Vannak ugye azok az emberek, akik ha valamit félre lehet érteni azt félre is értik. Nem tudom, hogy direkt vagy sem, de ez most már megszokott. Vannak ugye azok, akik meg fél évente szólnak hozzá valamihez, de akkor egyből megy a savazás. Én engem az érdekelt volna, kik azok akik rányomták a +1-et. Az illető külföldihez hozzá se szóltam, nem is akartam, nem neki címeztem az üzenetem, azt se tudja mit írtam, és még véletlenül se bántottam meg semmivel sem. Semmi hátsó szándékom nem volt az egésszel, csupán érdekelt volna, hogy magyarok vagy külföldiek stb nyomták rá azt a +1-et. Ennyi se több se kevesebb! Mert így az ember nem tud meg semmit sem, csak hogy valakik elégedetlenek, de hogy miért az talány.
Bírom azokat akik kritizálni feljárnak meg beszólogatni, amúgy meg semmit se tesznek le a közösség oltárára. Gyertek csak mosolyogjatok, kritizáljatok. Ez így van rendjén, ez a legegyszerűbb és legmenőbb. Mit ki nem lehet hozni egy ártatlan hsz-ből is. Gratulálok! Fél év múlva újra találkozunk.