BuzzerBeater Forums

Makedonija - I.1 > Сезона 31

Сезона 31

Set priority
Show messages by
From: ^ToNiO^

This Post:
00
270069.32 in reply to 270069.30
Date: 8/18/2015 1:58:36 PM
Overall Posts Rated:
66
Е бе све педери бе еден да честиташе титула, све ГЕ-то нечинело.

Јас искрено ти честитав, а ако ти мојот коментар не си го доживеал како честитка или не ме рачунаш тоа е веќе друга работа...

Сака честитки а самиот не честиташе сите предходни сезони :)))

Не сум честитал на никој веројатно ама не сум ни мрчел за тоа како е можно.

This Post:
00
270069.33 in reply to 270069.28
Date: 8/18/2015 2:22:48 PM
Overall Posts Rated:
66
Те чекавме од одмор да се вратиш па да ти честитаме :))).Честитки на титулата .
Како што спомна и Гари68 нашиве утакмици се баш добри за анализа а јас веќе подолго време ниту правам анализи затоа што секогаш ми фали некоја непозната за да се вклопи мозаикот до крај.Мене еве ме интересира како ги анализираш 2 и 3 утакмица бидејќи се играа скоро со исти состави поточно кај тебе немаше воопшто разлика туку само кај мене.Што мислиш каде ги доби оние 20 разлика плус што ги имаш на третата утакмица во однос на втората?

П.С. да не се забуниш одкаде 20 разлика,втората тепаше 24 разлика со поголемо залагање што е исто и +14 на третата со исто залагање.разликата дома-гости е таа 20+ разлика

И кај мене има разлика една голема и една помала на PG,SG играчите играат обратно, што и во одбрана и во напрад е различно, втората е дека E. Petrushevski доби солидна минутажа а е послаб од T. Duchevski кој беше единствена замена на втората.
Околу анализата не те анализирав воопшто пред утакмица зошто и онака имаш јак тим за на сите позиции, а и немав време пошто се спремав за на одмор, едноставно ја поставив формацијат која ми е најдобра според мене и ризикува да играм со малце играчи, и покрај тоа што баш ова формација и не сум ја тестирал и играл многу пати.

p.s кога би ги открил скиловите на странските рапрезентативци пошто на нашите ми ги знаете би било многу јасно, едноставно само играчите се балансиранани не се едно димензионални имаат и внатрешни и надворешни скилови.

This Post:
00
270069.34 in reply to 270069.33
Date: 8/23/2015 12:06:32 PM
Hip Hop Macedonia
II.1
Overall Posts Rated:
7575
Абе еве улетувам и ја од втора кај вас на форум и ја ќе ти честитам, заеби овие прволигашиве шо не честитаат. :P
Не пошо си најјак бил у претходна сезона, туку пошо си ТОЊО СААААААААААН!
Честитки Тоњо, само успеси да си редиш.
Гледам добро се држиш и у Б3, така да, да си ги плескаш газињата и таму.
1L!