BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 - sezona 38

U21 - sezona 38

Set priority
Show messages by
From: Vaske31

This Post:
00
285928.32 in reply to 285928.31
Date: 3/26/2017 7:27:16 PM
Pobesnele Krave
III.7
Overall Posts Rated:
4444
Sve je spremno za sutra, bez sIkiracije

This Post:
00
285928.33 in reply to 285928.31
Date: 3/27/2017 2:19:59 PM
Pobesnele Krave
III.7
Overall Posts Rated:
4444
Ocekivana i ubedljiva pobeda protiv Azerbejdzana... Samo jako, idemo dalje...

Sledeca 3 meca bi trebala takodje da budu lagana, a posle nas ceka prava borba

From: Oziris
This Post:
22
285928.34 in reply to 285928.33
Date: 3/27/2017 2:44:49 PM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Kao što je kolega Vaske već rekao ostvarili smo pobedu nad reprezentacijom Azerbejdžana (41334). Nije bilo toliko tesno koliko sam ja očekivao i raduje me što nisam bio u pravu, ali velike zasluge za to ima i njihov startni krilni centar koji je vrlo brzo napravio 6 ličnih. Pobedili bismo i sa njim na terenu, ali sa manjom razlikom.

Mi smo igrali sa taktikom "pritisni loptu" kako bi naš kvalitet došao što više do izražaja. Šut iz igre nam je bio skoro polovičan i postigli smo 99 poena naspram protivničkih 75. Oni su imali takođe 88 šuteva iz igre, ali i lošiju realizaciju. Oni su igrali sa taktikom "igr pod košem" koju smo Vaske i ja predvideli, ali ja iz nekog razloga nisam gađao fokus, ali svakako ne bi mnogo značilo.

Najbolji u našem timu bio je Goran "Growler" Ristić. :D Postigao je 22 poena. Kod Azerbejdžanaca je najbolji bio Sefiksanov ili kako već. On je postigao 17 poena i uhvatio 12 skokova.

Trebalo bi napomenuti da u ovom prvom meču nismo mogli računati na određene igrače zbog loše forme. Ovim putem bih još jednom sve menadžere zamolio da paze na minute i održavaju dobru formu svojim reprezentativcima.

This Post:
11
285928.35 in reply to 285928.28
Date: 3/29/2017 6:43:25 AM
Overall Posts Rated:
44
Ljubisa Preletacevic - Beli je novi skaut za krila

Sto nemam malo vise vremena da se prikljucim, nije fer da BELI nema protivkandidata.

Last edited by Aleksandar Vučić at 3/29/2017 6:45:03 AM

This Post:
00
285928.36 in reply to 285928.35
Date: 3/29/2017 3:03:02 PM
Pobesnele Krave
III.7
Overall Posts Rated:
4444
Auuuu brate pa zar i ovde ti?

Vozim se pre neki dan na putu te gledam na bilbordu, setam ulicom tvoji plakati, upalim pesmu na yt opet ti izletis, pa sad i ovde... Jos samo da mi i iz frizidera iskocis :D

Last edited by Vaske31 at 3/29/2017 3:03:17 PM

This Post:
00
285928.37 in reply to 285928.36
Date: 4/1/2017 11:32:06 AM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Juče je bilo nekoliko finih up-ova od kojih bih izdvojio skok šut Tomislava Majstorovića, spoljnu odbranu Miodraga Čapljića i skok Rada Ratkovića. U suštini, bilo je blago zatišje ovog petka, ali se nadamo da to znači da će sledeći trening biti daleko uspešniji. :)

Što se samog tima tiče situacija je sledeća.
Naši najbolji bekovi su Strahinja Novaković, Goran "Growler" Ristić, Miloš Stanić, Tomislav Majstorović, Slobodan Bandur, Pere Cvetanovski, Dragan Balšić i Vuk Vuksanović koji ima 20 godina, ali svojim kvalitetom zaslužuje pažnju i ako mu se podigne OD u skorije vreme sigurno je da će zabeležiti možda i neki minut.
Igrači koji će biti praćeni i koji imaju realnu šansu da zaigraju su Pongrac Kalo, Stojan Bajac, Oliver Karaklajić, Milan Matanović, Milan Bacanović, Miloš Mirković, Boško Bačetić i Milan Ćurguz.
Bekovi u ovoj generaciji su dosta specifični. Otišlo se mnogo u krajnosti što mojom željom, ali dosta i samovoljom pojedinih menadžera. Ima veoma dobrih šutera poput Ristića, Majstorovića, Balšića i Bacanovića, a nešto manje ih je pravljeno za LI napad. Sve u svemu mogu obe varijante da se pokriju.
Problem sa bekovima je što kod nekih igrača imamo primetne mane poput manjka OD i PA, ali aktivno radim na tome da se to popravi. Nadam se da će me menadžeri poslušati i do jačih utakmica srediti svoje pulene. :)

Sa krilima kuburimo. Jedino dobro krilo je Miodrag Čapljić, a vredni pomena su još i Dragan Žikić, Dušan Vasin i Joca Vučinić. Od Strahinje Vukovića sam mnogo očekivao, ali prethodne sezone nije bio treniran, a kasnije je i imao transfer kod stranca koji se retko javlja.
Takođe, po potrebi će se na krilo "spuštati" i Ivan Filipović.

