BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 14

Season 14

Set priority
Show messages by
This Post:
00
159200.320 in reply to 159200.319
Date: 12/28/2010 11:22:31 AM
Overall Posts Rated:
7676
Λοιπον επειδη τα ξσνσγραψε και κολλησε ο Η/Υ τα λεω εν ταχει...Για σημερα βλεπω ανετες νικες για ΑΓΟΡ και Ζαπας...Δυσκολη επικρατηση για φαιτκλαμπ ενω στα του υποβιβασμου οι κοκκινοι θα φανε τους μπλε εστω και με δυσκολια...

Στο δικο μου το παιχνιδακι(τα λεω απο τωρα για να λεω τα λεγα μετα),βλεπω νικη Στεφανου με 8-12 ποντους και περιμενω να παιξει καταλυτικη παρουσια ο Παρεδες...Αν οχι,τοτε εχω ελπιδες...Αντε να δουμε...Στεφανε σου ρχομαι...

This Post:
00
159200.321 in reply to 159200.320
Date: 12/28/2010 5:47:36 PM
Overall Posts Rated:
2525
ΑΑΑΑ ρε Χαρη την εκανες την εκπληξη....μετα και το σημερηνο...πλεον εχει πολλες ελπιδες ο ΑΓΟΡ να μας αφησει..

This Post:
00
159200.322 in reply to 159200.321
Date: 12/29/2010 10:53:58 AM
Overall Posts Rated:
7676
Μαιστα...Και τωρα αγαπητε Γιωργο οι δυο μας....Το ξερεις αυτο το συναισθημα,το εχεις ξαναβιωσει αλλωστε κι ξερεις ποσο τρομακτικο ειναι....Για τριτη φορα εχεις φτασει στην πηγη και μετα το χθεσινο για ακομη μια φορα ανησυχεις...Η αληθεια ειναι οτι φετος εισαι το φαβορι και θα μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση και μενα ακομη το να καταφερω να κανω καποια ακπληξη αλλα ποτε δεν ξερεις.......Ετοιμασε λοιπον την ομαδα σου για πολεμο:ΡΡΡ

Κατα τα αλλα αγαπητε εντωνη την εκπληξη δεν την εκανα εγω απ οτι φανηκε αλλα το παιχνιδι σε συνδιασμο με τον Στεφανο...Ολα ξεκινησαν απο την Παρασκευη οταν και βγηκαν οι αγωνιστικες καταστασεις...Οταν τις ειδα εκανα δηλωσεις οπως θυμασαι οτι ειναι αμφοτερες κακες..Το θεμα ειναι οτι του Στεφανου ηταν οι χειροτερες γιατι ο παικτης βαρομετρο του ηταν 7αρης(κοτελες).Αυτο τον οδηγησε να κανει μια τοσο λαθος επιλογη οσο η χθεσινη και να παει το παιχνιδι μεσα.Ειναι γεγονος οτι αυτο περιμενα και ειχα στησει την ομαδα μου αντιστοιχα,γι αυτο και δηλωσα πριν τον αγωνα χθες οτι ο παικτης βαρομετρο θα ηταν ο Παρεδες.Τελικα ομως ο Παρεδες δεν απεδωσε και η ομαδα μου επαιξε πολυ καλυτερο μπασκετ για σχεδον τρεις περιοδους...Σε εκεινο το σημειο ηρθε το μπλακ αουτ και τελικα καναμε το παιχνιδι ντερμπι...Για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω τι θα γινοταν αν πηγαινε το παιχνιδι σε τρεξε απο τον Στεφανο αλλα νομιζω οτι θα ζοριζομουν αρκετα σε αυτο.Βεβαια σε μια τετοια περιπτωση θα εβγαιναν καλυτερα τα μρκαρισματα μου αφου ο περιφεριακος του ΣΦ θα ζοριζοταν που να μαρκαρει τον δικοι μου που ηταν περισσοτερο ολ αραουντ..Καταλυτικη επισης θεωρω και την επιλογη του Στεφανου να μην κανει αλλαγες οταν φορτονωνται οι παικτες με φαουλ αφου το παιχνιδι συνηθιζει να φορτωνει εναν παικτη με 5 φαουλ στην αρχη και να βγαζει ολο το παιχνιδι.Ετσι ο Καρανζα επαιξε οσο επαιξε και πηγε το παιχνιδι στον ποντο.Τελος στην αναλυση του παιχνιδιου θεωρουμε αρκετα ενδιαφεροντα τα παιχνιδια με τα μαρκαρισατα τα οποια οπως φανηκε μας βγηκανε λιγο....Στεφανε τελικα στο κοιτα μεσα τις προσπαθειες τις παιρνει ο ΠΦ η ο Σ?

