és azt gondolom jogos kritika érte. Ezt követően következett a román meccsünk. Mivel már akkor is támadás ért miért utólag okoskodom merészeltem egyet lépni és a kinti fórumon a következőt írtam 5 nappal meccs előtt!:

mj: a kiemelést muszáj megtennem, hogy még élesebben lásd, amit most is hiányoltál az "előrejelzést"

Na, hogy ne utólag "okoskodjak" véleményem a román meccsről

Szerencsére elég béna csapat (csak 11 fő van behívva, nyilván a legjobbak)

első meccsük franciák ellen legjobb benti 2-3 volt lazával.

szinte biztos, hogy ellenünk is 2-3-aznak majd, 2 pontost várok tőlük és, mivel gyengék, ezért a motsot sem zárom ki nincs sanszunk érdemben a csoportban, ezért rámennek a skalpunkra.. első blikkre ezt gondolom róluk.

A legjobb centereik is csak 13-13-10 körüli szintet üthetnek meg vagy annyit sem, kintre még gyérebb a csapatuk.

azt leszámítva, hogy mnf-ben benti+gyorsat fog lökni és lehet motsolni verhetőnek tűnnek.

vagy bevállalod domi a 2 pontos 1-1-et vagy megpróbálsz egy gypt hátha (8090% esélye van) 2-3-at nyom.
a lényeg, hogy elkerüljük a zacsit normáloznunk kéne, azzal kb minden támadással verni illik őket.

összegezve tőlük egy 2 p 2-3 mots várható mnf benti+gyorssal

mi meg vagy benyomunk egy 2 pontos 1-1-et vagy egy gyp 1-1-et normálon. nem muszáj mnf-et nyomni, ha bizonytalannak érzed a 2 pontos támadásuk, bár az a leglogikusabb és talán legerősebb taktikájuk - már ha lehet ilyet mondani ennyire "gyér" ellenfélre.

Ezt követően domi vérig sértődött a segítő szándékom én 2 p 1-1-et javasoltam ill. benne volt a levegőben motsuk "magyarbarát" indokkal továbbá egy 2-3 esetlegesen. Nem ez történt végül, nem is kaptunk motsot.

DE azóta is kérdem mi a fenéért kellett ezen megsértődnie dominak? A grúz meccs kritikája fullosan indokolt volt, kikaptunk egyesek szerint mnf, más szerint meg 2-3 miatt. Mindegy az oka, a lényege a dolognak, hogy kikaptunk.
Ezután viszont próbáltam segíteni, hátha jó néven veszi. Egy nagy lótúrót vette jó néven és még ő sértődött meg, hogy soha többé nem ír kintre és soha nem olvassa a levelem.
Innentől kezdve 30 felhasználót kizártak a válogatottak körüli életből, lásd nem tudnak hol vitatkozni, csak a támogatók föd-ben. illetve nem jut el hozzájuk semmilyen infó sem taktikákról! hozzám legalábbis nem jutott el.

Mivel mindenki egyenlő, én ezt így tanultam, ezért merészeltem én is hírt kapni. domi még a kéréseim sem olvasta, hanem olvasatlanul kukába dobta. Erre mondtam tegnap hogy tudni illik, hogy mi illik!
Ajánlom is a könyvet mindenkinek! sokszor olvastam már
http://moly.hu/konyvek/fejer-istvan-tudni-illik-hogy-mi-illik

Ezután megbocsáss, de miért lennék hülye? Én nem olvasom más leveleit, én nem válaszolok rá??
Én zártam a ki a felhasználókat kintről az infók elől?? Egyik sem!

Akkor meg csak elmondhatom a véleményem, ha sikerül elszarni egy nagy esélyünket, ld tegnap.
Segítenék most is, de nem kellek. Egyoldalúan nehéz.. Ha van módom, helyem ahol elmondhatom a véleményem megírom/megírnám most is.
Mégis hova írjam, ide a nyílt fórumra? Azt talán nem kéne, viszont szeretnék segíteni csak nem hagyják.
Így persze, h nem tudnak közeledni az álláspontok noha én kibékülnék domival, ő makacskodik meg sértődik meg minden s....on.
Az, hogy kizárták 30 felhasználót a kinti fórum miatt nem engem bánt, hanem az ő érdekük sérül. Értük harcolok, hogy álljon vissza régi rend és használják a kintit. Ha pl most használnánk, nem lett volna ez, hogy nyíltan becsapják a közvéleményt. Elegánsan utal a "téves" helyzetre és kint megírja a valóságot. Ez így lenne korrekt sztem.

