Man atrodo tu pats nelabai kainose gaudaisi. Kaine didele, bet nera astronomine. Zaidejas geras ir eis panasia kaina ir dar gal ne vienu bidu. Pardavinetojas kaip tik su realybe labai gerai susipazines ir moka saibas uzsidirbt, ne taip kaip tu, nes tau cia atrodo kazkokie kosminiai pinigai.
Na as su tavim nesutinku, žinau kad pats nusipirkai neseniai brangu žaidėją tačiau aš seku rinką ganėtinai senai, bookmarkinu įvarius žaidėjus , tad galiu pasakyti jog kaina yra 'perspausta'. Žiūrint iš rinkos dėsnių perspektyvos jis per brangiai uždėtas, tačiau savo pirkėją jis gali surasti nes artėja sezono galas ir turčiai gali nepagaileti didesnės sumos. Klausimas panastymui, aš nusipirkau geresnį žaidėją už 789k, taip jis 33 metų, bet kokiu tikslu man investuoti 6kk jeigu jis prasčiau žais nei manasis (mažesnė patirtis, prastesni skilai) ? Galiu pirkti net 6 sezonus iš eilės tokį naują senį ir vistiek būsiu sutaupęs ir geresnius rezus imsiu. Neskatinu to, bet sakau kad kaina tikrai per didelė lyginant kitus ivykius rinkoje.