Centri su solidni na čelu sa Darkom Opačićem kom se forma popravlja i očekuje se njegov debi. Tu su još Isidor Gacik, Rade Ratković, Cezar Turlea, Sekula Radojević, Emko Ćosić, Slobodan Rebrača i Đura Bodiroga. Poslednji, ali ništa manje značajan, veoma specifičan igrač koji će praviti prednost u spoljašnjem napadu kao i Mitar Lalić ukoliko namolim njegovog menadžera da popravi formu.
Većini centara se treniraju IS i ID kako bi što bolje parirali centrima jačih reprezentacija koji su tradicionalno zveri pod košem sa IS i ID 16+.

Sve u svemu to bi bili igrači koji su u opticaju za nastupe ove sezone. Na gdocu možete videti sve njihove skilove i proceniti kakvi su nam dometi ove sezone. :)

This Post:
00
285928.38 in reply to 285928.37
Date: 4/2/2017 11:44:20 AM
Pobesnele Krave
III.7
Overall Posts Rated:
4444
Pozdrav BB Srbijo!

Sutra igramo protiv Velsa, nema tu neke posebne najave. Samo ću reći da je taktika spremna i da ćemo sutra pobediti. Vels je verovatno najgori tim u grupi i tu ne možemo dozvoliti da se desi bilo kakvo čudo i da kiksnemo.

Forma naših igrača napreduje i očekujemo da ćemo biti na vrhuncu za 2,3 kola kada nam budu došli najteži mečevi.

Što se tiče novosti oko igrača, u NT su sada pozvani: Darko Opačić, Dragan Žikić, i Tomislav Majstorović.

Sada smo dosta kompletniji nego u prvom meču, u narednim kolima možda bude još neko novo ime u U21 timu, ali o tome ćemo pričati kad bude vreme.

This Post:
00
285928.39 in reply to 285928.38
Date: 4/10/2017 4:32:32 PM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Nisam stigao da napišem najavu za današnji meč, ali je zabeležena pobeda protiv reprezentacije Irske rezultatom 100-81. Odigrali smo trči i šutiraj u napadu, a u odbrani 2-3 zonu s obzirom da su Irci pod košem jači nego spolja. To je iskoristio njihov plejmejker i postigao 30 poena, ali ga je u stopu ispratio naš Tomislav Majstorović sa postignutih 27 poena. Vrlo je sličan i njihov broj šuteva na koš i postignutih koševa.
U našoj ekipi istakao bih još Rada Ratkovića koji je srpski Enes Kanter. :D Uđe sa klupe i napravi dar-mar. Dabl-dabl učinak za ovog sjajnog momka. :) Po 13 poena i skokova. Istakao bih još i neverovatnu statistiku Sekule Radojevića koji je postigao svega 5 poena, ali je sakupio 22 skoka i čak 9 rampi. Oko kilo ipo banana ukupno. :D
Žikić je bio postavljen na krilnog centra, ali se nije snašao najbolje, tako da će se držati pozicije krila i neće više biti eksperimentisano na ovaj način.

U sledećem meču igramo protiv reprezentacije Belorusije.

From: Andra93

This Post:
00
285928.40 in reply to 285928.39
Date: 4/10/2017 6:35:52 PM
Overall Posts Rated:
104104
Sekula zagrlio kos i grize redom ko god da pridje, dal nasi dal njihovi!

Javno bi se izvinio selektorima i menadzerima zbog zapostavljanaja spiskova, jednostavno sam prezauzet poslom...

Stigao sam da se javim nekima veceras, nekima cu sutra uvece...

Ako moze neko da pomogne i vise je nego dobrodosao bar pola liste da preuzme!

This Post:
22
285928.41 in reply to 285928.39
Date: 4/17/2017 5:58:57 AM
Pobesnele Krave
III.7
Overall Posts Rated:
4444
Danas igramo protiv Belorusije. Ovo ce biti jedan lagan mec i cetvrta pobeda u nizu. 4
Posle ovog meca, slede tri jako teska meca koja ce odlucivati kod ide n SP. Uglavnom, od 3 tri meca koja slede posle Belorusije na svakom smo autsajderi. To sto smo autsajderi ne znaci da smo se predali, naprotiv, Oziris i ja vec uveliko smisljamo taktiku za te duele.

Pozdravite nova 3 clana reprezentacije Mitra Lalica, Boška Bačevića i Miloša Mirkovića! Nas tim se nalazi u usponu forme, i to moze biti kljucna stvar za prolaz.

AVE SRBIJA!

Last edited by Vaske31 at 4/17/2017 6:09:14 AM

This Post:
00
285928.42 in reply to 285928.41
Date: 4/18/2017 6:09:28 PM
Pobesnele Krave
III.7
Overall Posts Rated:
4444
Kao što je i najavljeno lagana pobeda protiv Belorusije, moglo je biti i ubedljivije ali hteli smo da isprobamo taktiku...

Sada slede sve ozbiljni mečevi. Biće teško, biće jako teško, ali nadamo se najboljem. Pričaćemo sa starijim menadžerima pa ćemo videti šta nam je činiti oko taktike

I OPET: AVE SRBIJA!

Advertisement