Φυσικα αν δει καποιος τις ομαδικες αποδωσεις νομιζω οτι ο Στεφανος ειναι αισθητα καλυτερος ωστοσο το παιχνιδι εγινε ντερμπι και η διαφορα ποντων απο ιδιες ακριβως βολες ηταν 8 ποντοι..Φανταζομαι αν ημουν λιγο πιο ευστοχος θα το ειχαμε τελειωσει απο νωρις το παιχνιδι....

Last edited by Aizenbro at 12/29/2010 10:58:56 AM

This Post:
00
159200.323 in reply to 159200.322
Date: 12/30/2010 12:38:24 PM
Overall Posts Rated:
7676
Αφου δεν απανταει ουτε ο Γιωργος μετα απο τη προκληση μου θα ανοιξω καινουργιο θεμα κλεμμενο απο την Α1 μπας και γραψουμε τιποτα...Λοιπον ξεκιναμε με ψηφοφορια σε τεσσερις κατηγοριες...

-καλυτερο ροστερ
-καλυτερος προπονητης
-πολυτιμοτερος παιχτης
-αγαπημενος παιχτης της ομαδας σου*

δεν ψηφιζουμε παιχτες τις ομαδας μας στις 3 πρωτες κατηγοριες...και στην τελευταια εχετε το ελευθερο να γραψεται μεχρι και ερωτικη εξομολογιση...
ο διαγωνισμος ξεκινα...

This Post:
00
159200.324 in reply to 159200.322
Date: 12/30/2010 3:07:42 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Το tour στην βόρεια Ελλάδα τελείωσε με επιτυχία, κατά την διάρκεια του οποίου στα πεταχτά έβλεπα τι γινόταν και δεν είχα αρκετό χρόνο να γράψω, οπότε έφτασε η στιγμή να ξεσπαθώσω! :-))))

Ο γνωστός γατούλης (μην πω...μαυρό-γατος μετά τις γκαντέμικες ευχές για τραυματισμους που έδωσε, ευτυχώς οι κατάρες του δεν έχουν πιάσει ακόμα!) σταμάτησε τα νιαουρίσματα και για αλλη μια φορά ο Στέφανος σταμάτησε στην πρώτη φάση των play-off! Μεγάλη έκπληξη για μένα και τους περισσότερους φαντάζομαι, δεν περίμενα ο λάτρης του outside game να πάίξει κοίτα μέσα...

Κατα τ'αλλα, αναμενόμενα τα υπόλοιπα αποτελέσματα στα play-off με σχεδόν...παρόμοια σκόρ, στα play-out οι μπλε έκαναν την έκπληξη και επικράτησαν, για μένα απογοήτευση ο Δάδι που κινδυνεύει να μας αποχαιρετίσει...

Στα δικά μου, ο γερασμένος μου πελατάκος ήταν για άλλη μια φορά μαχητικός αλλά το κοντέρ έγραψε 9-0 στις μεταξύ μας αναμετρήσεις! Ο γατούλης ετοιμάζεται για ανταρτοπόλεμο, το καυτό Μελίνα Μερκούρη υπόσχεται ανάλογες συγκινήσεις με τις περσινές (για να μην ξεχνιόμαστε: (25861058)), τιμή και δόξα στον Τσιρλιάγκο! :-)))))