This Post:
00
254065.37 in reply to 254065.35
Date: 2/18/2014 7:23:36 AM
Overall Posts Rated:
350350
Igen úgy látom,mint leírtam elegánsan is meg lehetett volna csinálni, ld fentebb. Engem nem vertetek át, mert gyanakodtam tudok rá két tanút is, hogy értetlenkedtem a kamu motsok miatt. Régen az ilyen füllentést úgy csináltam/csinálta más, hogy ide beírtuk "gyertek kintre, nézzetek be írtam egy baromi fontos infót a ts-ről. Vitassuk meg mit lehet csinálni, de szarban a haza....."
közben meg kint megírtam/ták, h no para minden okés. De nem nyíltan a szemembe hazudni, h ez 2 mocc volt....
Sőt mondok még valamit! Be lett írva a francia meccs előtt, h lazázni fogunk. Így kerek-perec. hát nem csodálom, h a francia kétkedett és őrlődött motsoljon vagy ne motsoljon.. ezért jöhetett az ominózus ajánlat is, amit persze saját érdeke alapján átcsinált, becsapva minket. Egyszerűen túl átlátszó lehetett neki lazás beírásunk egy ki-ki meccs előtt.
Ha okos minden egyezkedés nélkül nyom egy normálisat mi meg megyünk ahogy írva volt.

És az, h itt találgatok, számolom ts-t az egyenes következménye a fentebbi postomnak, h nem kapok infót és nincs hol okoskodnom illetve senki még el sem olvassa, amit javasolnék, pl egy normál, mert az volt a logikus, ha az ellen mindenáron többre van "kényszerülve". Tehát ezért okoskodok "hangosan"

A szerbes híren megdöbbentem most, h mondod. Sztem kamu az is. Jobb óvatosnak lenni az ilyenekkel, ha az ottani fórumról van - ld hazai esetet....

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/18/2014 7:24:18 AM

This Post:
22
254065.38 in reply to 254065.37
Date: 2/18/2014 7:55:10 AM
Fejezd már be! Komolyan mondom a játéktól is elmegy a kedvem miattad.....

Message deleted
This Post:
00
254065.40 in reply to 254065.37
Date: 2/18/2014 12:34:11 PM
Overall Posts Rated:
411411
Ne szomoríts el még jobban kérlek. Így is elég volt mára.......!

És az, h itt találgatok, számolom ts-t az egyenes következménye a fentebbi postomnak, h nem kapok infót és nincs hol okoskodnom illetve senki még el sem olvassa, amit javasolnék

Ez meg annak a következménye, ahogy viselkedsz. Írtam már, gondolkozz el ezen.

Nem mellesleg, Dominak 10-en mondtuk a lazát, te mondtad/volna a normált, szerinted mi lett volna a végeredmény? Én tudom.

Én a meccs előtt megmondtam Dominak, hogy normálozzunk!

Na ez az, amire nincs itt szüksége senkinek sem!

A szerbes híren megdöbbentem most, h mondod. Sztem kamu az is. Jobb óvatosnak lenni az ilyenekkel, ha az ottani fórumról van - ld hazai esetet....

Ezt komolyan írtad, vagy csak szórakozol velünk? MI a kamu? Ezt már nem tudom mire vélni. A mentoráltamnak most tanítom az alapokat, éppen itt tartunk vele:

Srbija U21 mindent megtett a mérkőzés megnyeréséért.

Kedves Spirito ha ezt olvasod, az azt jelenti, hogy az egyik csapat nagyon elengedte magát, vagyis beállította a laza felállást, a másik csapat meg benyomta a szezon legfontosabb mérkőzést, tehát mindent megtett a győzelemért!

Ha továbbra sem értenél valamit, kérlek jelentkezz a mentor programunkba, nagyon ügyes, lelkiismeretes, tapasztalt játékosok segítenek a kezdőknek!

This Post:
00
254065.41 in reply to 254065.37
Date: 2/18/2014 12:37:14 PM
Overall Posts Rated:
411411
Erre várom a válaszod, kérlek szépen:

A kinti fórumról csak annyit, tök szuper tök jó, senki sem mondta, hogy ne használjátok. Egyszerűen inaktív, mert az a 30 ember nem ír oda semmit nem csinál ott semmit. Amikor nem volt föderáció akkor se történt ott semmi. Senki nincs kizárva sehonnan, ezt nem tudom honnan vetted. Senki se tartja vissza az ottani 30 embert, hogy szételemezzenek meccseket és kibeszéljék a következő meccseket. Nem olvastam sehol sem, hogy Domi vagy Cimi írta volna, hogy senki se használja a fórumot mert nem jó. Tehát felmerül a kérdés bennem, ki vagy mi tart vissza bárkit is attól, hogy ott ugyan az menjen mint a föderációba? Domi és Cimi is PM-ben bárkinek megmondja a dolgokat ha kérdeztek. Nem kell se fed se fórum se semmi. Infót lehet kapni bármiről.

This Post:
00
254065.42 in reply to 254065.40
Date: 2/18/2014 12:40:12 PM
Overall Posts Rated:
350350
Bocs, de a bemondásodra hitetlenkedtem, nem néztem rá meccsre egyáltalán. Ez így totál érthetetlen a spanyoltól... A szerb el volt szánva, akár a francia ellenünk.. teljesen logikus tőlük

Advertisement