This Post:
00
159200.325 in reply to 159200.324
Date: 12/30/2010 3:53:32 PM
Overall Posts Rated:
7676
Ειμαι σιγουρος οτι αυτο το βιντεο το δειχνει απο περσι στους παικτες του ο κυριος μηπως και καταφερουν να ξεπερασουν τα μεγαλα τραυματα που τους προκαλεσε αυτο(22788377) ...Το δε καλο της υποθεσης ειναι οτι τα καινουργια στοιχεια που κυκλοφορουν στο ελληνικο φορουμ δειχνουν οτι την εχει λιγο δυσκολα ο μεγαλος χαμενος του ομιλου...Βασικα 2 χρονιες ο ενας,3 χρονιες ο αλλος...Ομαδες χωρις ψυχοογια βλεπω να ετοιμαζετε...:ΡΡΡ..Και ετσι για γοτ γαμωτω θα βαλω και τον Τσιρλιαγκο μεσα το Σαββατο...(ασχετο αλλα παλι την εκανε την πατατα του ο κοουτς μου στο φιλικο...Γυναικοδουλεια μυριζομαι παλι...)

Last edited by Aizenbro at 12/30/2010 3:54:12 PM

This Post:
00
159200.326 in reply to 159200.325
Date: 12/31/2010 5:38:51 AM
Overall Posts Rated:
1717
Σημερα χωρις αγ.κατασταση για προπονηση και ηδη εκτος πλευ οφ βρηκε το παιχνιδι να μου βγαλει τους βασικους στο 9 αγ.κατασταση..αμα λεω μετα οτι το παιχνιδι γα.... γινομαι κακος..Γιωργο οντως ειμαι λατρης του outside game και οπως ειπα και το Χαρη το 7αρη του κοτελες στην αγ.κατασταση με φοβισε να παιξω το αγαπημενο μου συστημα..και ετσι πηγα στο παιχνιδι του Χαρη που ειναι το κοιτα μεσα..

This Post:
00
159200.327 in reply to 159200.326
Date: 12/31/2010 8:11:09 AM
Overall Posts Rated:
7676
Μαιστα...Βλεπω πολυ ζορικο παιχνιδι σημερα κυριε Γιωργο και ειναι αληθεια οτι ψαχνω να βρω το ιδανικο συστημα για να σε αντιμετωπισω...Ειμαι αναμεσα σε ενα αναμενομενο και μια εκπληξη που πιστευω θα εχει τρομακτικα αποτελεσματα...Βλεπω σε καθε περιπτωση να κρινονται πολλα στα φαουλ και τις βολες(οπου θα μεινω πισω) καθως επισης και στην τακτικη καθως οι δυο ομαδες που θα παραταχθουν σημερα δειχνουν αν μη τι αλλο ισοδυναμες...Απο ενα πλεονεκτημα στα εξωπαικτικα ο καθενας και αγριευουν παρα που τα πραγματα....

Για να ειμαστε και λιγο μεσα στους διαφωνισμους θα δωσω απο τωρα για αυτο το θεμα που εγω ανοιξα...

Καλυτερο Ροστερ:Χωρις καν να το σκεφτω και με διαφορα απο τους υπολοιπους ειναι ο ΑΓΟΡ καθως φετος ειναι υπερπληρης..Πισω απο αυτον ακοουθουν Αστεριες,Αιζ και Ζαπας...

Καλυτερος Προπονητης:Εδω θα κανω μαλλον την εκπληξη καθως αν ο στεφανος περνουσε απο τον πρωτο γυρο θα πηγαινα σε αυτον,ωστοσο για μενα ο καλυτερος φετος ηταν αυτος που στον δευτερο γυρο εδειξε να κανει οργια..ο λογος για τον κυριο Αιαντα που περιμενω να πρωταγωνιστησει του χρονου και ευχομαι να μην ειμαι εδω για να τον αντιμετωπισω...Σε μαγαη εκτιμηση εχω και την ομαδα που εστησε ο Λενι αλλα τα αποτελεσματα του δεν με δικαωνουν μεχρι στιγμης...

Πολυτιμοτερος Παικτης:Εδω ειμαι αναμεσα σε Ζανκαν,Κοτελες και Μπαλμασεντα και παρολο τον αποκλεισμο απο νωρις του Στεφανου θα δωσω τον μοναδικο Κοτελες...Το ποσο βαρομετρο ηταν για την ομαδα του φανηκε απο τον προωρο αποκλεισμο οταν αυτος ηταν σε κανη κατασταση..Πραγματικα εμπαινε και εκανε οργια στο παρκε...

Αγαπημενος παικτης της ομαδας μου:Χμ....Νομιζω οτι τους αγαπαω ολους και τους βριζω επισης...Μεγαλη αγαπη σιγουρα ο Πιτσικοκος και σε αλλες χρονιες θα ηταν σιγουρα πρωτος..Το θεμα ειναι οτι γερασε αρκετα..Οποτε θα παω σε καποιον μικροτερο...Μεγαλη η συμπαθεια στον Χατζησπυρο που ειναι αλλωστε και το μελλον της ομαδας αλλα νομιζω οτι τις μεγαλυτερες μπαλες φαινεται να τις εχει το μεγαλο μου πουεν για φετος...Ο συμπαθης μου γιδοβοσκος-κατα κοσμο Τσοπανης-ειναι ο νικητης αυτης της κατηγοριας για φετος...

This Post:
00
159200.328 in reply to 159200.327
Date: 12/31/2010 3:50:29 PM
Overall Posts Rated:
7676
Παρτε να εχετε και ενα ματσακι που οι αξιολογησεις δεν παιζουν κανεναν ρολο ετσι για να μελετατε...Τα χασα οταν το ειδα...(29279221)

This Post:
00
159200.329 in reply to 159200.328
Date: 1/1/2011 1:13:17 PM
Overall Posts Rated:
7676
Εχασα απο μια πληρης ομαδα σημερα...Δεν εχω δει ακομη τις αποδωσεις και ουτε το τελικο αποτελεσμα αλλα πηγαινει οπως το ειπα...Πολλες χαμενες βολες κατα κυριο λογο,ριμπαουντ και αντοχη ισως και φυσικα ενα καταστροφικο 3ο δεκαλεπτο...Πιστευαμε στην νικη και αυτη δεν ηρθε..Δεν απογοητευομαστε,η ομαδα ειναι ετοιμη ηδη για του χρονου...

Μπραβο φιλε μου Γιωργο...Αν δεν ανεβεις και φετος....:))))

Βασικα τωρα που τα ειδα ειναι ξεκαθαρα θεμα βολων και αντοχης...Εκει δηλαδη που υστερει η ομαδα μου οπως και να το κανουμε...Ηπιζα να μην μου στοιχεισει για φετος αλλα τελικα δεν το πετυχα...Του χρονου παλι...

Αληθεια,τελικα ποιος ειναι ο καλυτερος ψηλος του πρωταθληματος φετος?

Last edited by Aizenbro at 1/1/2011 1:16:31 PM

This Post:
00
159200.330 in reply to 159200.329
Date: 1/1/2011 1:54:20 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλή χρονιά!

Μπασκετικά καλά μας μπήκε, αφού δώσαμε ελπίδες στον ψιψίνο το πρώτο ημίχρονο, τον...γαβγίσαμε στο 3ο δωδεκάλεπτο και δώσαμε λίγο ενδιαφέρον προς το τέλος του αγώνα, για να κρατήσουμε ψηλά την τηλεθέαση! :-pppp

Σοβαρά τώρα, τα είδα όλα στο 1ο ημίχρονο, ο ΣΦ δεν απέδωσε τα συνήθη όπως τις άλλες φορές, αλλά με καλύτερη άμυνα (διπλάσιες τάπες και κλεψίματα) και με τα μισά λάθη από αντίπαλο τα καταφέραμε...Οι αντίπαλοι ψηλοί πολύ καλοί, αλλά δεν άντεξαν απέναντι στον Μπαλματσέντα και τον Κορεντίν, ασσίστ πήραμε από πολλούς παίχτες σε αντίθεση με τον αντίπαλο που δόθηκαν μονόπλευρα από PG...Αυτό λίγη σημασία έχει, καθώς υπήρχε ισοδυναμία σε ασσίστ και ριμπάουντ, μεγάλη διαφορά στις βολές (δεν την ξαναπατάω όπως πέρυσι!), για αντοχή δεν ξέρω...Αν είναι η διαφορά μας μόνο σε αυτά που λές Χάρη, τότε πολύ εύκολα θα τα βελτιώσεις...

Απέναντι έκανε την έκπληξη ο Φάιτκλαμπ, τον Ζάπα ήξερα πως να τον αντιμετωπίσω, ο τωρινός αντίπαλος μου είναι άγνωστος, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! :-)))))

Advertisement